Satan este Odin/Wodan

Asta va pune un cui pe sicriul idioților care spun că Satan este ”o creație evreiască” sau chiar că ”Satan este Loki”.

Puțini cunosc și înțeleg faptul că Satan a fost venerat în lumea întreagă în trecut, în forme și nume diferite, conducându-i pe oameni spre Zeificare.

Evreii cunosc toate detaliile dar foarte puțină atenție și-o acordă ”goymii” pentru a se auto-educa. O parte din identitatea goymilor (animale) este aceea că ei nu încearcă niciodată să găsească nimic. Să trăiască și lăsați-l să fie, precum bovinele.

Acum, cei mai mulți oameni sunt complet inconștienți de trecutul antic, nu au nicio idee despre cum erau învățate sau pronunțate limbile antice. Textele din limba engleză pe care le avem în prezent au fost corupte (translatorii au făcut asta), deci pentru oricine vrea să înțeleagă ce se întâmplă trebuie să facem o regresie în trecut.

În primul rând și cel mai important, evreii îl numesc pe Satan SATANAZ în cele mai multe scrieri ale lor. Rostirea originară a numelui lui Satan este ΣΑΤΑΝΑΣ în greaca arhaică. Asta ne oferă 4 litere, așa cum scriu și evreii fără vocale. Astfel ar fi STN ori STNS sau simplu ΣΤΝΣ.

Aici este totuși un secret. În greacă, limba în care au fost scrise textele originare, găsim litera Digamma.

”Digamma, waw sau wau (majusculă: Ϝ, minusculă. Ϝ, numeral: ϛ) este o literă arhaică din alfabetul grec. Era folosită inițial pentru sunetul /w/ dar a rămas în folosință drept numeralul grec al cifrei 6.”

Acest ” ϛ” este glifa care a devenit apoi litera S, care urma să existe în limbile de mai târziu. Observați cum glifa ϛ seamănă în mod literar cu un Șarpe. Satan este de asemenea Zeul Șarpe, sau Șarpele în general.
https://en.wikipedia.org/wiki/Digamma

Asta a fost ulterior eliminată cu forța din greaca antică, alterată, și apoi predispusă la a fi distrusă complet de biserica medievală. Așa cum toți oamenii știu, aceasta este limba noului testament care a fost furată de evrei. Din greaca antică provine într-adevăr aproape toată literatura infestată evreiască, așa cum evreii au creat această farsă în Perioada Elenistică. Această literă are 3 forme:
Test BBCode

Ultima formă a literei Digamma este de fapt litera S pe care o avem în prezent și care a fost transferată în alte limbi. Fonetic aceasta a devenit SATANAZ sau SATAN mai târziu, în funcție de limbă. Aceasta este de asemenea glifa runei Fehu. Litera F, provenită inițial din sunetul V, este sunetul unui W sau /Waw/ în dialectele englezești.

Deci acesta ar fi numele originar al lui Satan scris în textele grecești antice. Evreii folosesc STN, dar așa cum am menționat mai sus, litera S este o anagramă pentru ” ϛ” sau Digamma. Transformând aceasta în pronunția evreiască, observăm că VTN se transformă în VATAN sau VOTAN.

În greaca antică, asta ar însemna „SΤΝΣ sau STNS”, care ar fi pronunțat VTNS sau VTNZ. Dacă adăugăm vocalele, am avea WODANAS sau WODANAZ. De la acest nume germanic antic vin alte modificări precum Odin, Wodan, Wodin și multe alte nume. În esență, numele adevărat este Wodanaz…Sau cum îl știm în prezent, Satanas.

https://en.wikipedia.org/wiki/Odin

În vasta mitologie și păgânism german, Odin era cunoscut în engleza veche drept Wōden, în saxona veche drept Wōdan iar în germana veche drept Wuotan sau Wōtan, toate provenite din termenul proto-germanic wōđanaz.

Pentru cei care știu limba germană și cum literele A și O se pot schimba în funcție de dialect, în mod literar avem același sunet. Chiar și vocalele se pot schimba dar consoanele ne arată forma termenului.

Pronunția acestui termen este ”/ˈwɔː.ðɑ.nɑz/” sau l-am putea rosti W-a/o-dha-NaZ. Litera W sau V a devenit sunetu S, Satanaz ori Satanas.

Asta clarifică ce ”SATAN” sau ”SATANAS” înseamnă în prezent și cum este legat acest termen de odinism. Nu există ”Odinism”, ci Satanism, iar acest termen nu a fost creat de evrei, ci a fost furat pentru că exista în toată lumea într-o formă evidentă.

Pentru cei care sunt sub-educați și cred că Satan este ceva entitate ostilă, este doar Tatăl Rasei, Wodanaz ori Satanas. Chiar și aceste 2 cuvinte sună foarte asemănător în modul cum le pronunțăm, chiar și după ce au fost corupte.

Evreii ascund asta, doar imaginați-vă dacă nu era codat. Cum pot oamenii să meargă la biserică și să-l blesteme pe Wodanaz, Tatăl lor antic? Evreii ar fi fost uciși în mod deschis. .

Esențial, comic este faptul că SATANAZ sau SATANAS este mai apropiat de WOTANAZ decât este ODIN de WOTANAZ.

În final, să nu uităm că pentru cei care cunosc Adevărul, știm că Zeii sunt entități antice concrete.

Acum, să nu uităm ce scriu evreii cu privire la distrugerea și uciderea Zeilor. Asta a fost realizată prin demonizarea vechilor Zei, aruncându-i într-un ”iad” și punând un rabin drept Zeu și Salvator pentru oameni, lucru care este exact ce au făcut ei cu creștinismul, cu care au ucis păgânismul și au distrus toate fundațiile spirituale ale societății și au folosit islamul de-a lungul secolelor pentru a ucide adevărații Zei ai raselor gentile.

Din protocolul numărul 4, din protocoalele Înțelepților Sionului:
”ÎL VOM DISTRUGE PE ZEU”.

A observat cineva că evreii au păstrat și au implementat brutal creștinismul și credința în rabini imaginari către oamenii noștri? Au măcelărit 2 treimi din ei pentru că nu au acceptat creștinismul? Pentru asta s-a spus: Planul lor este de a-l distruge pe Zeu, pentru a-L ataca pe Satan în biblie, pentru a-L face să pară subordonat și de a distruge toate noțiunile legate de spiritualitate.

Să nu uităm că inamicul evreilor este Rasa Albă, iar Ha-Satan, sau ”Adversarul” în ebraică, este Satan, sau după cum știți, Wodan, care va duce o luptă pentru a-i distruge pe ei și farsele lor și așa a fost timp de mii de ani.

De ce vor evreii să elimine oamenii albi și să-i distrugă cât mai rapid posibil? Pentru că ”Satan este Răul Alb”, așa cum vom auzi de la pionii lor. Faptele vorbesc. Practic, Satan și Satanismul au stat mereu în mintea evreilor, pentru Oamenii Albi, păgânism și Gentili, pentru principiile și credințele satanismului în natură.

Toate religiile antice ale oamenilor gentili au fost etichetate drept ”Satanism” în acele ere, iar toți acești oameni exterminați… Pentru ce? Urmând sistemele antice în variatele sale forme, toți acești oameni, precum Yezidii care l-au venerat pe SHAITAN, au fost țintiți spre a fi exterminați de pe fața pământului de către evrei și de sistemele lor avraamaice radicale și de organizațiile teroriste precum ISIS.

În final, așa cum a admis Carl Jung, Adolf Hitler a fost o manifestare a Puterii lui Odin, pe care îl știm în prezent drept Satan/Vatan.

”Când credința în Zeul Wodan a dispărut și nimeni nu a mai învățat nimic despre El, fenomenul numit inițial Wotan a rămas, nimic nu s-a schimbat în afară de numele Său, așa cum a demonstrat Național Socialismul pe o scară largă. O mișcare colectivă formată din milioane de indivizi, fiecare prezentând simptome ale ”Wotanismului”, a dovedit că în realitate Wodan nu a murit niciodată, dar și-a păstrat vitalitatea și autonomia inițială. Doar imaginați-vă că conștiința noastră și-a pierdut Zeii dar în realitate ei încă sunt aici și este nevoie doar de o condiție generală pentru a-I aduce înapoi în forță.” – Dr. Carl Gustav Jung, într-o scrisoare către Miguel Serrano.

”Woden drept un arhetip – Eseul lui Carl Jung”. Un paragraf citat de Dr. Martin Heidegger din ”Mișcarea ”Jung și Volkisch” va respinge acest post:
”Trecutul existenței umane ca un întreg nu este un nimic, dar mereu ne întoarcem la ea când avem de stabilit rădăcini adânci. Dar această întoarcere nu este o acceptare pasivă a ceea ce a fost, ci o transmutație.”

Transmutația este cunoscută acum, așa cum știm, drept Satanism Spiritual. Alătură-te nouă sau fii terminat de evrei – acesta este motto-ul viitorului. Mulți oameni au luptat pentru atât de mult timp, pe partea greșită, și împotriva propriilor oameni, culturi antice, și Volk. Satanismul Spiritual este cheia regenerării acestei pierderi.

Numele se schimbă, dar mereu se reduc la același lucru, indiferent de unde privim lucrurile. Este aceeași imagine a luptei primordiale și antice împotriva forțelor inamice, de către forțele noastre.

Evreii se află în război cu Satan, cu Odin – cu Rasa Ariană. Rasa Zeilor luminați împotriva bestiilor și distrugătorilor existenței, evreii.

Test BBCode


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪