Sataniștii NU sunt atei / Sataniștii NU sunt malefici

Satanismul nu este despre monstri de hallowen, spiriduși, zombii, sacrificii umane/animale, profanări de morminte sau alte lucruri oribile și asemănătoare. Dacă tu crezi despre Satan că este un monstru hidos cu coarne și coadă lungă, NU ești Satanist, ci ești exact ce vrea creștinismul și programele asemănătoare. Satan nu are înușiri negative. Dacă tu te consideri Satanist și crezi despre Satan că este un monstru malefic și hidos nu doar că te desprinzi de realitate dar Îl și jignești pe Satan.

Tu, „Satanistule”, reține că Satan NU este creația creștinismului!

Satanismul NU este un răspuns la creștinism!

Satanismul înseamnă libertate!

Satanismul a precedat cu mii și zeci de mii de ani creștinismul.

Exemplu de popor păgân: Egiptul Antic.

*Acum mult timp cuvântul „păgân”  însemna „a lui Satan” , înainte ca „păgânismul”  să fi fost diluat și corupt pentru a deveni corect din punct de vedere politic, în forma creștinată, marxistă și egalitaristă care e disponibilă tuturor oamenilor, spre deosebire de vremurile antice în care era rezervată numai pentru cei mai distinși și cei mai măreți dintre oameni.


Mulți au citit „Biblia Satanistă” și cred că Sataniștii sunt atei. Satanismul nu este creația lui LaVey!! LaVey a scris unele texte chiar jignitoare la adresa lui Satan. El dă subtil un răspuns creștinismului și scrie lucruri ce se îmbină perfect cu dorințele evreiești, anume: „hai să fim atei”.

Știm că Satan este inamicul evreilor. (Satan înseamnă dușman în limba ebraică)

LaVey a scris și aberații în cărțile lui, da, a scris și unele adevăruri, însă eu NU îi ofer credibilitate în totalitate. De ce?:  când combini adevăr cu minciună rezultă minciuna aproape perfectă. LaVey într-adevăr a adus satanismul în prim-plan, într-un moment în care inamicul deţinea controlul, însă cu toate acestea s-a încercat coruperea religiei antice originale. Ei știau că era (și este) inevitabil ca oamenii să se trezească din acest coșmar evreiesc ce persistă de mii de ani la realitate, să devină conștienți de puterile minții și ale sufletului, de adevărata spiritualitate, apoi, într-un final să studieze istoria reală a omenirii (puținele informații rămase încă nealterate sau distruse) și să devină conștienți că Adevăratul Creator este Zeul Satan (cunoscut și ca EA sau ENKI). Dacă i te adresezi lui Satan vei constata că el nu este diabolic sau malefic și că este foarte real, dacă LaVey era cu adevărat dedicat lui Satan sau comunica cu El și a mers atât de departe încât să înființeze această biserică Satanistă trebuia să știe că Satan este foarte real, viu și nu are înușiri negative.

„Biserica Satanistă” și religia LaVeyană a creat în realitate doar mai multă confuzie în ceea ce îl privește pe Satan.

NU POȚI FI ATEU ȘI SATANIST ÎN ACELAȘI TIMP! Reține asta.

ATÉU, -ÉE, atei, -ee, s. m. și f. Adept al ateismului; persoană care neagă exis­tența lui Dumnezeu și a oricărei divinități. – Din fr. athée, lat. atheus.

DIVINITÁTE s. f. 1. ființă socotită drept creatoare și cârmuitoare a lumii; Dumnezeu. ◊ ființe cărora li se atribuie o natură divină. ◊ (pl.) zeii și zeițele păgânismului.

*(ce am scris mai sus este doar părerea mea în legătura cu „Biserica Satanistă” și cu Anton LaVey.)

Satanismul este religia originală a omenirii, o religie antică ce a precedat creștinismul cu zeci si mii de ani, o religie ce pune accent pe înălțarea și împuternicirea omenirii. Adevărații Sataniști, cei mai educați în legătură cu Satanismul, nu sunt atei!

Ce fac Sataniștii?

De ce ne Împuternicim?

Cine este Satan?


Sunt sute de articole ce trebuie citite pentru a înțelege, nu pot explica într-un singur articol toate acestea, dacă ești interesat de subiect poți studia mai multe în legătura cu asta direct pe saitul Bucuria lui Satan (și saiturile partenere).

Satan nu se potrivește în nici un fel cu definițiile iudeo-creștine sau islamice, care L-au definit în mod eronat timp îndelungat și nici nu se aseamănă cu caracterul descris de Anton La’Vey în ”Biblia Satanistă”. Pentru ca cineva să Il poată cunoaște cu adevărat, acesta trebuie să I se adreseze personal, fără prejudecăți sau expectări. Prin urmare, va constata că Satan nu se conformează concepțiilor unei denominațiuni sau alteia despre ˝diabolic˝, concepții care au fost în mod necugetat și fără minte aruncate peste El, timp de secole.

http://bucurialuisatan.com/bunvenit/


Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Numărul de comentarii pentru acest articol: 9 comentarii - comentariile sunt listate mai jos.


Spune-ţi părerea despre articol, simte-te liber să adaugi un comentariu!
Vă rog să nu depășiți limita bunului simț în comentarii, prezentați ceea ce doriți să transmiteți într-o maniera cât mai civilizată. Subliniez că fiecare este răspunzător pentru ceea ce scrie; noi respectăm legea, prin urmare orice text ce încalcă legea va fi şters imediat ce acest lucru este sesizat de către un administrator. Dacă ți-a plăcut articolul, mă bucură acest lucru şi te invit să-l distribui și prietenilor - pe Facebook sau oricare altă reţea socială.
 1. De ce ti-ai ales pseudonimul „Seruah” si ce semnificatie are pentru tine? Este vorba despre un demon(spirit) care te-a inspirat in acest sens?(Poate unul dintre cei trei ai Soarelui?)Ma intereseaza pentru ca eu am o afinitate pentru zeii solari.

  1. Da, este vorba despre un Demon ce m-a inspirat. Îmi trebuia un pseudonim așa că am ales să inversez numele Demonului de care mă simt cel mai atras.

   Știu că inversând un cuvânt poate însemna opusul însă sunt convins că asta nu se aplică și în cazul numelor.

 2. Nu toti satanistii sunt atei, nu toti satanistii sunt malefici! Si, ce sa mai spunem despre neofascisti? Despre Ordinul celor 9 unghiuri? Crezi ca lumea face distictie intre satanistii spirituali/lavey-ieni sau moderni? Ii judeca in ansamblu. Cred ca prospera satanismul teribilist in Romania, cei care sacrifica pisica vecinului ca se crede „satanist” sau consuma droguri.
  Oricum, la o astfel de tara, semiinapoiata, ortodoxa, nu va merge! Daca mai spui si de yoga, cel mult vor spune ca e vorba despre secta lui Grig Bivolaru. Mai bine un satanist solitar decat sa fiu gazat intr-un grup!

  1. Sataniștii ce îl consideră pe Satan inexistent sau malefic și hidos nu sunt Sataniști sub nici o formă.

   Ce vrei sa spui cu „mai bine un satanist solitar decat sa fiu gazat intr-un grup”? Ți se pare că încearcă cineva să te gazeze dacă nu ești Satanist sau nu ești de acord cu Satanismul? O religie nu se impune.

   Apropo, confunzi fascismul cu nazismul.

  2. Eu l-am perceput si il percep pe Satan altfel. Nu chipul este important, ci amprenta energetica. Este de neconfundat, Eu nu cred ca arata ca in poza aceea, pentru ca eu l-am perceput altfel. Deosebit de frumos, dar altfel. Poate lua orice chip. Si nu numai eu l-am perceput asa.
   Referitor la grup, mie nu-mi place sa fac parte din grupari, ci sa imi vad de treaba mea, sa practic yoga, sa invoc demonii(pentru ca imi face placere prezenta lor), sa practic magia, pentru a cunoaste tainele Universului.
   Fascism sau nazism… Nu ma intereseaza.

  3. Uite un articol interesant, în el ni se spune că nu poţi fi Satanist dacă nu eşti nazist şi invers.

   http://altreileasex.blogspot.be/2015/10/despre-nazismul-satanic.html – apropo, ca o adăugare, Sorath a fost Demonul protector,sfătuitor şi personal al lui Adolf Hitler, cel puţin aşa se spune.

   Îmi cer scuze atunci, am înţeles greşit, credeam că eşti ironic cu gazarea. Ceva gen „mai bine Satanist decât să fiu gazat cu alţi ne-satanişti”, dar am înţeles eu greşit.

  4. Până la urmă este o decizie înţeleaptă, am înţeles total greşit textul tău cu gazarea cum am spus…şi e trist că da, (chiar dacă nu este vorba de gazare) dacă faci parte dintr-un grup de Satanişti eşti considerat un pericol şi se iau măsuri. Însă nazismul este Satanic şi invers.

   http://altreileasex.blogspot.be/2015/10/despre-nazismul-satanic.html

  5. Stii ca si cei spirituali sunt neo-nazisti nu? NOA mi se pare mai breaza ca astia, aparent.

 3. Mi-ar place sa vorbim mai mult despre aceasta. Eu am avut niste experiente deosebite, inainte sa stiu de existenta acestor demoni. Asa am inceput sa practic si yoga. Am dorit sa intalnesc persoane care lucreaza cu demonii solari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2016 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.