Spune *NU* microcipurilor!

Îmi doresc de mult să încep o astfel de campanie, o mișcare împotriva implantării microcipurilor – cel mai probabil asta voi face în următoarele săptămâni, mai am nevoie de un om ce se pricepe la design (pentru a realiza diverse bannere și postere) și câțiva oameni pentru a promova această idee, această mişcare, acest *NU* cipurilor.

Știm că evreii își doresc cu tărie acest lucru, știm că ei împing microcipurile, mai știm că își caută o scuză cât mai plauzibilă pentru asta (ex. terorismul – creat și finanțat tot de „aleși”), de fiecare dată vin cu acestă scuze, vezi tu .. „terorismul”, „securitatea”, crezi că le păasă de siguranța unui goyim? NU! Te înșeli groaznic! S–au aplicat legi de tip Big Brother sub acest pretext, vezi tu vreun terorist prins? NU! Aceste legi sunt folosite pe oameni nevinoați. Ne dorim să-i oprim, nu suntem vite, nu ești o vită, nu ești un animal de companie! Ești un om, un om ce are potențialul de a atinge zeificarea, ești un descendent al Tatălui Satan, nu ești vita lor!

Așadar cine dorește să se alăture acestei mișcări îmi poate trimite un mail la adresa [email protected].

Dacă nu mi se alătură nimeni încep singur, nu-i nici o problemă! Însă cred că-i necesar sa ne opunem de acum, să vadă că nu vom accepta vreodată să fim vitele lor! Este timpul să le aratăm că ştim adevărul, să ne mobilizăm, să nu ne lăsăm „însemnaţi pe copite”!

image description

Glorie Tătălui Satan!!


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪