Sevil Shhaideh și scenariul „Siria 2” – ce servicii secrete STRĂINE joacă tontoroiul pe DESTINUL României?

Gluma s-a cam încheiat miercuri, fraților! România este, în aceste momente, sub atacul direct și fără menajamente al intereselor unor servicii secrete străine! De luni de zile, în zona informală a serviciilor se vorbește în șoaptă de un așa-zis scenariu „Siria 2”, în zona Balcanilor. Devine din ce în ce mai evident faptul că România este ținta acestui Plan! După cum o să citiți mai jos, avem un patrulater mortal: Rusia, Israel, Siria și Corupția! Dar și un președinte foarte slab!

Vă mai amintiți de demisia intempestivă a șefului SIE, Mihai Răzvan Ungureanu? Chiar în săptămânile fierbinți de după scandalul Black Cube, generat de tentativa de spionare a șefei structurii anti-corupție a României, DNA? Vă mai amintiți că șeful partidului care miercuri a anunțat că propune o musulmană în fruntea Guvernului României, a încercat să impună o lege a cenzurii presei, în primăvară? La puțin timp după ce fusese răsplătit cu o importantă distincție evreiască de către un influent om de afaceri evreu de origine rusă. Cu puternice relații în preajma lui Vladimir Putin?

Ce avem acum? Soția născută în România a unui sirian care a lucrat 20 de ani în slujba regimului Assad este propusă în fruntea Guvernului României! Sună exotic nu-i așa? Primul musulman(ă) în fruntea unui Guvern dintr-o țară europeană! 

Sevil Shhaideh

Cum a ajuns în această poziție? Promovată de un grup infracțional dovedit- Mazăre/Constantinescu- și preluată și folosită ulterior de numitul Liviu Dragnea. Ajuns, după o răzgândire foarte suspectă, în fruntea unui partid care acum, cu o susținere mediatică TV cvasi-unanimă, a preluat puterea în România. Nimeni nu-și mai aduce aminte, dar acest Liviu Dragnea a demisionat din funcția de conducere pe care o deținea în PSD la scurt timp după ce a fost condamnat definitiv pentru corupție. Tot atunci a demisionat și din funcția ministerială. Aducând-o, ce să vezi, pe actuala nominalizată la funcția de prim-ministru, Sevil Shhaideh, în scaunul pe care-l ocupase în Guvern.

Ce mecanisme au condus apoi ca șeful de atunci al PSD, Victor Ponta, un prieten fățiș și deșănțat al regimului Erdogan, să demisioneze și el, anunțând pe Facebook, din fruntea partidului? Facilitându-i lui Dragnea preluarea en-fanfare a PSD?

Sunt necunoscutele unui scenariu prin care persoane corupte, extrem de vulnerabile, au ajuns acum să conducă Parlamentul și Guvernul României! 

Fuga din România a lui Sebastian Ghiță, unul dintre cele mai controversate personaje din ultimii ani, proprietar de televiziune, nu face decât să amplifice teama expusă în titlu. Și denotă o conivență aproape criminală a unor personaje din serviciile noastre secrete cu acest plan!

Legea nr.182/2002 – privind protecţia informaţiilor clasificate, HG nr. 585/2002 – Standardele naţionale de protecţie a informaţiilor, respectiv Legea 415/2002 privind CSAT, ar trebui să constituie pentru președinte, în aceste momente, dacă este șeful acestei țări și-i apără interesele, argumentul suprem.

Sevil Shhaideh, în calitate de prim ministru, va deține după depunerea jurământului poziția oficială de vicepresedinte al CSAT, conform Legii nr.415/2002, art.5 “(1) Preşedintele României îndeplineşte funcţia de preşedinte al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării. (2) Primul-ministru al Guvernului României îndeplineşte funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.…”  si, implicit va avea mai mult atributii in aceasta activitate cum ar fi art.7 “(1) Şedinţele Consiliului Suprem de Apărare a Ţării au caracter secret. Şedinţele Consiliului Suprem de Apărare a Ţării sunt conduse de preşedintele acestuia, iar în absenţa sa, de vicepreşedinte. (2) Ordinea de zi se stabileşte de preşedinte, cu consultarea vicepreşedintelui. (3) Propunerile ministerelor trebuie avizate de primul-ministru pentru a fi înscrise pe ordinea de zi.”.

 Ca atare, conform Legii nr.182/2002,  art.7  “(4) Accesul la informaţii clasificate ce constituie secret de stat, respectiv secret de serviciu, potrivit art. 15 lit.d) şi e), este garantat, sub condiţia validării alegerii sau numirii şi a depunerii jurământului, pentru următoarele categorii de persoane:

a) Preşedintele României;

b) prim-ministru;

c) miniştri

d) deputaţi;

e) senatori;

f) judecători;

g) procurori;

h) magistraţi-asistenţi ai Înaltei…”,

Pentru evitarea unor riscuri sau amenintari la adresa securitatii nationale atat SRI cat si alte structuri nationale sau departamentale de securitate nationala legal stabilite pe teritoriul Romaniei, au obligatia respectarii cerintelor legislatiei nationale aplicabile pe domeniul protectiei informatiilor clasificate, in sensul aplicarii art.158 – 164 din HG 585/2002:

 – art.158 alin (2)  “Sunt relevante şi vor fi luate în considerare, la acordarea avizului de securitate, caracterul, conduita profesională sau socială, concepţiile şi mediul de viaţă al soţului/soţiei sau concubinului/concubinei persoanei solicitante.”

– art.159 “Următoarele situaţii imputabile atât solicitantului, cât şi soţului/soţiei sau concubinului/concubinei acestuia reprezintă elemente de incompatibilitate pentru acces la informaţii secrete de stat:

a) dacă a comis sau a intenţionat să comită, a fost complice, a complotat sau a instigat la comiterea de acte de spionaj, terorism, trădare ori alte infracţiuni contra siguranţei statului;

b) dacă a încercat, a susţinut, a participat, a cooperat sau a sprijinit acţiuni de spionaj, terorism ori persoane suspectate de a se încadra în această categorie sau de a fi membre ale unor organizaţii ori puteri străine inamice ordinii de drept din ţara noastră;

c) dacă este sau a fost membru al unei organizaţii care a încercat, încearcă sau susţine răsturnarea ordinii constituţionale prin mijloace violente, subversive sau alte forme ilegale;

d) dacă este sau a fost un susţinător al vreunei organizaţii prevăzute la lit. c), este sau a fost în relaţii apropiate cu membrii unor astfel de organizaţii într-o formăde natură să ridice suspiciuni temeinice cu privire la încrederea şi loialitatea persoanei.”

– art.160 “Constituie elemente de incompatibilitate pentru accesul solicitantului la informaţii secrete de stat oricare din următoarele situaţii:

a) dacă în mod deliberat a ascuns, a interpretat eronat sau a falsificat informaţii cu relevanţă în planul siguranţei naţionale ori a minţit în completarea formularelor tip sau în cursul interviului de securitate;

b) are antecedente penale sau a fost sancţionat contravenţional pentru fapte care indică tendinţe infracţionale;

c) are dificultăţi financiare serioase sau există o discordanţă semnificativă între nivelul său de trai şi veniturile declarate;

d) consumă în mod excesiv băuturi alcoolice ori este dependent de alcool, droguri sau de alte substanţe interzise prin lege care produc dependenţă;

e) are sau a avut comportamente imorale sau deviaţii de comportament care pot genera riscul ca persoana să fie vulnerabilă la şantaj sau presiuni;

f) a demonstrat lipsă de loialitate, necinste, incorectitudine sau indiscreţie;

g) a încălcat reglementările privind protecţia informaţiilor clasificate;

h) suferă sau a suferit de boli fizice sau psihice care îi pot cauza deficienţe de discernământ confirmate prin investigaţie medicală efectuată cu acordul persoanei solicitante;

i) poate fi supus la presiuni din partea rudelor sau persoanelor apropiate care ar putea genera vulnerabilităţi exploatabile de către serviciile de informaţii ale căror interese sunt ostile României şi aliaţilor săi.


Îţi recomand să citeşti şi următoarele articole:

Citate din Talmudul Evreiesc

Un exemplu despre cum evreii joacă pe ambele fronturi

Evreii forţează marşul spre MICROCIPURI

Adunarea evreilor din lume (FOTO)

Angela Merkel este EVREICĂ

Adevăraţii stăpâni ai presei din România – evreii

Adevărul despre Talmud

Rabinii evrei admit că rasa evreiască este una ce are scop cucerirea şi înrobirea lumii


Articol preluat de pe websiteul comisarul.ro.

http://www.comisarul.ro/articol/scenariul-siria-2-ce-servicii-secrete-straine-joac_863245.html


Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Numărul de comentarii pentru acest articol: 2 comentarii - comentariile sunt listate mai jos.


Spune-ţi părerea despre articol, simte-te liber să adaugi un comentariu!
Vă rog să nu depășiți limita bunului simț în comentarii, prezentați ceea ce doriți să transmiteți într-o maniera cât mai civilizată. Subliniez că fiecare este răspunzător pentru ceea ce scrie; noi respectăm legea, prin urmare orice text ce încalcă legea va fi şters imediat ce acest lucru este sesizat de către un administrator. Dacă ți-a plăcut articolul, mă bucură acest lucru şi te invit să-l distribui și prietenilor - pe Facebook sau oricare altă reţea socială.
  1. Oricine e treaz la minte

    Asa se si explica intaiul discurs al lui Dragnea facut imediat dp ce a reiesit ca PSD a luat maximul de voturi. In acel discurs televizat Dragnea s-a adresat numai si strict celor din afara asigurandu-i de loialitatea si cooperarea lui. Nu s-a adresat deloc votantilor sai. I-a ignorat complet. Am citit si ca doamna aceasta ar fi activat si intr-un ONG sponsorizat de G. Soros. Chiar am remarcat ca a jucat la doua capete de putere si acesta. Si, m-am gandit si exprimat ca astfel acestia au creat prin jocul lor la doua capete un instrument ce poate fi asemanat cu un fus pe care ei isi torc caierul propriei imbogatiri in defavoarea interesului national si individual al fiecarui cetatean ce traieste pe teritoriul tarii noastre. Ma intreb acum, stie G. Soros de acest joc? Face sau nu parte din el? Au realizat intelegeri comune, sau se lupta pt suprematie aici si sunt dezinformati defapt. Poate ar putea da de pamant cu acesta doamna „fara de vina” si macar asa sa ne fie util pana la urma acest domn Soros, macar prin interesul sau pt a-si pastra zona de influenta libera de cei care intervin prin acesta doamna taaare cum-se-cade si, ma intreb eu pt cine este oare doamna acesta atat de respectata? Numai daca citesti despre sotul ei din cati sani ai bunastarii romanesti imediat dp acordarea cetateniei romanesti a suuupt si salarii si orice forma de remunerare posibila! Si, inca din 3-4 surse concomitent venituri dincolo de salariul mediu, asa ca o comparatie nereusita sau clarificatoare. Iar un roman nu are acces la atatea oportunitati in tara sa oricat ar fi de capabil! De ce? E clar si ca Basescu, asa cum este el, a tras discret un semnal de alarma cand a afirmat ca acest domn din Siria a fost 20 de ani ministru in acea tara. Semnalul este strict pt cei avizati ca nivel de informare, asa cum este si dl Basescu care fu admis ministru…. Deci nu e nimeni numit ministru inainte de a fi admis de o grupare speciala la care este apartenent. Sa fie servicii secrete? Sa fie vb si de colaborari? Cred ca e la fel ca in ungerea preoteasca, trebuie saa fii intai student si apoi absolvent de preotie, deci sa faci parte din acea structura. Atunci? Cine stie despre mai multe poate veni cu informatia clarificatoare pe acest segment mie necunoscut si marii majoritati. Ca apoi sa putem corobora informatia si cu sustinerea virtuala a respectivului sot sirian fata un regim ostil culturii si existentei cetatenilor in spatiul lor nativ, Europa. Este o imixtiune deosebit de grava. Cred ca ar urma destramarea in cele 3 principate, deoarece rusii ii instiga, formeaza si sponsorizeaza pe ungurii cu nostalgii revizioniste de pe teritoriul secuiesc, asta s-a demonstrat deja. Cine este in spatele sponsorilor rusi nu este inca tare clar, cert este ca un accept esential pt unguri a fost dat de un rege abdicat care mereu pt bani in plus, platit fiind a acceptat sa semneze actul necesar lor. Aceasta s-a petrecut inainte de casatoria morganatica a fiicei cu fiul biologic al marelui bolsevic, prietenul dr. Duda care doar oferi numele viitorului principe.Prin casatoria morganatica i se punea la dispozitie in sfarsit si cersetoarei princiare un castel pt a face receptii si ea ca stapana detinatoare a unuin palat, satula sa tot fie invitata la receptii in palatele altora cata vreme ea nu avea. Sa nu credeti ca am divagat, doar ca toate se fac din timp si pe termen lung si cu intrigi de culise efectuate de factori care se erijeaza in elite indreptatite la jocuri si strategii de putere din care noi suntem exclusi, pe motiv ca si ii citez: „noua ni se cuvine”. Asa arata prin 2009 o pagina de prezentare a familiei principesei. Atunci asa se exprima. Acum, poate ca inteleptul familiei, sotul sau a slefuit respectiva pozitie. Insa indiferent de ceea ce este acum acolo scris, gandirea lor continua sa fie aceea. Si, cand te gandesti ca nu au sange romanesc, ca noi avem nobili romani din inalta aristocratie romaneasca, care simt curat, romnaneste, drept si cu iubire pt acest popor, dar care sunt intr-o sclavie economica si control via cunoasterea avansata a serviciilor secrete rusesti si a extensiilor lor in randul vandutilor din serviciile romane de pe vremea old kgb, retele inca active si intens functionale si azi, a caror cunoastere este maxima, cea obtinuta in cele 27 de institute de cercetare paranormala rusesti. Iar elitele planetare intotdeuna au avut acces prin drept de nastere la info de acest nivel. Asa ca avem poli de influenta subtili, care nu ne sunt benefici, care nu pot iubi, care sunt lacomisi avizi fara minte si fac orice pt bani,bani,daca ar putea pt toti banii tuturor romanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2016 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.