Sincronizează-ți magia după fazele Lunii și evită cursul vid al Lunii

Într-o lucrare magică, sincronizarea înseamnă totul. Sincronizarea magiei după fazele Lunii, evitarea cursului vid, sincronizarea magiei dupa cursul planetelor – acestea pot determina succesul unei lucrări magice.

Un site foarte bun pentru a verifica cursul vid al Lunii sau fazele Lunii, este lunarium.co.uk.

De exemplu, în momentul când am scris acest articol luna era în descreștere, în Scorpion și nu era în vid. Acesta este un timp perfect pentru a începe sau continua lucrări de magie neagră.


Evită cursul vid al Lunii

O regulă de aur in vrăjitorie (și nu doar) este să eviți cursul vid al Lunii atunci când te hotărăști să începi o lucrare.

Întotdeauna când începi un proiect sau o lucrare, atunci când Luna este în vid, acestea vor avea tendința să decurgă greșit sau rezultatele să fie unele nedorite.

Mai jos este un citat de pe Bucuria lui Satan, unde ne este explicat mai pe larg de ce să evităm cursul vid al Lunii.

Sincronizarea înseamnă totul. Lucrările magice/vrăjitoreşti trebuiesc începute la momentul potrivit, moment în care alinierile planetare să te asiste în magie; acest lucru îţi amplifică puterea. Este crucial să cunoşti toate aceste lucruri, întrucît de ele depind rezultatele lucrărilor tale. Universul lucrează fie pentru tine, fie împotriva ta.

Cursul vid al Lunii are loc la fiecare câteva zile. Acest lucru se întâmplă imediat după ce Luna îşi termină ultimul aspect cu o planetă; înainte ca aceasta să intre în semnul zodiacal următor, trece printr-o fază vidă, fază în care nu se află în niciun aspect cu alte planete şi nu este în nici o zodie. În mod normal, asta nu durează mai mult de câteva ore. Excepţie sunt cazurile în care toate celelalte planete se află în primele grade.

Lucrul important pe care trebuie să îl şti este că DACĂ ÎNCEPI CEVA ÎN TIMP CE LUNĂ ESTE VIDĂ, MAI MULT CA SIGUR NU VA AVEA EFECT SAU VA AVEA REZULTATE NEPLĂCUTE. Începerea de noi proiecte, semnarea actelor, achiziţionarea de lucruri importante, începerea lucrărilor magice/vrăjitoreşti şi aproape orice lucru început în această perioadă va avea tendinţa de a decurge greşit. Proiectele începute în timp ce Luna se află în vid, într-un fel sau altul sunt împiedicate din a fi finalizate sau împlinite. Crimele comise în această perioadă arareori sunt aduse în faţa justiţiei. (NU instig la nimic ilegal aici, doar subliniez acest fapt!)

Aplică pentru un nou loc de muncă sau du-te la un interviu în timp ce Lună este vidă şi mai mult ca sigur nu vei fi angajat. Planurile făcute în această perioadă sunt adesea alterate mai târziu. Hainele cumpărate nu-ţi vor mai veni bine sau nu le vei purta niciodată.

Există şanse să nu mai fi nevoit să returnezi lucrurile împrumutate în timp ce Luna se află în vid. Aceasta este vremea în care universul este plin de lacune. Idea e că lucrurile începute în această perioadă arareori sunt duse la bun sfârșit. În multe cazuri poţi scăpa basma curată din multe lucruri/situaţii.

Acesta NU este un timp de făcut vrăji, întrucât acestea vor avea şanse foarte ridicate de a falimenta.
Există diverse cărţi şi website-uri care detaliază perioadele în care Luna este vidă.
lunarium.co.uk oferă astfel de informaţii. Efemeridele şi ele oferă aceste informaţii – pentru aceia care ştiu cum să le citească.


Sincronizează-ți magia după fazele Lunii

Altă regulă foarte importantă este să-ți sincronizezi magia după fazele Lunii.

Pentru magie albă, cel mai bun timp este atunci când Luna este în creștere, cel mai potrivit moment fiind atunci când Luna este aproape de Luna Plină.

Pentru magie neagră (sau lucrări de distrugere), cel mai bun timp este atunci când Luna este în descreștere, cel mai potrivit moment fiind atunci când Luna este aproape de Luna Noua.

Mai jos este un citat de pe Bucuria lui Satan, unde ne este explicat cum să ne sincronizăm magia după fazele Lunii.

Pentru a avea succes, este esențial să îți sincronizezi magia după fazele Lunii. O regula de bază este să știi că cel mai bine este să întreții magia albă atunci când Luna este în creștere. Cel mai bun timp este atunci când Luna este aproape de Luna Plină. Vrăji pentru dragoste, pentru găsirea unui nou loc de muncă, bogăție, succes și așa mai departe.

Atunci când Luna este în descreștere, este perioada cea mai propice pentru magia neagră și lucrările de distrugere. Cel mai bun timp este atunci când Luna este aproape de Luna Nouă. Luna în descreștere este un moment formidabil și pentru a pune capăt lucrurilor, pentru vrăjile de alungare, pentru renunțarea la obiceiurile proaste, pierderea din greutate, etc.

Luna în Berbec:

Proiectele începute atunci când Luna este în Berbec sunt adesea pline de entuziasm la început, însă au tendința de a nu fi de durată. Acesta este un timp bun pentru incitarea conflictelor, energie intensă, eu, al meu, război, cuțite, arme, pistoale, rezultate rapide dar de scurta durată, foc, obiecte ascuțite, metale, îndrăzneală, urmărirea propriilor interese, asumarea riscului, independență și incitarea accidentelor. În această perioadă EVITĂ intervențiile chirurgicale la cap sau față. Magia guvernată de Marte are rezultatele cele mai bune în acest timp.

Luna în Taur:

Proiectele începute atunci când Luna este în Taur sunt de regulă permanente sau de lungă durată, în special atunci când sunt întreținute când Luna se află în primele 10° al acestui semn zodiacal. Bani, finanțe, posesiuni, lucruri materiale, senzualitate, pământ, lăcomie, permanență, bogăție, lucruri care cresc în valoare, împrumuturi, bancheri, rezultate încete dar de durată, amânări în timp. În această perioadă EVITĂ intervențiile chirurgicale la gât. Magia guvernată de Pământ și Venus au succes în acest timp.

Luna în Gemeni:

Comunicații, călătorii pe distanțe scurte. O Lună în Gemeni are o natură duală și guvernează peste hoție, șiretenie, înșelăciune, rude, frați și vecini, calculatoare. Gemenilor le lipsește stabilitatea, iar proiectele începute atunci când Luna se află în acest semn, au tendința de a se schimba. Nu este un semn bun pentru lucrările de magie neagră. Acest semn este mai degrabă neutru. În această perioadă EVITĂ intervențiile chirurgicale la umeri, brațe, mâini sau nervi. Magia guvernată de Mercur dă cele mai bune rezultate în acest timp.

Luna în Rac:

Racul guvernează peste tot ceea ce are de a face cu casa, familia, mâncarea, cultivarea, mama, femeia în general. Lucrurile au tendința de a dura, întrucât Racul este un semn lipicios. Este un moment bun pentru vrăjile de iubire, pentru schimbarea vremii, consacrarea altarului, binecuvântarea casei, acționarea ca și Medium, eforturi psihice, incitarea supra-sentimentalismului. Vrăjile pentru succes în cumpărarea de terenuri, achiziționarea imobiliarelor, a unui loc decent pentru locuit și vrăjile pentru împăcarea membrilor familiei, sunt cel mai bine de întreținut atunci când Luna se află în acest semn. În această perioadă EVITĂ intervențiile chirurgicale la stomac. În cazul relațiilor de dragoste sau a mariajelor începute atunci când Luna este în Rac, dacă partenerii se despart, aceștia au adesea tendința de a se reîmpăca. Magia guvernată de Lună are mare succes în acest timp.

Luna în Leu:

Este bună pentru orice are de a face cu copii, creativitate, în aruncarea vrăjilor de dragoste; romantism, succes la jocurile de noroc, câștiguri, pentru a ajunge în centrul atenției, carismă personală, bărbații în general, tatăl, hobby-uri, speculații, asumarea riscului, investiții, rezerve și legături, autoritate și vrăji pentru dobândirea de posturi de conducere și autoritate peste ceilalți. În această perioadă EVITĂ intervențiile chirurgicale la inimă, coloana vertebrală sau spate. Leul este un semn fix, iar lucrurile începute atunci când Luna se află în acest sem, tind să fie de durată. Lucrările magice guvernate de Soare sunt benefice în acest timp.

Luna în Fecioară:

Sănătate, boală, stare de bine, lucruri care necesită precizie și perfecțiune, igienă, nutriție, ierburi, vitamine, forțele armate, îmbrăcăminte, locul de muncă, colegi de muncă, lucrările de magie albă și vindecarea celorlalți, servicii făcute altora. Lucruri care implică detalii. Spitale, vindecare, profesia medicală, instituții, birocrație, scriptologie, atenție acordată detaliilor. Fecioara trage spre schimbare. În această perioadă EVITĂ intervențiile chirurgicale la intestine, anus sau sistemul digestiv în general. Lucrările magice guvernate de Mercur sunt eficiente în acest timp.

Luna în Balanță:

Este un timp bun pentru formarea relațiilor de dragoste, a mariajelor, parteneriatelor de orice fel sau pentru aruncarea vrăjilor care incita sau asigura succesul acestora. Pace, diplomație, negocieri, chestiuni legale, lucrările (magice) cu două persoane, contracte; determinarea oamenilor de a face ceea ce vrei tu ca ei să facă, cu ușurință și prin mijloace pașnice. În această perioadă EVITĂ intervențiile chirurgicale la rinichi sau partea inferioară a spatelui. Este cea mai bună perioadă pentru vrăjile de dragoste/iubire.

Luna în Scorpion:

Acesta este unul dintre cele mai bune semne pentru lucrările de magie neagră. Răzbunare, ură, eliberarea sentimentelor înăbușite, demascarea secretelor, vrăji de moarte, operații, transformare, obsesie, sex pur, ocultul, partea întunecată a lucrurilor, cercetare, extreme, vrăji de alungare, a pune capăt lucrurilor în mod permanent, moarte și deces. Acesta este cel mai puternic și intens semn, dintre toate semnele Lunii. Acțiuni secrete, viclene și ascunse, puterea voinței, distrugere drastică. Asemenea semnului său opus Taur, Scorpion este și el de regulă permanent. În această perioadă EVITĂ intervențiile chirurgicale la pelvis sau organele reproductive și sexuale. Lucrările magice guvernate de Pluto sunt de succes în acest timp.

Luna în Săgetător:

Religie, universități, călătorii, educație superioară, jocuri de noroc, succes, bun pentru magia ceremonială, cel mai bun pentru magia albă, publicații, sporturi, aerul liber, legea. Ieșire dintr-o mare încurcătură. În această perioadă EVITĂ intervențiile chirurgicale la șolduri și coapse. Magia guvernată de Jupiter este avantajată în acest timp.

Luna în Capricorn:

Atunci când Luna se află în Capricorn, este un alt timp excelent pentru lucrările de magie neagră. Depresie, cruzime, folosirea oamenilor în mod vicios, rezultate pe termen lung. Onoruri, poziție socială, responsabilitate, autoritate, structură, punerea pe hârtie a obiectivelor și planurilor pe termen lung pentru viitor. NU este un timp bun pentru a căuta favoruri de la cei aflați la conducere. Lucrări magice și vrăji caracterizate prin întârzieri și amânări în timp sau de durată, irosire, manipularea oamenilor, afaceri, alungare. În această perioadă EVITĂ intervențiile chirurgicale la oase/sistemul osos, dinți sau genunchi. Acesta este un semn ”nemilos” al Lunii. Lucrările magice guvernate de malefica planetă Saturn sunt favorizate în acest timp.

Luna în Vărsător:

Prieteni, grupuri, relații platonice, societate, electricitate, lucrările cu un Covan, calculatoare, tehnologie, individualitate, originalitate, libertate, independență, umanitate, anarhie, lucruri neașteptate, genialitate, revelație, scopuri și idealuri, șocarea oamenilor. Acesta este cel mai bun semn al Lunii pentru vrăjile de independență și evadarea din situații restrictive. Libertate și autonomie. În această perioadă EVITĂ intervențiile chirurgicale la gambe sau glezne. Lucrările guvernate de Uranus sunt favorizate în acest timp.

Luna în Pești:

Otravă, droguri, autodistrugere, decepție, amărăciune, depresie, izolare, nebunie, chestii psihice foarte profunde. Bun pentru succesul în meditații și toate preocupările psihice. Vrăji pentru înșelarea oamenilor, secrete, escrocherii, vulnerabilitate. Inamici secreți, stări alterate. Acesta este unul dintre cele mai bune momente pentru a pune capăt lucrurilor, în special atunci când Luna se află între 20 – 30° din acest semn (asigură-te că nu e vidă!). Se poate lucra pe auzul psihic. În această perioadă EVITĂ intervențiile chirurgicale la picioare.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪