Se doreşte destabilizarea României şi crearea impresiei unui război civil? Corupţii din cadrul MAI, SRI, DGIPI, trădători şi servicii secrete străine manipulează oamenii!

Acest articol este preluat de pe alt blog. Te rog să-l eviți, nu mă reprezintă.

„Mossad şi linia jidănească din Serviciul de Informaţii Externe sunt în spatele lui Dragnea: SRI-ul este pe din afară! Masonul Vasile Sarca, general SIE – îl aveţi în fotografie, controlează linia ce ţine legătura cu Tel Avivul! La Bucureşti vor să lovească în CIA, nu au treabă cu SRI-ul! Nu cădeţi în capcană!”

Citeşte întreg articolul:
[link şters]


„Se confirmă ce v-am spus astăzi: interlopi din cadrul DIPI – Ministerul de Interne, implicaţi în crimă organizată, au ştiut ca urmează violenţe de stradă! Ei, alături de mafia din Poliţia Română, sunt printre principalii beneficiari ai legii graţierii!”

Citeşte întreg articolul:

[link şters]


„Mesajul profesorului Troncota, general (r) SRI: „Provocatorii din piaţă NU SUNT ULTRAŞII echipelor de fotbal din Bucureşti! Au fost aduşi din provincie, nu au treabă cu fenomenul peluzelor!”. NU Vă MAI LĂSAŢI MANIPULAŢI! Vă pun la dispoziţie informaţii publice făcute de ofiţerii serviciilor secrete din România, discut de oameni de la cel mai înalt nivel din SRI/SIE!”

Citeşte întreg articolul:

[link şters]


„Interlopi din cadrul DIPI, alături de mafia din Poliţia Româna, sunt implicaţi în violenţele din stradă!”

Citeşte întreg articolul:
[link şters]


„Abraham, traficant de droguri: „Manifestanţii să fie călcaţi în picioare!”. De trei ani de zile vă atrag atenţia în privinţa mafiei din Ministerul de Interne, interlopi implicaţi în crima organizată … şi nimeni nu a vrut sa ma asculte!”

Citeşte întreg articolul:

[link şters]


„A început MAIDANUL de la Bucureşti! Discutaţi cu ofiţerul SRI Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, să vă spună cum au fost pregatite aceste lucruri.”

Citeşte întreg articolul:
[link şters]


„In atenţia Ministerului de Interne: nu-i loviţi, nu-i jigniţi, nu-i arestaţi! Celulele de spionaj străine vor haos, nu le daţi satisfacţie! Secţiile poliţieneşti din cartiere să fie foarte bine păzite: în Ucraina, grupuri dispersate au atacat noaptea pe nepregatite! Nu fiţi atât de tâmpiţi să cadeţi în capcana lor că ne ducem dracului cu totul!”

Citeşte întreg articolul:

[link şters]


„Cel mai rau scenariu: ne alegem cu ţara împărţită după modelul Iugoslaviei! Dacă situaţia degenerează în următoarele ore, se implică cine nu trebuie, atunci se repetă Maidanul de la Kiev: clădiri incendiate, forţe de ordine linşate cu bătaia, haos total! Jandarmeria să nu reacţioneze, pentru că ajungem la razboi civil!”

Citeşte întreg articolul:
[link şters]


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪