Sinceritatea şi felul cum funcţionează serviciile de aflat informaţii

Serviciile Secrete au existat pentru că sunt secrete. Sinceritatea este cel mai mare inamic al omului. O senzaţie de iubire, o dorinţă de colaborare şi un „ai încredere!” este primul pas spre o lungă sesiune spre iad etern, sclavie eternă de care îţi este extrem de greu să te deprogramezi mai târziu. Cei ce cunosc cum să manipuleze mintea umană, forţează ideea că sinceritatea este cea mai puternică armă şi că toţi oamenii sinceri au avut parte doar de bine. Ei vor să afle informaţiile. Unde te duci, ce faci, cum gândeşti. Cu cât cunosc mai mulţi oameni, planul tău este ruinat. Aşa funcţionează serviciile ce se ocupă cu aflarea informaţiei. Informaţia este, în realitate, cea mai puternică armă iar cei ce cunosc aceste lucruri promovează fix contrariul: că sinceritatea, bucuria nejustificată sau „nu-ţi face griji deloc, totul este bine, nici nu te gândi” este cea mai puternică armă. Cei ce cunosc aceste lucruri profită din plin de aceste lucruri iar dacă încerci să te eliberezi, îţi vor crea un dezechilibru, ca şi paranoia, „atunci gândeşte-te continuu dacă nu vrei să mă asculţi, izolează-te”, ca şi un om ofticat pentru că nu are control asupra cuiva, acel om va încerca să demonstreze contrariul până re-obţine controlul asupra sclavului. Îţi vor strica fericirea mai devreme sau mai târziu şi îşi vor împlini scopul, de a afla informaţia. Conştientizând aceste lucruri, te poţi apăra.Toţi oamenii (inclusiv liderii) sinceri au sfârşit extrem de urât: violaţi, ucişi, chiar de către cei mai buni prieteni sau propriul popor.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪