Simboluri islamice FURATE din Păgânismul Antic

Totul în islamism și în coranul acestuia a fost furat din religiile antice păgâne care l-au precedat cu mii de ani.
Simbolurile nu fac excepție și nu sunt nimic altceva decât corupții sucite mult mai devreme ale versiunilor originale păgâne.

Simbolurile au un efect extrem de profund asupra minții și sufletului uman și pot face legături profunde cu ele, lăsând amprente puternice asupra subconștientului. Acesta este motivul pentru care programele inamice ale creștinismului și islamismului au furat aceste simboluri din religiile originale păgâne, pentru a încerca să le distrugă. Din cauza miilor de ani în care aceste simboluri alchimice sacre au fost recunoscute și utilizate de strămoșii noștri Gentili păgâni, au rămas imprimate adânc în sufletul și în memoria rasială. Când dușmanul le-a furat și le-a corupt, atașându-le la programele false, ele au continuat să se „conecteze” cu subconștientul și cu sufletele poporului nostru Gentil, cu memoria noastră rasială, făcând astfel mai ușor pentru inamic înșelarea și atragerea oamenilor în aceste programe. La fel ca orice altceva, acestea au fost oribil corupte și întoarse împotriva noastră.

Este important ca oamenii să se trezească la adevăr. Minciuna josnică, care este islamismul și strangularea care a fost pusă peste miile de oamenii gentili trebuie să fie distrusă!

Următoarele sunt simbolurile care au fost FURATE din păgânismul antic:

Semiluna și steaua.


Versiunea islamică furată.


Simbolul primar al islamismului:

crescentmoonsymbol12

Moscheea islamică:

muslim1


Versiunea originală păgână.


Semiluna și steaua sumeriană antică:

ancint-sumerian-wall-carving-showing1

Semiluna asiriană antică a lui Baal:

images1

Semiluna hitită antică:

sunsymbol-hittite1

Moneda bizantină păgână antică:

coin-picture1

Portretizare babiloniană antică:

alex_in_babylon1

Este evident că acest simbol nu este originar cu islamismul.
Simbolul semilunii și al stelei este extrem de vechi și a fost prezent în fiecare cultură păgână antică a lumii. Este un simbol alchemic foarte puternic și important, referindu-se la al treilea ochi și la a 6-a chakră precum și la aspectul feminin al sufletului.

Islamismul a furat asta și a folosit-o ca simbol primar. Odată cu acest simbol, islamismul a furat, de asemenea, vechiul calendar lunar păgân al zonei. Acest lucru funcționează în mod direct cu energiile alchimice feminine, care sunt manipulate pentru a păstra adepții ignoranți sclavi.


Steaua cu 8 colțuri.


Versiunea islamică furată.


Arhitectură islamică:

rubelhizbstolensymbol
Steagul Azerbaidjanului:

azerbaijanflagstolensymbol1


Versiunea originală păgână antică.


Steaua sumeriană antică a Zeiței Ishtar:

ishtarstar

Steaua babiloniană antică a Zeiței Inanna:

inannastar

Mandalaua hindusă reprezentând steaua cu 8 colțuri a Zeiței Lakshmi:

staroflakshmi

Monedă greacească antică reprezentând steaua cu 8 colțuri:

ancientgreekcoinwith8pointstar
Calendarul aztec antic – observă cele 8 raze:

aztecalendar8rays

Steaua cu 8 colțuri este un simbol păgân care a fost asociat cu o mare putere în întreaga lume antică. Acesta a fost simbolul zeiței Inanna / Astaroth și, de asemenea, simbolul lui Venus. Ea reprezintă chakra inimii în starea sa de putere, când ea radiază opt raze, care leagă toate cele 13 chakre majore ale sufletului.

eveline-fast

De asemenea, reprezintă calea Zeiței Inanna/Astaroth din 8 pași, pentru avansarea spirituală.

Islamismul a furat acest simbol sacru pentru propriul său beneficiu. Este folosit în coran la finalul capitolelor (acest lucru acționează subliminal asupra minții în stare de inconștiență) și, de asemenea, ar trebui să-l reprezinte pe fictivul „Allah”, care este, în sine, un concept furat. „Allah” provine din vechia arabă „Al Ilah”, care a fost un titlu referitor la Zeul Suprem al unei zone. Al Ilah a fost utilizat în comunitățile păgâne pentru a arăta care Zeu era venerat în primul rând deasupra celorlalți. „Rub” a fost, de asemenea, tradus ca „Domn” sau „Susținător”. Atunci când privești la chakra inimii ca și conector al sufletului,  este evident unde a intrat corupția. Chakra Inimii acționează ca și conector al sufletului, strălucind și circulând energia prin toată ființa.


Îţi recomand şi următoarele articole:

Pedofilie și viol: frecventate și acceptate în islamism

Simboluri islamice FURATE din Păgânismul Antic

Islamul: doctrina supunerii şi a sclaviei

Mahomed NU a existat niciodată!

Iblis şi Djinni – Zeii Originali


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪