Situația actuală din România, protestele și cum aruncă evreii și marionetele lor vina pe dușmanii lor pentru ce fac chiar ei

Cuvânt înainte:

Alegeți să fiți pentru dreptate, libertate, justiție, demnitate și prosperitate, nu pentru PSD ori #rezist, care ambele sunt controlate de aceiași oameni. Gândiți liber!

PSD sau #rezist este acelaşi rahat evreiesc în alt ambalaj. Ori te jefuieşte Uniunea Europeană ori te jefuiesc comuniştii cu ruşii. Ori suntem sclavii Rusiei şi a comuniştilor ori ai Europei. Alegeţi să fiţi pentru ţara voastră, prosperitate, libertate, evoluţie şi nu vă mai încăieraţi între voi. Schimbarea vine din voi, educaţi şi restul oamenilor în acestă privinţă!

Observați cum de mult timp PSD-ul și acoliții, acuză oamenii din stradă de Nazism. Mai toate titlurile ziarelor, în legătură cu manifestațiile de la București, ne prezintă câte un membru sau lider comunist, cum afirmă că demonstrațiile sunt Naziste și antisemite. Pentru orice se întâmplă, „naziștii sunt de vină”. Nazismul nu mai există legal în România și conform legislației României, este interzis prin lege, sub orice formă. Faptul că ei sar ca arși, ca niște ticăloși mincinoși și manipulători și îi acuză pe toți pentru ceea ce fac chiar ei (nu că sunt Naziști, ci pentru toate crimele săvârșite chiar de ei împotriva celor ce trăiesc pe acest pământ. Ei aruncă toată vina pe naziști pentru aceste lucruri), fără să fie vorba de antisemitism și Nazism la proteste măcar, arată cât de teamă le este de o lume liberă și prosperă, în care oamenii nu mai pot fi mințiți și manipulați.  De ai lor, care sunt comuniști, nu spune nimeni nimic, cu toate că, comunismul trebuie interzis prin lege în România, pentru că a făcut mai multe crime decât Nazismul. Ei dau vina, pentru orice, pe imaginarul Național Socialism – Nazism, interzis prin lege, cum au fost învățați de consilierii lor evrei, de exemplu, „în iunie 2007, același Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu, și-a ales drept consilieri personali pe evreii Tal Silberstein, Shimon Shaves și Arthur J. Finkelstein, plătiți cu sume enorme (nu știu dacă din buzunarul propriu, din fondurile partidului sau cu bani de la bugetul statului)”, mai pe scurt „să amintiți mereu de antisemitism și să aruncați vina când pe PSD că sunt naziști, când pe #rezist, orice este oribil în lume este din cauza Nazismului! (care, legal, este interzis și nu există organizații Naziste pe teritoriul României)”, pe când ambele părți sunt ale lor și deținute de ei, nu de naziști, fiind provocate și susținute ambele tabere special pentru a se încăiera între ele, pentru gloria manipulatorului (sau manipulatorilor) ce a provocat ambele tabere și și-a avansat agenda prin această acțiune. Mulți cand spun Nazism nici nu știu ce înseamnă, în traducere liberă înseamnă Național Socialism, care a eradicat corupția de la rădăcină în Germania și i-a intemnițat pe corupți de la rădăcină, Național Socialism care a transformat Germania, în acele vremuri, care era o țară dezbinată, coruptă și saracă într-o super-putere influentă si prosperă. Dacă tot au adus vorba despre Nazism, să amintim de Nazism atunci. Gândul că o țară ar reuși din nou să se elibereze de sub influența evreiască, îi înspăimână extrem de mult, până în adâncul sufletului, libertatea și prosperitatea ne-evreului este cel mai mare chin și cea mai puternică durere pentru evreu și pentru marionetele lor – citește ce supără un evreu. Chiar și gândul unui ne-evreu, care duce spre libertate, prosperitate, demnitate și evadarea din realitatea evreiască sau Matrixul evreiesc, îi înspăimântă pe evrei.

evreii-sunt-stapani

(„Rasa noastră este o rasă de stăpâni. Noi suntem Zeii supremi pe această planetă. Noi suntem diferiți de rasele inferioare, care se aseamănă cu insectele/gândacii (adică, de cei ce nu sunt evrei). Celelalte rase sunt bestii și animale, cel mai bine spus sunt vite. Noi trebuie să controlăm aceste rase inferioare. Ei trebuie să ne lingă picioarele, servindu-ne ca sclavi.” – evreul Menechem Begin)

ne-evreii-exista-sa-serveasca-evreii-the-jerusalem-post

(Din Ziarul The Jerusalem Post: „Yosef: Ne-evreii există doar pentru a sluji evrei.„)


Citește și Citate din Talmudul Evreiesc – carte în care toate marile religii contemporane (islam,iudaism,creștinism) își au originea, pe principiilie Talmdului funcționează ele.

Ei fac aceste lucruri pentru ca vor sa reducă la tăcere mulțimile, să nu reacționati și protestați atunci când sunteți nemulțumiți, doar așa corupția va continua și nimeni nu poate lua nici o măsură, pentru că nimeni nu sesizeaza și nimeni nu are dreptul de a protesta, acesta este comunismul. Ei  acuză oamenii care doresc să protesteze pașnic, oameni ce își exprimă nemulțumirile, oameni ce nu doresc altceva decât demnitate și prosperitate, ironizându-i, râzându-le în nas și numindu-i „bestii agresive și Naziste”, pentru a-i disipa si a-i descuraja, pe cand tot ei organizează și acele „violențe”, plâtind/scoțând o mână de oameni agresivi, în stradă, special, pentru a produce pagube violente și a exista încăierări, toate acestea pentru a descuraja protestele și a găsi un țap ispășitor, care este, de obicei, Nazismul și protestatarii pașnici sau orice îi încurcă. Acestea sunt tot jocurile lor. Ei sunt criminali corupți și mincinoși. Vor să ducă România într-o formă de comunism, unde viața umană nu are pic de însemnătate și valoare, demnitatea nu mai există, unde oamenii sunt tratați ca animalele ce primesc mâncare cu rația în trocul lor, primesc informațiile cenzurate și modificate după bunul plac al celor de la conducere (deci gândesc cum doresc conducătorii), apoi sunt exploatați fără milă și sacrificați. Călcați în picioare și întemnițați dacă îndrăznesc măcar să gândească să se revolte și să-și dorească libertate și prosperitate. Ei își doresc oameni slugarnici, îndobitociți și docili. Asemeni situației din Korea de Nord, unde n-ai dreptul să te tunzi doar în câteva feluri, cum a stabilit regimul comunist, iar dacă îl ironizezi pe lider ești executat în public. Acolo n-ai acces la internet, pentru că ai putea citi unele informații ce regimul comunist nu le dorește și ai putea evolua sau ți-ai dori demnitate, în schimb, acolo primești obligat presa lor și televiziunea comunistă, care te îndoctrinează forțat, la care ești obligat să aplauzi. Acolo ești tratat mai prejos decât sunt tratatate unele animale în țări civilizate ce nu sunt comuniste, pentru că acolo demnitatea și viața umană nu are nici o însemnătate.

Ei caută mereu un țap ispășitor și aruncă vina pe inamicii lor pentru lucrurile oribile ce le fac chiar ei, astfel absolvindu-se de orice vină, iar masele de oameni se lasă manipulate, văzând doar ce li se servește pe față în tavă, ne-cercetând pe cont propriu și ne-văzând mai departe de ce au în față.

Nu le pasă deloc de oameni, își doresc chiar și un război civil, cu cât se încaieră mai mulți cu atât mai bine, pentru avansarea agendei lor, pentru că oricare tabără câștigă tot a lor căștigă.


Te invit să citești și următoarele articole:Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪