Siria: bătălia de la Armaghedon

*Articolul a fost scris în data de 8 aprilie 2018 și tradus în română pe data de 18 aprilie 2018, eu doar l-am preluat, sursa este atașată la sfârșitul articolului.


Chiar la timp pentru a fi în pas cu aniversarea unui an de la ultimul atac cu gaz și de steag fals din Siria, atac care a fost realizat astfel încât să justifice atacul cu rachete asupra unor baze aeriene siriene, și care să corespundă și cu aniversarea intrării Americii în Primul Război Mondial. Acest atac aproape că a iscat și un război cu Rusia. Aceasta este o dată cabalistică care a fost proiectată pentru a se conecta la energiile unui lucru anume. Iar acest lucru anume e motivul pentru care aceiași dată a fost folosită și în acest an, și e și motivul pentru care America a intrat în Primul Război Mondial la momentul la care a făcut-o.

Acest atac e sincronizat cu sărbătoarea Paștelui evreiesc. Energiile pe care evreii le ridică la această dată ocultă, împreună cu sacrificiile de sânge care sunt făcute, sunt direcționate în acest eveniment cu scopul de a produce un alt război mondial. Putem vedea cum Israelul urlă la America ca aceasta să atace Siria, lucru care va începe un război cu Rusia. Și asta e și ideea.

În cartea sa despre Genocidul Armean, autorul Christopher Jon Bjerknes a descris în detaliu felul în care lobby-urile evreiești din America controlează organizațiile bisericilor evanghelice și rețelele de mass-media. Pune mâna pe orice carte scrisă de vreunul dintre cei mai puternici lideri evanghelici, și-ai să-i vezi pe aceștia cum se laudă că sunt plătiți de lobby-urile evreiești. Așa cum face Hagee, spre exemplu, în cartea sa „In Defence of Israel” (În apărarea Israelului). Timp de mai bine de un secol, evreii din America s-au folosit de acest control pentru a crea un gaz ocult incandescent prin care să ridice energii care să se conecteze la lucrurile pe care ei doresc să le materializeze. Aceștia răspândesc în rețelele de biserici manevrele pe care vor să le facă, pe care le maschează sub forma unor profeții biblice care sunt pe cale să se împlinească; pe urmă acestea sunt propovăduite prin toate bisericile de pastorii și preoții acestora. Apoi, ei conectează toate acestea la energia ritualurilor lor cabalistice și a dăților oculte, pentru a le manifesta în realitate.

Deja timp de decenii, dacă răsfoiești publicațiile bisericilor evanghelice, acestea vorbesc mereu despre același lucru. Un război mesianic care va face posibilă venirea mesiei evreiești și materializarea unui guvern mondial unic. Aceste profeții spun că această bătălie a Armaghedonului va avea loc în zona Levantului, cu RUSIA și cu celelalte națiuni arabe. Ceea ce va duce la un război mondial care va implica distrugerea nucleară a planetei. Din a cărei cenușă se va ridica guvernul mondial al evreilor.

Acesta-i marele joc pe care îl joacă evreii, și obiectivul de lungă durată pe care îl au cu războiul din Siria. Evreii știu că dacă nu realizează acest lucru, structura puterii lor e spulberată. Biblia e matrița ocultă pentru guvernul mondial evreiesc.


Sursa:

http://www.bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=6109


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪