Sataniștii NU sunt atei / Sataniștii NU sunt malefici

Satanismul nu este despre monstri de hallowen, spiriduși, zombii, sacrificii umane/animale, profanări de morminte sau alte lucruri oribile și asemănătoare. Dacă tu crezi despre Satan că este un monstru hidos cu coarne și coadă lungă, NU ești Satanist, ci ești exact ce vrea creștinismul și programele asemănătoare. Satan nu are înușiri negative. Dacă tu te consideri Satanist și crezi despre Satan că este un monstru malefic și hidos nu doar că te desprinzi de realitate dar Îl și jignești pe Satan.

Tu, „Satanistule”, reține că Satan NU este creația creștinismului!

Satanismul NU este un răspuns la creștinism!

Satanismul înseamnă libertate!

Satanismul a precedat cu mii și zeci de mii de ani creștinismul.

Exemplu de popor păgân: Egiptul Antic.

*Acum mult timp cuvântul „păgân”  însemna „a lui Satan” , înainte ca „păgânismul”  să fi fost diluat și corupt pentru a deveni corect din punct de vedere politic, în forma creștinată, marxistă și egalitaristă care e disponibilă tuturor oamenilor, spre deosebire de vremurile antice în care era rezervată numai pentru cei mai distinși și cei mai măreți dintre oameni.


Mulți au citit „Biblia Satanistă” și cred că Sataniștii sunt atei. Satanismul nu este creația lui LaVey!! LaVey a scris unele texte chiar jignitoare la adresa lui Satan. El dă subtil un răspuns creștinismului și scrie lucruri ce se îmbină perfect cu dorințele evreiești, anume: „hai să fim atei”.

Știm că Satan este inamicul evreilor. (Satan înseamnă dușman în limba ebraică)

LaVey a scris și aberații în cărțile lui, da, a scris și unele adevăruri, însă eu NU îi ofer credibilitate în totalitate. De ce?:  când combini adevăr cu minciună rezultă minciuna aproape perfectă. LaVey într-adevăr a adus satanismul în prim-plan, într-un moment în care inamicul deţinea controlul, însă cu toate acestea s-a încercat coruperea religiei antice originale. Ei știau că era (și este) inevitabil ca oamenii să se trezească din acest coșmar evreiesc ce persistă de mii de ani la realitate, să devină conștienți de puterile minții și ale sufletului, de adevărata spiritualitate, apoi, într-un final să studieze istoria reală a omenirii (puținele informații rămase încă nealterate sau distruse) și să devină conștienți că Adevăratul Creator este Zeul Satan (cunoscut și ca EA sau ENKI). Dacă i te adresezi lui Satan vei constata că el nu este diabolic sau malefic și că este foarte real, dacă LaVey era cu adevărat dedicat lui Satan sau comunica cu El și a mers atât de departe încât să înființeze această biserică Satanistă trebuia să știe că Satan este foarte real, viu și nu are înușiri negative.

„Biserica Satanistă” și religia LaVeyană a creat în realitate doar mai multă confuzie în ceea ce îl privește pe Satan.

NU POȚI FI ATEU ȘI SATANIST ÎN ACELAȘI TIMP! Reține asta.

ATÉU, -ÉE, atei, -ee, s. m. și f. Adept al ateismului; persoană care neagă exis­tența lui Dumnezeu și a oricărei divinități. – Din fr. athée, lat. atheus.

DIVINITÁTE s. f. 1. ființă socotită drept creatoare și cârmuitoare a lumii; Dumnezeu. ◊ ființe cărora li se atribuie o natură divină. ◊ (pl.) zeii și zeițele păgânismului.

*(ce am scris mai sus este doar părerea mea în legătura cu „Biserica Satanistă” și cu Anton LaVey.)

Satanismul este religia originală a omenirii, o religie antică ce a precedat creștinismul cu zeci si mii de ani, o religie ce pune accent pe înălțarea și împuternicirea omenirii. Adevărații Sataniști, cei mai educați în legătură cu Satanismul, nu sunt atei!

Ce fac Sataniștii?

De ce ne Împuternicim?

Cine este Satan?


Sunt sute de articole ce trebuie citite pentru a înțelege, nu pot explica într-un singur articol toate acestea, dacă ești interesat de subiect poți studia mai multe în legătura cu asta direct pe saitul Bucuria lui Satan (și saiturile partenere).

Satan nu se potrivește în nici un fel cu definițiile iudeo-creștine sau islamice, care L-au definit în mod eronat timp îndelungat și nici nu se aseamănă cu caracterul descris de Anton La’Vey în ”Biblia Satanistă”. Pentru ca cineva să Il poată cunoaște cu adevărat, acesta trebuie să I se adreseze personal, fără prejudecăți sau expectări. Prin urmare, va constata că Satan nu se conformează concepțiilor unei denominațiuni sau alteia despre ˝diabolic˝, concepții care au fost în mod necugetat și fără minte aruncate peste El, timp de secole.

http://bucurialuisatan.com/bunvenit/


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪