Semnificația fără sens a satanismului fals

Satanismul fals unde cei ce venerează diavolul biblic se cred lorzi și ființe întunecate și înfricoșătoare, îi puteți numi luciferianiști sau orice altceva, nu reprezintă decât o pierdere de vreme și ghiciți de ce …

Isaia 45:7 (versiunea Regelui James):
”Eu fac lumina, și creez întunericul: Eu fac pace și creez răul: Eu, Domnul, fac toate aceste lucruri:”

Acum, pentru scuzele xinilor (*xin = creştin), în ebraică se precizează că ”Rah” înseamnă Resh, ayin, Heh, ”Rah” este cuvântul ebraic pentru ”malefic”. Yehova, dumnezeul biblic, a creat răul, el a făcut toate aceste lucruri! Dacă voi (sataniștii falși) credeți că faceți ceva diferit, doar îl slăviți pe Yehova. El este evreul etern, care vă folosește de pe ambele părți.

Află ce fac sataniştii.

Satanismul Spiritual, pe de altă parte, nu este despre biblie, este tradiția primordială care a existat înaintea Iudaismului. Noi nu avem nimic de-a face cu biblia lipsită de sens. Satan este numele antic al Creatorului nostru Păgân și atât. Satan a fost în mod deschis recunoscut drept Enki. Acesta este motivul pentru care Yezidii încă Îl venerează pe Satan. Ei declară că au făcut parte din cultura sumeriană și babiloniană unde Enki era Dumnezeul Conducător. Satan este încă un nume de familie pentru Hinduism, de asemenea, iar Yezidii au ieșit din India Antică folosindu-se de propriile lor puteri. Satanismul este numele antic al Religiei Păgâne, în mod literar. ”Sat” este ”Sata” care este de asemenea pronunțat drept ”Satam”, sunetul nazal de la sfârșit, iar ”Na” ,de la sfârșit, este pronunția completă a lui Satan în sanscrită. Aici, ”Satan” este pronunțat fără litera finală ”A”, ceea ce este normal din punct de vedere ortografic. Totuși, încă este pronunțat ”Satana” în unele limbi europene ce-și au bazele în sanscrită, cum ar fi spaniola.

Satan în sanscrită, cea mai veche limbă de pe Pământ, înseamnă ”Salvator”, la fel cum este și energia șarpelui care ne perfectează și ne duce de-a lungul prăpastiei mortalității către imortalitate și iluminare. Satan este ”Dumnezeul” care a creat oamenii și i-a învățat cum să facă asta. Șarpele a fost dintotdeauna simbolul Salvatorului omenirii, Satana în tradiția păgână.

Există și unii încuiați care cred, chiar și după ce au citit aceste informații, că ar trebui să le permită oamenilor să îi jignească pe ei și pe mamele lor și că răpitul copiilor este un lucru normal, așa cum precizează și Talmudul ca fiind parte din ființa evreiască, care definește ce titluri ale Dumnezeului nostru avem voie să folosim, cerându-le evreilor permisiunea… rahat fără nici un sens. Satan înseamnă ”inamic” în ebraică iar noi suntem mai mult decât de acord cu asta. Noi nu le permitem evreilor să ne dicteze ce religie să urmăm. Noi nu suntem încuiați sau idioți. Iar noi, fiind ființe etice și superioare din punct de vedere spiritual, detestăm în mod natural tot ce este evreiesc.

Tableta Satan

Informaţii referitoare la satanism şi vrăjitorie pentru atei şi sceptici.


Referinţe:
The Holy Science (Sfânta Știință), de Swami Sri Yukteswar
Genesis of the Grail Kings (Geneza Regilor Graalului), de Laurence Gardner


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪