Sacrificarea animalelor a fost interzisă de către păgâni

Din cele 613 de legi ale torei evreiești, 130 dintre acestea sunt porunci care comandă sacrificii animale. Tora declară că toate animalele de pe Pământ au fost puse aici de către dumnezeul evreiesc pentru a sluji poporului ales din Israel. Asta îi include pe goyimi, oamenii ne-evreii care sunt numiți animale pe două picioare. Goyimi înseamnă bovine, acestea fiind şi una dintre tipurile de animale pe care evreii le sacrifică în tora lor. Evreii sunt o rasă extraterestră și se consideră singurii oameni.

“Yehova a creat ne-evreii în formă umană pentru ca evreii să nu fie slujiți de către bestii. Prin urmare, ne-evreul este un animal în formă umană, căruia i-a fost ordonat să slujească evreul zi şi noapte.” -Midrasch Talpioth, p255-L.

Un motiv pentru care evreii sacrifică animale în tora este pentru că acestea sunt sacre pentru popoarele Gentile și pentru Zei. În acest sens, ei declară că ne ucid Zeii prin faptul că ucid animalele sacre și îi oferă lui yehowa sângele lor. În Tora, Moise refuză deschis să facă sacrificii în Egipt, deoarece egiptenii l-ar fi pedepsit cu moartea pentru această acțiune, animalele fiind sacre păgânilor. Asta arată că vechii păgâni nu s-au angajat în sacrificii de animale, având legi care protejau animalele de rău. De asemenea, acum se ştie că păgânii nu au sacrificat nici oameni. Cercetătorii au găsit un cimitir vechi al canaaniților, despre care evreii au afirmat că respectivii şi-au sacrificat copiii pentru Zeii lor. Au examinat rămășițele și au descoperit că acei copiii au murit de fapt din cauze naturale, după care păgânii au fost acuzați de moartea lor. O mare surpriză a fost când evreii au mințit și și-au proiectat propriul lor comportament asupra goyimilor.

Celălalt aspect al acestui fapt este că evreii consideră că sacrificarea goyimilor reprezintă ofrande pentru dumnezeul lor evreiesc. Prin uciderea noastră ei ne ucid Zeii, în sensul că noi avem o parte din sângele Zeilor.

Ceea ce ni se spune despre cultura antică a fost rescris de dușmanii noștri, aceasta fiind o istorie falsă.

Dacă popoarele păgâne străvechi aveau legi stricte care împiedicau rănirea sau sacrificarea animalelor, credeți că ucideau oameni? Evident că nu. De asemenea, este cunoscut faptul că atunci când Zeii noștri erau în America, ei au ordonat poporului să nu sacrifice ființe vii, ci să ofere flori în schimb. Poți observa asta şi în hinduism, unde oamenii puneau zilnic ghirlande de flori pe imaginile Zeilor.

– Înaltul Preot Mageson666


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪