Simularea experiențelor spirituale, despre cultul Joy of Satan / Bucuria lui Satan și alte răspunsuri

Simularea experiențelor spirituale, despre cultul Joy of Satan / Bucuria lui Satan și alte răspunsuri.


Continuare a articolului „Despre Bucuria lui Satan și alterarea experiențelor spirituale„.


În Joy of Satan există contradicții, Servicii Secrete sau persoane influente și private își fac apariția, atunci când o persoană se adâncește în „lumea ocultului, paranormalului, supra-naturalului”, investind în echipe formate din psihologi și para-psihologi, ce-și fac testele și alterează, coruptând astfel orice experiență „spirituală”, din confuzie, nici nu vei cunoaște care sunt experiențe reale și care sunt simulate. Faptul că, Zeii Antici ai Sumeriei sunt Demonii, este o realitate, cu toate acestea, s-au strecurat greșeli și erori, unele fiind corectate în timp, altele nu, altele fiind erori accentuate și susținute ca și fundație a Joy of Satan. Acest text / articol, este menit să atragă atenția asupra experiențelor spirituale simulate și alterate, însă cu toate acestea, pe websiteul Joy of Satan / Bucuria lui Satan există texte autentice și prețioase. Spiritele, de asemenea, există (recent, spirite pot lua naștere artificial, cum este Ahovei), însă multe experiențe sunt simulate, în momentul când, ca și medium sau om deschis spiritual, ne gândim intens la o persoană din trecut, ca și … Mihai Viteazul, Vlad Țepeș, Ștefan cel Mare, cu intenție, concentrare și dorință puternică, tocmai îi accesăm spiritul, ca și necromanția, astfel, putem prelua informații și descărca un bagaj de informații în creierul nostru. Spiritele sunt ca WiFi-ul sau o conversație GSM, cele puternice, ele există, se pot măsura prin intermediul unor dispozitive, se pot decripta, dar nu le vedem cu ochiul liber sau auzim cu urechea, al șaselea simț (alterat de multe ori) ne facilitează interacțiunea cât mai clară cu spiritele. Poți asocia mintea sau creierul uman, cu un emițător – receptor radio.


Contradicții ale Joy of Satan:


„Satan n-a ucis niciodată pe nimeni. Dacă renunți la Satan, Satan te părăsește în mod total, [față de religiile inamice, unde ești controlat prin frică, ca și „Dumnezeu te va pedepsi, până al zecelea neam, prin plăgi, ciumă și pucioasă”].

Cu toate acestea, tot pe Joy of Satan / Bucuria lui Satan, găsim textul:

„Acela care mi se împotrivește, îi voi trimite boli” – Satan


Vindecarea lui Maxine Dietrich de cancer:


„Satan m-a vindecat de cancer” – Maxine Dietrich, fondatoarea cultului Joy of Satan.

Ea s-a vindecat singură, prin puterea mintii și, posibil, suport exterior, ca și tehnologia de control mental și frecvențe RIFE. Puterea minții este reală, în multele documente declasificate și puse la dispoziția publicului de către CIA, este explicat și demonstrat că puterea minții (magia) este reală, mintea umană putând influența astfel evenimentele ce vor urma sau putând vindeca un corp bolnav. Gândul uman este un impuls electromagnetic și gândurile umane sunt energie. Nu exista un viitor bine definit, oamenii creează astfel viitorul, prin intermediul receptorului-emițător radio (mintea umană). Cei ce prevăd viitorul, acceseaza informația din eter, în funcție de cum cred ființele umane (sau alte forme de viață) și mințile lor că se va întâmpla în viitor, așa va releta și clar-văzătorul profet. El accesează informația din eter. „Fie ce vrea Dumnezeu”, înseamnă, fie ce vor cei ce conduc Planeta și eterul, care este impersonal, practic ești la mâna eterului și a celorlalți oameni, viața ta fiind modelată astfel, viitorul se poate modela, aceia care spun că „pot doar vedea viitorul, nu-l pot modela sau schimba” sunt înșelați amarnic.


Experiențele lui Maxine cu Demonii:


Este evident că acele apariții ale diverselor entități, relatate de „Înalta Preoteasă Maxine Dietrich” (în special în pagina cu Zei/Demoni publicată pe Bucuria lui Satan), ca și oameni înaripați ce îi apar și dispar prin pereți, sunt, în mare parte, experimente făcute pe mintea ei și experiențe spirituale alterate, acestea s-au realizat prin intermediul unui (posibil) implant cu microcip (o vizită la dentist, o internare într-un spital, aceia ce sunt persoane publice sau lideri sunt printre primii vizați), de asemenea, mai mult ca sigur s-a folosit tehnologie de control mental, hipnoza prin tehnologie avansată. Cu o mufă audio Jack 3.5, câteva leduri infraroșu și o mufă HDMI, îți poți construi propriul dispozitiv radionic-psihotronic, ce emite pe o distanță mică, atât audio cât și video, dispozitiv ce nu afectează rețeaua radio, WiFi sau GSM existentă. Servicii Secrete, ONG-uri și familii influente și bogate dețin tehnologie cu mult mai avansată.


Sexul cu Azazel și faptul că Maxine este soția lui Azazel, cel cu care face sex astral frecvent:


Simularea sau alterarea experienței lui Maxine cu Azazel, o comanda primită de Maxine, se aseamănă cu:

excită-te, simte-te bine, te gândești la Azazel, (orice sugestie venită, va trece astfel de filtrul rațiunii), împlinește Torah„.


Este mult mai simplu, pentru un para-psiholog-neurolog, să arunce vina pe un reptilian (care, în altă Galaxie și Constelație, necunoscută de oameni, există sau nu), astfel, subiectul nu îi va putea aduce daune în plan fizic și nu va realiza niciodată adevărul, neputând vedea mai departe, luptându-se cu reptilianul simulat, în zadar. În principal te vor face confuz și iluziona, ori alegi minciunile și simulările lor ori gândești închis, astfel nici nu vei îndrăzni să gândești că există alte Planete, altă Galaxie, alte Constelații. De când ne naștem, începem să evoluăm, astfel, mintea noastră percepe că mai există ceva, pe lângă casa în care ne țin părinții, apoi, realizăm că există și o stradă din care face parte casa noastră, un oraș, mai departe un județ, regiune, țară, continent.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪