Speech2Go – program / soft Text-To-Speech, transformarea textului în vorbire

Speech2Go – program / soft Text-To-Speech, transformarea textului în vorbire.

Programul pentru Windows Speech2Go oferă o gamă variantă de limbi suportate, pentru transformarea textului în vorbire.

În timpul somnului, este extrem de important să asculţi la căşti, prin intermediul unui MP3 sau unei boxe portabile, afirmaţii cu voce sintentică, pentru reprogramarea subconştientului. Astfel, vei deveni aşa cum te programezi. Eşti ceea ce ai văzut, ce vezi, ce ai ascultat, ce asculţi, eşti mediul în care trăieşti şi preiei din el.

Îţi poti face propriile voci sintetice, pe care să le lipeşti de un fundal (ca şi muzică clasică, fundaluri isocronic-binaurale) şi le poţi lăsa să ruleze în timpul somnului pe repeat (repetare). Vei observă din primele zile rezultatele iar cu lunile sau cu ani trecând, vei deveni exact ceea ce vrei şi se va manifesta, aşa cum te programezi. În timpul somnului subconştientul este cel mai deschis programării şi acceptă cel mai bine comenzile. Poţi controla a doua zi a unui subiect, dându-i comenzi în timpul somnului şi scriindu-i scenariul vieţii pentru ziua de mâine, aşa cum o pot face şi alţi oameni, doar gândindu-se la tine în timp ce tu dormi, atunci eşti uşor de controlat, poţi visa ceea ce gândesc alţii despre tine, în timpul somnului. Reţine că, gândurile umane sunt, din punct de vedere ştiinţific, gânduri electromagnetice şi energie. Astfel, apăra-te de paraziţii exteriori şi controlează-ţi viaţa şi destinul, ne-lăsând destinul tău la mâna gândurilor altora sau eterului (tot ceea ce există).


Ascultă sau descarcă afirmaţiile demonstrative, în format MP3Exemplu de voce sintetică / demonstraţie, ascultă sau descarcă:

https://drive.google.com/open?id=1JHShO5sbT_4Fp3R4jLESFQT90jdokSA6


Exemplu afirmaţii:


* Îţi controlezi întotdeauna gândurile, emoţiile şi acţiunile, în cele mai sigure, benefice şi fericite feluri pentru tine.
* Controlează-ţi întotdeauna gândurile, emoţiile sau acţiunile, în cele mai sigure, benefice şi fericite feluri pentru tine.
* Îţi dezvolţi inteligenţa continuu, în cele mai sigure, benefice şi fericite feluri pentru tine.
* Dezvoltă-ţi inteligenţa continuu, în cele mai sigure, benefice şi fericite feluri pentru tine.
* Creşte-ţi stima de sine continuu, în cele mai sigure, benefice şi fericite feluri pentru tine.
* Îţi creşti stima de sine continuu, în cele mai sigure, benefice şi fericite feluri pentru tine.
* Atragi frecvent sume imense de bani, în cele mai sigure, benefice şi fericite feluri pentru tine, aceşti bani sunt doar ai tăi, pentru a-i păstra sau cheltui oricum doreşti.
* Atrage frecvent sume imense de bani, în cele mai sigure, benefice şi fericite feluri pentru tine, aceşti bani sunt doar ai tăi, pentru a-i păstra sau cheltui oricum doreşti.


Conştientizează că ceea ce este fericirea se poate altera din exterior. Refuză să-ţi doreşti ca fericirea să fie într-o închisoare, refuză să îţi doreşti ca fericirea să însemne să te umilească sau abuzeze cineva sau fericirea ta înseamnă sclavia. Ca şi cu industria pornografică actuală sau orice altceva. Se impune în oameni că fericirea înseamnă să te umilească cineva, scuipe, abuzeze, bată, jignească. Tu poţi controla cea ce este fericirea, scăpând de paraziţii exteriori.


Captură de ecran:


*Pentru aceia ce deţin dispozitive psihotronice sau radionice, ca cele ce emit audio în infraroşu sau video pe o distanţă scurtă sau rezonează cu anumite obiecte, aceste afirmaţii se pot rula, de asemenea, pentru programare neuronală.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪