Sexul cu stafii, formele mentale și contractele sexuale cu forme mentale

Există spirite. Acestea nu sunt ceva de căre să vă temeți. Sunt ca WiFi-ul, chiar ca WiFi-ul. El este acolo, semnalul WiFi și informația, se transmit prin unde radio, dar nu le vezi. Pe echipamente speciale se pot observa creșteri ale nivelului bioelectricității și câmpului electromagnetic, în momentul în care un spirit apare. Nu sunt multe spirite puternice, cei mai mulți oameni nu se mai pot manifesta în lumea fizică dupa moarte. De obicei, cei mai mulți oameni, rămân acolo la nivel de forme mentale sau un bagaj de cunoștințe. Spiritele mai puternice, sunt acelea numite poltergeist, acelea gravate în eter puternic, acele spirite de obicei iau altă față (alt corp), descarcă tot bagajul lor informațional într-un om viu și își continua lucrarea, așa se sare și peste reîncarnare, pot descărca și anumite preferințe din viețile lor, gusturi, mod de a gândi. Există și forme mentale ce pot face aceste lucruri. Oamenii vor prelua aceste lucruri. Nu este neapărat nevoie de sex astral sau altceva, acelea pur și simplu rezonează cu persoanele ce au scopuri apropiate, iar acele persoane își descarcă un bagaj de informații în minte. Când oamenii vor înțelege cum funcționează mintea umană, că este ca un emițător, transmițător și receptor radio, atunci vor renunța la creștinism și celelalte religii care te folosesc și storc de energie, asemenea unei forme mentale evreiești, făcută să te vampirizeze de energie și să împlinească scopul creatorului ei. Cele mai multe dintre experiențele cu spirite și posedări, sunt simulate de către echipe de psihologi și para-psihologi prin hipnoză, pentru că își bat pur și simplu joc de oameni, distrugând tot ce este natural și frumos și se amestecă în orice, coruptând și distrugând orice. Nu mai poți face diferența dintre o experiența reală și una simulată și te zăpăcesc total. Au distrus toate relațiile inter-umane și mai tot ce era frumos în naturalețea sufletului și a vieții. Acest lucru se aseamănă cu posedarea unui spirit, doar că un om, cu un laptop în fața și tehnologie de câteva mii de euro sau zeci de mii, te posedează, hipnotizează și faci ce spune el. Îți poate schimba și preferințele sexuale. Diferență e că spiritul care te posedează nu-i decedat fizic.

Citește următorul articol, pentru a afla despre cum să îți detașezi aura și sufletul de formele mentale sau persoanele nedorite și pentru a afla mai multe despre formele mentale rătăcitoare:

  • Cum să îți detașezi aura și sufletul de formele mentale și entitățile nedorite și formele mentale rătăcitoare.

Cele mai multe experiențe despre sexul cu stafii, monștri, îngeri sau chiar și succubi se realizează așa:

Se creează o formă mentală. Se pot crea și elementali. Îi poți da orice nume. „Promenada, Patrocle, Letisia, Vivian”, etc.

Îi poți crea și un sigiliu acelei forme mentale. O formă mentală este o entitate, creată de mintea unui om sau a mai multor oameni. O entitate astrală, ce de obicei te leagă prin sex, te stoarce de energie, apoi te folosește, ca pe o slujnică. Majoritatea acestor lucruri, sunt realizate, de către familii bogate ce au cunoștințe despre cum funcționează magia și puterile minții, prin intermediul tehnologiei avansate. Așa este construit tot imperiul lor. Acesta este imperiul invizibil al evreilor și al masoneriei. Te întrebi de ce ar face toate astea? Pentru că poți obține bani și orice altceva folosindu-te de un sclav sau de mai mulți sclavi. Poți crea și o revoluție într-o țară. Îți amintești cum, în timpurile de mult trecute, oamenii bogați își cumpărau sclavi, care le făceau toată treaba? Acum, aceiași oameni bogați fac asta, dar prin tehnologie avansată. Sclavie modernă. Îți împuternicești forma mentală folosindu-te de oameni pe care îi sclavești, apoi îi torturezi și îndepărtezi de orice cunoștințe reale, ca nu cumva să-și dea seama despre cum funcționează. Gândurile umane sunt impulsuri electromagnetice și energie. Formele mentale create și împuternicite prin tehnologie avansată, sunt cele mai rapide metode de a îți împlini un scop, folosindu-te de oameni și făcându-i sclavi. O relație dintre tine și o formă mentală creată prin tehnologie avansată (de obicei, o relație stăpân – sclav, pentru că ești sclavul aceluia ce a creat forma mentală) poate merge atât de departe încât ajungi exact ca presupul tău stăpân și devi o copie fidelă a lui, vei face exact ce dorește.

O formă mentală creată prin tehnologie, de obicei, are mai mulți sclavi (vampirizează mai mulți oameni), unele sunt programate să meargă de la om la om. Tu le programezi cu scopul tău, alături de mulți alții. De obicei, scopul este același. Poți afla lucruri despre cineva (false sau adevărate, depinde cum dă cineva răspunsul) prin intermediul unei forme mentale care a interacționat cu alt om. E ca un „oracol”, știți acel caiet, oracol, în care oamenii scriau lucruri despre el și îl dădeau mai departe? Dacă forma mentală a interacționat cu alți oameni, poți afla unele lucruri despre ei.

O formă mentală este ca un bagaj de informații, ca semnalul WiFi, informația se transmite dar tu nu o poți atinge sau pipăi, însă există acolo.

Pune scopurile tale în ele. Formele mentale le poți influența. Dacă te torturează și enervează, pachetul de energie și puterea impulsului electromagnetic generat de mintea ta, când îți pui dorința, este și mai puternic, adică șansele să se împlinească cresc. Niciodată nu-ți pune ce dorințe ți se sugerează, la nivel de subconștient, să-ți pui, multe le poți sesiza, ca gândurile tale dar venite din exterior. Ei pot lua orice față și pot da vina pe vecinul tău, pe sora ta, pe copilul tău, pe mama ta, pe sataniști, pe partidul politic X, pe partidul politic Y. Așa vei ajunge să-ți blestemi un vechi prieten, crezând tu că el lucrează împotriva ta sau că-ți face ceva. Poți folosi un sclav împotriva oricărui om dorești.

Distruge forma mentală și scopul dorit din interior, pentru că gândurile tale sunt interiorul acelei forme mentale, printre multe gânduri ale altora. Pune „otravă” în ea, adică gânduri. Cea mai bună „otravă” este să îți dorești să ți se facă dreptate în viață și justiție iar cei care fac aceste lucruri să fie aspru pedepsiți.

Dumnezeul evreiesc nu este altceva decât o formă mentală. Evrei de top îi dau ordine direct lui YHVH și experți în Cabala evreiască nu se umilesc în fața lui și constrâng oameni direct prin autoritatea lui YHVH (Dumnezeul creștin, iehova/adonai/elohim și celelalte nume ale lui, le scriu intenționat cu litere mici, care este încărcat cu energia a miliarde de sclavi), sclavii îl roagă, îi donează toată energia, se umilesc și îl imploră, iar ceilalți de pe o treaptă superioară a piramidei, se folosesc de energia lor, a sclavilor. Ca fapt divers, am încercat un lucru cândva, i-am folosit autoritatea lui YHVH și am folosit un cerc și triunghi magic pe cineva ce se dedicase/botezase lui YHVH (creștin înrăit), s-a materializat instant și a implinit în secunda doi comanda mea, când mă rugam de el, de YHVH (când eram mai tânăr, să facă o anumită persoană să facă ceva anume) nu se întâmpla nimic. Creștinii de rând sunt, în acest fel, prinși la mila sistemului de magie evreiesc. Ei sunt buni de donat energie neîncetată în umilință și sclavie unora ca evreii de top, experți în Cabala sau unora ca mine care le folosesc (accidental sau experimental) energia după bunul plac. Facă-se voia lui Dumnezeu este, facă-se voia treptei superioare a piramidei, „pentru că noi, doamne, ne închinăm ție ca niște slugi, în umilință, sclavește-te doamne pentru păcatul că existăm, îți dăm viitorul în mâinile tale, averile noastre, viitorul copiilor noștri și sufletul”.

Tot mai mulți oameni se plâng că, înainte de somn, au senzația că un înger, succubus, spirit, stafie, îi vizitează și doresc sex cu ei. Mulți dintre ei pot auzi (nu vocea, ci pot avea un gând interior, ca „seamnează cu mine, căsătorește-te cu mine, ești mireasa mea, ești soțul meu”, etc.

Este ca un viol astral, mai bine spus, pe înțelesul tuturor, un viol al minții. Majoritatea sunt forme mentale, create prin tehnologie avansată și hipnoză prin tehnologie avansată. Te vei masturba, având senzația că cineva este acolo și face sex cu tine. Vei împuternici acea formă mentală, ea îți va lua energia, te vei dedica (mai direct spus: îți vei da sufletul) acelei forme mentale și creatorului ei, apoi vei rămâne legat de ea, putându-te folosi oricând dorește.

Să-l analizăm puțin, nu mult, să n-o luăm pe urma lui, pe f0star ch1!d. Un orfan din Statele Unite ale Americii, prins într-o fantezie cu îngeri, spirite ale celor decedați fizic și sex cu spirite, simulate mai toate. O realitate virtuală concepută pentru micuțul f0star ch1!d, dotat cu cea mai performantă tehnologie.

Se simulează și experințele cu Demonii. Mai nou se adaptează după Satanismul Spiritual. Înainte erau obișnuiți cu Flacăra Neagră și alte tipuri de satanism. Îi violai puțin, îi faceai slugi, îi făceai să se taie, te dădeai un Demon rău care îi trage de păr, înjură, face sclavi și îi face să scoată limba și să dea ochii peste cap în timp ce se masturbează cu presupul Demon, care te violează în vis și umilește. Dar cu Satanismul Spiritual este mai greu. Pentru că, în Satanismul Spiritual, Demonii nu sunt întruchiparea răului, ci Zeii Antici, ce au fost etichetați ca monștri cu coarne de care trebuie să stai departe, de câteva mii de ani, recent, de când au apărut programele religioase evreiești, ca și creștinismul.

Luăm următoarea melodie:

https://www.youtube.com/watch?v=BPIPk0e5Gn8

Versurile sunt următoarele (le transcriu doar pe cele ce mă interesează):

I’m teleporting through the portal to the paradisical gardens of hell.

Demonic entity standing right next to me she wants to have sex with me i’m wit it/ and i’m going to The Heavens of Hell.

I can’t go to sleep, i’m dancing with the dead, electronic hype hiding under my bed, a demonic type of music is stuck in my head.

„Micuțule f0star ch!1d, ne jucăm, facem sex, ține-mă de mânuță (ca la hipnoză), intră prin poartă/portal și îți arăt văzduhul Iadului”.

„Nu pot dormi, încerc dar nu pot, sunt în high-Beta-state și vrea sex cu mine, simt în tot patul vibrații electronice”.

Faceți conexiunea aici? Cine cunoște cum funcționează hipnoza, cine are acces la aceste informații, poate face imediat conexiunea.

Simplele mele afirmații audio pentru hipnoză și reprogramarea subconștientului, pe care le ascult mai mereu, „poți vedea prin minciunile evreiești și prin toate programele de control mental și le poți reproduce oricând dorești” m-au făcut să înțeleg cum funcționează toate aceste lucruri și să le pot reproduce oricând doresc. Se poate spune că-s în vărful piramidei teoretic, pentru ca le-am luat tacticile marilor loje și le cunosc. Și îmi doresc să le dau tuturor gratis, multe dintre ele le dau, cei inteligenți vor înțelege, cei ce le merită, iar ceilalți nu vor putea oricum, nici dacă le desenez, probabil pentru că influența celorlalți utilizatori/”stăpâni” asupra lor este mai puternică decât a mea. Și oricum mulți nu vor avea puterea financiară de le folosi nici în 2 vieți.


Te întrebi cum se răspândește o formă mentală prin tehnologie avansată?

https://www.seruah.com/wp-content/uploads/2017/12/AhoveiX.mp3


Articol scris de „Seruah„.


Îți recomand să citești și următoarele articole:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪