Sistemul de magie evreiesc, cum folosesc inamicii magia și felul în care funcționează magia în general

*Fă-ți timp și citește și articolele din citate, dintre cele două linii orizontale, am atașat acele link-uri pentru a nu face articolul foarte lung. În acele articole sunt explicate mai pe larg unele lucruri.


Vreau să explic despre „magie/vrăjitorie” și felul în care inamicii își îndeplinesc profețiile biblice.
Mulți oameni nu înțeleg ce este magia și cum funcționează. Gândurile sunt energie, cu cât credința că un lucru se întâmplă este mai mare cu atât șansele de reușită sunt mai mari. Cu cât vizualizarea, intenția, dorința și încrederea este mai puternică, cu atât șanșele ca o lucrare să se materializeze așa cum îți dorești sunt mai mari.

*Totul se poate explica științific. Gândurile sunt energie. Gândurile umane sunt impulsuri electromagnetice. Orice lucru realizat de om a fost cândva ideea cuiva.

Inamicii și cei ce nu sunt de partea noastră se folosesc de tactici lipsite de etică pentru a materializa unele lucruri, adunânând suferință, frică, nervozitate excesivă, ură în exces.


Citește și:

*Apocalipsa, aflarea adevărului și sfârșitul lumii

*Ca răspuns celor ce susțin că, creștinismul, islamul și iudaismul nu lucrează pentru aceeași agendă


Ei împing ideea că este în regula ca cineva să te folosească, umilească, să trăiești în sclavie – acest lucru îl poți observa și în Biblie, care este o carte de vrăjitorie evreiască.

Ura excesivă, frica puternică, nervozitatea și suferința cuiva pot materializa o lucrare foarte repede – de obicei inamicul sacrifică (d.p.d.v spiritual/psihic) mulți oameni pentru a realiza o „profeție biblică”. Aceste emoții sunt foarte puternice în magie. Mulți oameni înnebunesc sau sunt sacrificați degeaba pentru a îndeplini unele profeții biblice. Tehnologia avansată ce o dețin inamicii, le permite acestora să reproducă în orice om frică, nervozitate, suferință, etc. Acest tip de magie îl practică inamicii.
În trecut oamenii erau la propriu torturați, fizic cât și psihic. În prezent se folosesc de tehnologie avansată – în tările unde valorile ca etica sunt inexistente încă se practică tortură fizică. De obicei aceste țări sunt conduse de evrei sau colonizate în mod total.


Când vine mesia, fiecare evreu va avea 2800 de sclavi.

 – Simeon Haddarsen, fol. 56-D

(citește mai multe Citate din Talmudul Evreiesc)


Recent, Satan mi-a arătat că inamicii adună toate emoțiile negative ale oamenilor într-o sferă și o direcționează pentru a îndeplini o profeție de a lor. Ca să înțelegi ce spun, amintește-ți de practicile din trecut, când un număr de oameni erau legați, umiliți, torturați până la moarte și jigniți continuu, apoi evreii de pe margine condensau în magie toată suferința/nervozitatea/ura/frustrarea/frica strânsă și o programau, pentru a îndeplini un scop. Evreii dau vina pe noi pentru toate aceste lucruri. Inamicii se hrănesc cu aceste emoții negative.

Oamenii avansați din SS cunosc aceste lucruri și nu se vor preta niciodată să folosească acest tip de magie, lipsit de etică, pentru a materializa o lucrare.


Citește și „versete din Biblie, situația actuală din Europa și venirea antihristului


Poți compara mintea umană cu un procesor al unui computer, cu cât puterea este mai mare cu atât poate îndeplini mai multe lucruri, cu cât placa video/placa de sunet/placa de rețea este mai performantă cu atât imaginea este mai clară, sunetul mai clar, datele se transferă mai rapid. Din acest motiv practicăm meditația de împuternicire, pentru a putea conștientiza lucrurile mai clar și pentru a ne crește puterea minții/psihicului. Poți compara aceste lucruri cu deschiderea/împuternicirea clar-auzului, clar-vederii, împuternicirea chakrelor, etc. O minte puternică, avansată și antrenată zilnic înseamnă o putere magică mai mare. Ceea ce îți dorești se va materializa mai ușor.

În partea cealaltă, inamicul, lipsit de scrupule, are cu totul alte tactici. Ei nu le dau adepților lor, victimelor lor, nici un fel de cunoaștere despre aceste lucruri. Inamicii fac victimele să facă treaba pentru ei, apoi programează energia cum doresc. Inamicii vor sacrifica victimele mai devreme sau mai târziu. Aceste lucruri sunt scrise atât în Biblie cât și în Talmud.

Uită-te în Biblie, aproape pe fiecare pagină găsești cuvintele Israel/evreu” puse într-o lumină favorabilă iar Neamurile/Gentilii (ne-evreii) sunt numiți slugi/robi ai lui Israel. Oamenii trebuie să conștientizeze aceste lucruri.


Citește și „apocalipsa, aflarea adevărului și sfârșitul lumii„.


Textele și scrierile antice au fost alterate de evrei și corupte, aceștia infuzându-le cu putere magică pentru distrugerea/înrobirea ne-evreilor și gloria/slăvirea Israelului și a evreilor. Cărțile/scrierile ca și Coranul, Biblia, Tora, Talmudul sunt toate unelte evreiești.


Exterminarea creștinilor [creștin = Goyim/Neamuri/ne-evrei] este un sacrificiu obligatoriu.

 – Zohar, Shemoth

Deciziile Talmudice sunt cuvinte ale Dumnezeului din carne și oase [rabinii]. Iehova însuși le cere sfatul rabinilor de pe pământ atunci când întâmpină probleme dificile în ceruri.

 – Rabinul Menachen, comentarii pentru a Cincea Carte

Până și cei mai buni dintre Goyim (Neamuri/ne-evrei) ar trebui omorâți.

 – Soferim 15, Rule 10

(citește mai multe Citate din Talmudul Evreiesc)


Uită-te la știrile din ultimii ani, se tot vorbește că „un război mondial va începe”, „țările se pregătesc de război”. În fiecare zi cel puțin un ziar scrie despre cum „începe războiul iar țările se pregătesc de război”. Evreii controlează mass-media iar ei pot materializa o lucrare prin intermediul mass-mediei. Oamenii simt frică în momentul când citesc acele știri și sunt convinși că țările se pregătesc de război, că începe războiul – acest fapt ajută la materializarea acestor lucruri. Ei practică magie și întăresc lucrările magice ale evreilor, fără a realiza măcar acest lucru. Sunt prinși în sistemul de magie evreiesc.

Inamicii sacrifică psihicul oamenilor, îi privează de cunoștințe reale despre spiritualitatea reală, folosindu-i ca o piesă pe o tablă de șah.


Citește și „ce supără un evreu„.


În timp inamicii au creat tot felul de programe New Age care pun accentul pe iubire. Orice îl implică pe „isus, iehova, allah” sau orice alt nume dat formei lor mentale evreiești (în care se donează energie neîncetat) este același program de control evreiesc ce implică dezamarea victimelor de orice cunoaștere/putere reală și folosirea lor după placul evreului – altă etichetă, același conținut. De obicei aceste programe sunt făcute pentru oamenii mai inteligenți, ce nu se mulțumesc doar cu „roagă-te continuu, ești un sclav, tu nu ai dreptul de a practica magie, lasă totul la voia lui Dumnezeu, tu nu-ți poți controla viața, Dumnezeu o controlează, fii umil/umilit și mulțumește-i lui Dumnezeu pentru fiecare lucru, inclusiv pentru umilință.”


Citește și „află ce fac sataniștii – ce cred alții că facem și ce facem noi„.


Ceea ce mulți nu înțeleg este că ei practică magie din prima secundă de viață. Gândește-te la ce am scris mai sus, despre „mintea umană se poate asemăna cu un computer”. Mintea umană, gândurile omului, psihicul uman – toate acestea sunt unelte pentru magie, gândurile sunt energie. Omul, încă de când se naște are capul pe umeri. Este în natura umană să practici magie. Oamenii practică magie/vrăjitorie în fiecare secundă a vieții lor – inclusiv din poziția unui creștin. Fiind creștin practici magie evreiască, întărești magia evreiască – te privezi de putere, puterea ta este dată evreilor, toată puterea ta magică li se transferă lor iar tu n-o poți folosi pentru tine, pentru scopurile tale, pentru că ei îți  spun chiar în Biblie: „nu practica niciodată magie și dă tot ce ai lui Dumnezeu. Tot ce este al tău este al lui Dumnezeu.”

Cine este acest Dumnezeu?

Evreul. Mulți oameni nu realizează că atunci când spun „fie ce vrea Dumnezeu!” sau „slăvit este Dumnezeu!” ei spun în realitate „fie ce vrea poporul evreul!”, „slăvit este poporul evreu!„.
Creștinismul, islamul, alte programe derivate din creștinism, programe New Age și orice îl implică pe „Iehova/Dumnezeul iudeo-musulman-creștin sau Isus”, acestea toate sunt derivate din iudaism. Iudaismul este religia evreilor. Aceste informații le afirmă chiar ei. Evreul joacă pe multe fronturi și duc oamenii în eroare.

Citește și „momentul în care inamicii atacă – conștientizarea evenimentelor și cum poți evita situațiile neplăcute

Evreii sunt foarte speriați de un ne-evreu ce cunștientizează toate aceste lucruri, din acest motiv ei joacă pe toate fronturile.


Pentru a înțelege toate aceste lucruri cât mai bine și pentru a conștientiza toate aceste lucruri, studiază siteurile: Bucuria lui Satan; Creștinismul Expus sau articolele de pe acest site.


Articol scris de „Seruah„.

Hail Satan!


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.
Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666
Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2017 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.