SRI sub stăpânirea CIA şi Mossad

Articolul a fost scris în luna iunie a anului 2013 şi este preluat de pe blogul [link şters].

Îţi recomand să citeşti şi următoarele articole:SRI sub stăpânirea CIA şi Mossad

La ora actuala ţara este înţesată de sute de agenţi ai CIA şi Mossad, împărţiţi după cum urmează:

 1. Americanii nu ies niciodată în faţă, nu se implică în afaceri, şi tot timpul caută să culeagă informaţii despre ruşi (agenti FSB în Romania, afaceri conduse de ofiţeri rusi, mafie rusească, ş.a.m.d).
O parte dintre ei, cei care au contact cu mafia politico-masonică, vând un anumit gen de informaţii pentru foarte multe milioane de euro. Având în vedere că ţara noastră a fost pusă la pământ de mafie şi serviciile secrete străine, este absolut logic că fiecare face cum îl taie capul.
2. Sioniştii sunt cei care se implică în afaceri de sute de milioane de euro: mall-uri (AFI Cotroceni), hoteluri de lux, casinouri, restaurante de lux, etc.
În acest fel au reuşit să obţină control în tot centrul Bucurestiului, în timp ce SRI-ul se luptă cu “teroriştii” din Palestina şi Liban. Pentru a camufla toate aceste afaceri îsi deschid diferite asociaţii: ”Asociaţia de luptă împotriva antisemitismului”, „Asociaţia pentru recuperarea memoriei evreilor”, „Asociaţia pentru memoria holocaustului” ş.a.m.d.
Fiind băieţi deştepţi, aceştia ştiu cum să procedeze dacă se leagă cineva de ei:
”Bietul evreu este prigonit în Romania, nu-l lasă să investească cinstit, asta înseamnă că antisemitismul este în floare la români“.
Partea cea mai interesantă:
toate aceste asociaţii sioniste sunt finanţate de către Statul Român! Modelul acesta a fost adoptat din Statele Unite, unde evreii de acolo primesc la începutul fiecărui an două miliarde de euro nerambursabili! Statul Român îi plăteşte pe agenţii Mossad veniti aici ca să ne tâlharească ţara! Capul unei reţele de acest gen este Viorel Hrebenciuc, recrutat de Mossad, amicul lui George Maior, actualul şef al SRI-ului! 
Frustrant este cu totul altceva:
am avut una dintre cele mai bune şcoli de spionaj din lume, până şi temutul şi marele KGB ne respecta, în ziua de astăzi ofiţerii români au ajuns să fie pregătiţi de americani şi sionişti. Toţi ofiţerii buni ai spionajului românesc au fost scoşi din joc de mafia politico-masonică din România, ajutaţi de şefii masoni şi vânduţi care s-au perindat pe la şefia SRI/SIE. Lupta nu este pierdută în totalitate, în continuare există divizii ultrasecrete ale spionajului românesc, care funcţionează la capacitate maximă, datorită acestor oameni mai avem o ţara întreagă la ora actuală. Nenorociţii de politicieni au încercat să-şi bage nasul şi pe acolo, dar s-au speriat atât de rău că nu le-a mai trebuit.
O parte din trupele speciale ale SRI-ului, într-o anumită perioadă a anului, se pregătesc fix în Israel (dacă suntem colonia lor … se înţelege de la sine de ce fac acest lucru). Când au ajuns băieţii în Israel, au început sioniştii cu glume proaste: ”România, da, da, ţara noastră, patria noastră“. Din moment ce ofiţerii israelieni de informaţii au cumpărat jumătate din România, este absolut logic că au ajuns să considere pământul nostru ca fiind al lor. Când au venit şi sioniştii la antrenament în România, câţiva dintre ei au rămas fără dinţi în gură. Bine că nu s-au pus pe urlat cu antisemitismul şi holocaustul, imediat ieşea şefu’ Maior în faţă şi se punea pe râcnit : ”În cadrul SRI-ului am detectat elemente teroristo-naziste care au ceva cu stăpânii de la Ierusalim. Am trimis un fax către Washington, să vadă stăpânii americani că eu imi dau proprii oameni în gât, nu ţin cont de nimeni“. Cert este următorul lucru: au în trupele speciale nişte băieţi foarte “ai dracului”. Sunt extrem de bătăiosi, stau bine pe picioare, sunt foarte răi şi ultranaţionalisti, religiosi până la fanatism, nu suporta nimic din ce este evreiesc! BRAVO LOR! Daca românii au ajuns un popor de spâlaţi pe creier care vând pe doi lei şi calcă în picioare tot ce au mai important pe acest pământ!
Serviciile secrete se analizează în funcţie de tipologia poporului respectiv (există o serie de particularităţii):
1. Românii – cei mai buni când vine vorba de strâns informaţii şi camuflarea pe teritoriu străin. Prin anii ’70 reuşisem să băgăm groaza şi-n KGB. Nu avem armament, tehnologie mai din părţi, dar avem creier, suflet şi iubim cu disperare bucăţica asta de pământ, pur şi simplu ajungem în punctul în care sacrificam orice pentru ea. După sute de ani de cotropiri şi năvăliri străine a trebuit să ne punem capul la contribuţie şi să ne salvam ţara. Chiar şi americanii au recunoscut acest lucru: ”Românii sunt făcuţi pentru serviciile secrete, pur şi simplu este în natura lor“. Noi ca neam avem o inteligenţă aparte, ştim tot timpul cum să manipulam lucrurile în favoarea noastră.
2. Israelienii – foarte inteligenţi şi se pricep extraordinar de bine la manipulare şi propagandă (niciodată să nu ai încredere în ei). Într-un caz extrem, daca reuşeşti să câştigi unul de partea ta, sunt foarte loliali şi-ţi pun la dispoziţie tot ce ai nevoie (dar cazurile acestea sunt de 1 la 1.000.000.000).
Americanii s-au chinuit cam şapte ani de zile să infiltreze nişte oameni în Mossad: operaţii estetice, i-au invăţat să gândească evreieşte, într-un cuvânt i-au îndoctrinat aşa cum trebuie, „ca la carte”.
Având în vedere că au la dispoziţie munţi de bani, investesc foarte mult în propagandă şi mass-media: ziare, televiziuni, bloguri/site-uri, etc. Sunt specialişti redutabili în “false flaguri” (îi găseşti acolo unde nu te aştepţi) şi investesc foarte mulţi bani în grupări extremiste/radicale: fundamentalist islamice, radicale de stânga, neo-naziste, etc. Un exemplu în acest sens este Jobbik din Ungaria (chiar nu aveţi idee câti bani au băgat în partidul ăla). De ani de zile fură informaţii la greu de la americanii, agenţii CIA au ajuns să-şi mute dosarele secrete prin bazele europene de frica lor. În ultima perioadă au început să se bazeze foarte mult pe internet, au o serie de site-uri foarte bine camuflate. Noi românii, la nivel de servicii secrete, le-am dat tot timpul peste picioare când i-am prins prin România, le-am băgat puţin groaza în suflete.
3. Americanii – sunt cam tâmpiţei de felul lor şi cad repede în plasă, din moment ce pui mâna pe câţiva devin foarte creduli. Au la dispoziţie tehnologie de ultimă oră şi asta îi ajută foarte mult, pentru că ei nu debordează de inteligenţă. La nivel de forţe armate sunt praf şi pulbere: drogaţi în ultimul hal, psihopaţi, beţivi, spălaţi pe creier, dar au arme de-ţi stă mintea în loc, pur şi simplu sunt SF-uri (de 60 de ani investesc în tehnologie). Când au venit să se atreneze în România, soldaţii români au rămas ca la dentist: ” S-a mutat Star Trek-ul la noi!”. Aşa ca idee: la nivel de aviaţie (2013) am rămas doar cu şase avioane (luptam cu furca si coasa in caz de ceva). Nenorociţii de mafioţi au vândut tot din această ţară.
Operaţiunea Afganistan (scurt rezumat):
Ofiţerii CIA, cu doi ani de zile înainte să înceapă această operaţiune, au recrutat la greu mafioţi ruşi aflaţi pe teritoriul Statele Unite (aceia care nu erau agenţi FSB). I-au recrutat prin interpuşi, pentru că ruşii sunt extrem de loiali. Când forţele tereste americane au pătruns în interiorul Afganistanului, toată această masă de agenţi CIA s-au răspândit ca iepurii prin întreaga ţara. Luni de zile au stat să recruteze traficanţi de droguri locali care aveau legătura cu mafia rusească. Scopul a fost unul singur: să împingă cât mai multe droguri către Rusia (în Afganistan există cea mai mare cultură de opium). Tot ei au inventat şi drogul crocodil care a făcut ravagii prin nordul Rusiei, până s-a prins FSB-ul ce se întâmplă cu adevărat. Ruşii nu au plecat degeaba după ei în Siria, dar asta este o altă poveste!

Manipularea românilor:

Masonul Maior, acum vreo două luni de zile a declarat: „Nu există baze CIA în România, totul este o mare prostie“. Ce şef de servicii secrete îşi minte propriul popor în favoarea unei puteri străine?! Doar o jigodie de om care a fost recrutat de tabăra adversă (desigur, pentru Maior tabăra adversă o reprezinta poporul român). Trei dintre bazele CIA, funcţionează nestingherite în judetul Constanţa. Românii habar n-au ce se petrece în propria lor ţara, fiind ajutaţi în acest sens şi de SRI! 
Pe zona 3, ştiu băieţii veseli de la monitorizare ce inseamna acest lucru, au fost mai multe întâlniri între agenţii CIA şi ofiţerii români.

SRI – prostie fără de margini

Generalul Florian Coldea, băiat simplu de la ţară care în tinereţea lui căra varză cu ARO, având la bază un liceu industrial, s-a dat de trei ori peste cap şi s-a transformat în puternicul şef al SRI-ului. Puternic este pentru cei de afară, oamenii care nu-l cunosc, dar în interiorul SRI-ului nu se gasesc zece oameni care să-l suporte (oamenii îl ascultă de nevoie). După ce a fost “înfiat” de Gigi Falcă din Arad, s-a mutat cu tot cu bagaje în casa lui Traian Basescu, şi de atunci are un singur scop în viaţă: să-l slujească pe marinar aşa cum trebuie! Daca George Maior este naşul lui Victor Ponta şi Ioan Codru Talpes, băiatul lui Ioan Talpes, fost şef al SIE şi coleg de clasă cu Liviu Maior, tatăl lui George Maior, s-a gandit şi el să facă la fel în SRI: s-a pus pe năşit ofiţeri de informaţii (aşa e la SRI în ziua de astăzi: naşu’, finu’, cumătru’, unchiu’). Generalul Coldea are o inteligenţa diabolică, tot timpul îi coace mintea la diverse conspiraţii, aţi văzut destul de bine ce a facut cu Victor Ponta, finul lui Maior (cazul de plagiat). El şi cu Maior, nu se înghit sub nici o formă, se mănâncă ca nişte câini între ei. Nici el, nici Maior, nu sunt văzuţi foarte des prin interiorul SRI-ului, cine ştie pe unde bântuie toată ziua … ?
Generalul Coldea, cel mai adesea, este vâzut în biroul unui colonel, probabil ca este singurul lui prieten adevărat. Pentru tinerii oftiţerii este o adevărată aventură să ajungă în biroul generalului Coldea, şi dacă sunt primiţi în audienţă nu discută mai mult de 5 minute (deh, spionul şef are treabă şi nu stă la taclale). Generalul Coldea nu a intrat în masonerie din credinţă, s-a dus la ei din interes, în schimb Maior crede cu toata tăria în doctrina masonică.
 Cu puţină vreme în urmă s-a transformat în fotomodel şi s-a apucat să pozeze prin revista Florianei Jucan. Să nu trăiţi cu impresia că generalul Coldea are pe mână un ceas MontBlanc (care valorează cât o garsonieră).
Sefu’ Maior a pozat şi el în iarnă pentru Floriana Jucan, iar generalul Coldea a spus să nu fie mai prejos ca “adversarul”. În fine, s-a dus la Floriana Jucan, a povestit cu teroristu’-fundamentalistu’, câte ceva despre atacuri cibernetice şi cam asta a fost. Nici un cuvinţel despre mafia politico-masonică din România (ca doar el o apără).
Cum poţi să te duci tu ca general român de informaţii al României, unul dintre cei mai puternici oameni din ţară, să pozezi pentru Floriana Jucan?! Floriana Jucan, o femeie care în tinereţe urla că este evreică, fostă prostituată de lux, a fost recrutată de SRI acum mulţi ani de zile şi băgată în patul mai multor persoane: ambasadori, oameni politici, interlopi, etc. Floriana Jucan, una care scrie doar pe bani la cererea diverselor personaje tenebroase din politica româneasca, cea care îi face publicitate la greu infractorului pe nume Remus Truică, a ajuns să stea la cafea cu generalii români de informaţii!
Tu, ca general de informaţii al României, îţi asociezi imaginea cu femei de moravuri uşoare şi diversi interlopi care fac pe vedetele în Bamboo?! Voi, şefii masoni şi vânduţi ai instituţiei, călcaţi în picioare imaginea SRI-ului, după care plângeţi în presa : ”Vai, vai, oamenii nu au încredere în noi“. Floriana Jucan, în urma interviului cu generalul Coldea, şi-a mai cumpărat o geantă Hermes de câteva mii de euro, în timp ce tinerii ofiţeri de informaţii muncesc pe 1.800 de RON! Poate te apuci să aperi şi prin show-uri TV, să ştim o treabă măcar!
Ţiganul fierar Gruia de la Galaţi şi generalul Florian Coldea:
Gruia Stoica din Galaţi, acum câţiva ani de zile se plimba pe Calea Victoriei într-un Hummer negru şi colinda de zor magazinele de lux din zona respectivă. Omul avea şi “accesorii” după el: tinere domnişoare din categoria fotomodelelor de lux. Ca şi caracter era cât se poate de excrabil, ştiţi dumneavostră vorba aia cu ţiganu’. Povestea lui este relativ simplă: afacerist veros, fără scrupule, mult tupeu, a intrat în masonerie, după care a fost recrutat de SRI! Acum îl plimbă SRI-ul pe la toate întâlnirile de afaceri şi se făleşte cu el de parcă este Bill Gates de România! Stoica nu este nici miliardar în euro, nici nimic de genul acesta! Banii SRI-ului sunt bine puşi la păstrare.
Cine îşi bate joc de SRI?! Chiar şefii masoni ai instituţiei! Ei lansează carţi pe bandă rulantă, pozează în reviste, îşi asociază imaginea cu personaje demne de ziarul Cancan, sunt extrem de nesimţiţi, în timp ce biata ţara este vândută pe bucăţi de mafia politico-masonică!
Cu punct şi virgula v-am aratat cum a fost pus la pământ sistemul de securitate al ţării!

Narcis Daju – fost ofiţer în cadrul SRI

Ziarul de Investigaţii GORJNEWS nu a mai apărut în ultimele săptămâni pentru că Viorel Salvador Caragea a ordonat închiderea lui. Presiunile exercitate de Caragea au fost atât de mari încât domnului Narcis Daju, fondatorul GORJNEWS, i s-a propus să-şi omoare propriul proiect, să-şi închidă ziarul, doar pentru a i se face pe plac comandantului IPJ Gorj.
Cel puţin la fel de grav este faptul că, recent, Viorel Salvador Caragea s-a angajat faţă de un important lider politic că-l va aresta pe Narcis Daju, pentru a rămâne, în schimb, pe mai departe, în scaunul de inspector şef al IPJ Gorj.
Dacă în Gorj există instituţii care apără democraţia şi ordinea constituţională, să se autosesizeze. Dacă nu, să rămână aliniate în mafia transpartinică şi multi-instituţională care macină Gorjul.
Ai decis, după zece ani lucraţi ca ofiţer în cadrul SRI, să părăseşti sistemul şi să devii jurnalist. De ce?
Am simţit că locul meu nu mai era acolo. Din poziţia de jurnalist pot face mai multe pentru ţara aceasta decât din interiorul SRI. Ca ofiţer într-un serviciu secret din România, eşti limitat de tot felul de oprelişti. În momentul de faţă, deşi beneficiază de bugete imense din bani publici, serviciile lucrează, în mare parte, pe stoc. Decidenţii, de regulă, nu îşi corijează politicile şi strategiile în funcţie de conţinutul informărilor primite de la SRI. De aceea spun că se lucrează în gol. Un ofiţer de informaţii poate lucra ani de zile pentru documentarea unei ameninţări la adresa securităţii naţionale, care e sintetizată într-o informare de care nimeni nu ţine cont. Pe deasupra, beneficiarii legali ai informaţiilor generate de servicii trăiesc cu tentaţia de a le deconspira în beneficiul grupurilor de interese din care provin. Ca jurnalist şi proprietar de proiect media, îmi aleg singur subiectele şi le fac publice cât pot de repede.
O mare fraudă făcută publică într-un ziar are un impact mult mai mare asupra decidenţilor şi asupra celor obligaţi să se autosesizeze, faţă de situaţia în care le-ar parveni printr-un raport strict secret, pentru că se induce presiunea opiniei publice care aşteaptă o reacţie la vedere, publică. Întrebarea mea e următoarea: dacă serviciile lucrează de atâţia ani în gol, când li se vor cere la modul real informaţii pertinente şi complete de către decidenţi, vor fi capabile să le furnizeze?
Într-o recentă scrisoare vorbeai chiar despre „atrocităţi” petrecute în interiorul SRI. Poţi fi un pic mai explicit?
Un fapt public, dar aproape deloc mediatizat, este un dosar de mare corupţie care a fost tergiversat aproape 10 ani în justiţia română, finalizat anul trecut cucondamnarea la închisoare cu suspendare a mai multor generali SRI care au înşelat statul. Au declarat, “săracii” de ei, că nu au unde să locuiască, ei şi neamurile lor, iar statul român, în regim de urgenţă, le-a făcut cadou la preţul de 2-3 sute de milioane de lei vechi nişte palate, pe lângă Casa Poporului, în fapt nişte apartamente ultra-luxoase. Asta în condiţiile în care ofiţerii tinerii primesc salarii de mizerie şi multe, multe promisiuni … şi este doar un exemplu mărunt …
Sunt absolvent al Academiei Naţionale de Informaţii. Cred că peste 80% dintre colegii mei de promoţie nu mai sunt astăzi în SRI. În 1995 eram unul dintre elevii de elită ai Colegiului Naţional Spiru Haret, din Tg. Jiu. A venit cineva la director, cerându-i „2-3 băieţi deştepţi”, am fost chemat în birou, am făcut cunoştinţă… Îmi era clar, provenind dintr-o familie modestă, că nu mă voi putea susţine financiar într-o facultate civilă… Mi s-a spus că voi beneficia de cazare, masă şi studii gratuite. Din afară, SRI părea un foarte solid pilon al acestei naţii. Vă pot spune că Academia este o instituţie de învăţământ de elită, te pregăteşte pentru viaţă din toate punctele de vedere. O singură tristeţe am avut: în momentul în care am constatat că epurarea SRI de elemente ale Departamentului Securităţii Statului e doar o poveste! Mare parte din foştii mei colegi erau fii de ofiţeri de Securitate…
Educaţia primită însă nu prevestea probabil ceea ce avea să urmeze…
Corect. Până la urmă, în Academie am fost pregătiţi să profesăm în intelligence, într-un serviciu de informaţii modern, reformat. Nici pomeneală de aşa ceva! La debutul în carieră, mandatele noastre de ofiţeri de informaţii au fost îngrădite de criterii obiective şi subiective. Pe mine m-au durut cel mai mult criteriile subiective. N-aş vrea să detaliez foarte mult, însă cred că la această oră suntem singura ţară din Uniunea Europeană care nu are cadru legislativ pentru Comunitatea de Servicii de Informaţii. Or, îmi este clar că SRI-ul nu e un serviciu atât de slab încât să nu fie capabil să genereze o acţiune de lobby, printre parlamentari, care să permită updatarea legilor securităţii naţionale. E limpede că la nivelul conducerii actuale a SRI nu se doreşte cu adevărat acest lucru. Absenţa legilor clare, a regulilor stricte, lasă loc pentru tot felul de haiducii.
Dacă eu m-am despărţit de SRI, acest serviciu nu se desparte de mine, din moment ce în Strategia de Securitate Naţională a României, adoptată de CSAT, ziariştii sunt nominalizaţi printre atentatorii la adresa securităţii naţionale. În virtutea acestui text, orice ziarist care duce o campanie de presă faţă de o instituţie publică este tratat de servicii ca un mic – mare terorist. Dar pot spune că m-am obişnuit să fiu supravegheat. E ca o boală pentru care îmi e clar că nu există leac.
Pe de altă parte, în lipsa unui control real exercitat de către societatea civilă, SRI poate deveni o armă în mâna unor politicieni şi oameni de afaceri?
La modul sincer, cât timp am activat, n-am primit niciodată o tematică de culegere de informaţii despre un om politic sau despre o formaţiune politică. În schimb, au existat în interior abuzuri, împotriva propriilor cadre, greu de imaginat din afara instituţiei. Spre exemplu, eu, ca absolvent strălucit al Academiei, am fost şocat să văd că am un şef direct – din noul val, atenţie! – care scria în rapoartele strict secrete oficiale „deşi” cu doi „i”. E de neimaginat ca, la acest nivel, să scrii “DEȘII” într-un raport strict secret, şi pentru asta să fi plătit cu 7-8 salarii minime pe economie, lunar. Mai mult, să mai ai şi ofiţeri SRI în subordine! Am raportat acest fapt până la nivel de director SRI şi nu s-a luat nicio măsură, ba, din contră, acest ofiţer este într-o poziţie foarte înaltă şi în momentul de faţă. E doar un exemplu… şi-atunci, de să mai fi rămas acolo?
Trebuie spus că SRI a avut un sistem foarte permeabil de absorbţie a viitorilor angajaţi. În afară de Academia Naţională de Informaţii, a existat o cale mult mai permisivă de intrare în sistem, un curs de 6 luni, cu criterii destul de ambigue de selectare şi de promovare. În acest fel au intrat în sistem pilele, nepoţii şi copiii cadrelor din Securitate, copii de politicieni, de oameni de afaceri, şi-aşa mai departe. Este unul dintre motivele pentru care foarte mulţi absolvenţi de Academie, care veniseră pe uşa din faţă în SRI, au ales să plece, mediul profesional fiind profund viciat.
Ţi-am pus aceste întrebări deoarece sunt deja o grămadă de voci care te acuză că încă faci parte din sistem şi ai devenit o „cârtiţă” în presă. Eşti pregătit pentru „găleata cu lături” ce se va revărsa asupra ta?
Voi spune un lucru care s-ar putea să şocheze. Aş fi onorat să sprijin şi în momentul de faţă Serviciul Român de Informaţii, ca ziarist, dar eu de patru ani, de când fac jurnalism de investigaţii, n-am simţit că Serviciul e interesat de subiectele de care sunt eu interesat, avem o tematică paralelă. Personal, am abordat teme mari, teme serioase care ţin de starea de securitate naţională a României. Şi-aş da un exemplu: în precampania electorală, premierul Victor Ponta a venit la Târgu Jiu cu preşedintele PE, Martin Schulz. La Coloana Infinită, opera fundamentală a lui Brâncuşi, Martin Schulz a fost aşteptat de ministrul secretar de stat Victor Opaschi, păstrat şi în noua echipă a noului ministru al Culturii, pe aceeaşi poziţie. Cu toate oficialităţile de faţă, Opaschi i-a făcut cadou lui Schulz un album de artă scris de Radu Varia şi i-a spus preşedintelui PE că “Varia este cel mai mare specialist al umanităţii în materie de Brâncuşi”.
Trebuie spus că Radu Varia a fost declarat de Consiliul Local Târgu Jiu persona non-grata şi, de aceea, nu mai are ce să caute în viaţa lui în oraşul lui Brâncuşi. Între 1996 şi 2000, Varia a spintecat la propriu Coloana Infinită, acest simbol fundamental al românilor. S-a încercat scoaterea din ţară a Coloanei, iar Varia, după ce s-a lămurit că nu se poate, a trecut la planul doi: distrugerea. Mi se pare inadmisibil ca un decident, un demnitar al statului român, să comită o asemenea impietate asupra unui simbol românesc. Opaschi este unul dintre beneficiarii rapoartelor elaborate de SRI şi n-ar fi avut voie să gafeze într-un asemenea hal. Mai grav: Traian Băsescu, preşedintele României, i-a conferit lui Varia, în 2011,Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor. Cred că ar trebui ca SRI-ul să-şi câştige respectul real al decidenţilor, să fie consultat şi să-şi spună punctul de vedere cu fermitate, atunci când este cazul! Cred că Opaschi nu are ce să mai caute într-o funcţie publică, în România, după acest gest.
Ai produs ceva „valuri” în zona Gorjului prin dezvăluirile din gorjnews.ro. Se simte presiunea baronilor locali pe care i-ai atacat prin presă?
În Gorj, presa locală e sub controlul total al USL, în special al PSD. Nu există transparenţă în instituţiile publice… Eu am un proces cu Complexul Energetic Oltenia – principalul furnizor de energie al României – pentru că această instituţie refuză să facă publice nişte contracte de achiziţii publice. În 2007, fostul şef al SRI Gorj, colonelul în rezervă Ion Făget, a primit pentru firma sa de pază, în mod ilegal, nişte contracte de milioane de euro – bani publici – pentru a asigura paza la acest obiectiv. Am cerut de aproape doi ani aceste contracte şi nu mi-au fost puse la dispoziţie nici până astăzi.
E puţin spus că sunt presiuni asupra unui jurnalist de investigaţii care încearcă să-şi facă treaba. La această oră sunt urmărit penal pe motiv că refuz să-mi dezvălui sursele care au fundamentat o investigaţie despre secretarul general adjunct din Ministerul Afacerilor Externe, Adrian Gorun, care îndeplineşte şi funcţia de preşedinte al Senatului Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu. Am publicat o anchetă despre ce se întâmplă în această universitate, iar această „culme abisală” a diplomaţiei româneşti, care este Adrian Gorun, mi-a făcut plângere penală, vrând neapărat ca procurorii – atenţie, procurorii! – să identifice pentru el sursele mele, pentru a le putea da afară din Universitate şi, eventual, din România! S-a dat neînceperea urmăririi penale, pe motiv că nu putea exista încadrare juridică. S-a făcut apoi plângere împotriva neînceperii, a respins-o primul procuror, ca tardivă, după care Gorun a făcut plângere în instanţă. Şeful Secţiei Penale a Judecătoriei Tg Jiu a returnat dosarul la Parchet şi a ordonat începerea urmăririi penale împotriva mea, dar a fost incapabil să găsească o încadrare juridică şi o faptă, o posibilă infracţiune! În momentul de faţă sunt urmărit penal, dar nimeni nu-mi spune pentru ce! Înţeleg că e o mare culpă să faci dezvăluiri despre nereguli din instituţii publice, că ar trebui să ceri voie judecătorilor când îţi creezi o sursă într-o instituţie… Înţeleg că dacă un funcţionar încearcă să-ţi spună ce se întâmplă la serviciul lui şi ce abuzuri se fac, ziaristul ar trebui să-i dea un şut în fund şi să se ducă să ia şpagă de la şeful acelui amărât…
A propos de presiuni: în 2011, ca jurnalist, am reuşit să blochez unul din tunurile încercate în aceşti ani în Gorj. Un spital din Bumbeşti-Jiu, închis de guvernul Boc, trebuia să ajungă gratuit pe mâna fostului şef al SRI Gorj şi a asociaţilor acestuia. Precizez, în acest punct, că Făget nu e obsesia vieţii mele, dar se întâmplă să ne intersectăm… Au înfiinţat un SRL cu capital social de 200 de lei, l-au pus director pe şoferul de la un cotidian din Târgu-Jiu…
Organul de presă al colonelului Făget…
Nu este el proprietar în acte, ci un asociat de-al lui de la firma de pază… Dar să revin: au creat SRL-ul, l-au şantajat prin acel cotidian pe preşedintele Consiliului Judeţean Gorj că-i vor publica numele amantei, împricinatul a emis, în replică, comunicat oficial cu antetul Consiliului Judeţean, clamând că este şantajat… După o campanie de vreo trei săptămâni, cu titlul ”Pesediştii omoară gorjeni”, se pare că au căzut la pace, iar preţul tăcerii ar fi fost tocmai acest spital. Ultima evaluare oficială a spitalului se ridică la 3 milioane de euro. Primarul din Bumbeşti-Jiu a convocat o şedinţă extraordinară de consiliu local şi a pus consilierii locali să voteze predarea gratuită a spitalului pentru 20 de ani către acel SRL condus de un şofer de la un ziar…
Eu am publicat toată poveste când încă nu era totul bătut în cuie, s-a blocat, prefectura a declarat ilegală procedura de înstrăinare a spitalului şi, totuşi, eu am fost acţionat în instanţă de Făget şi de asociatul lui, pentru aşa-zise prejudicii de imagine. Culmea e că, pe un singur articol de presă, o judecătoare m-a achitat, spunând că am acţionat cu bună credinţă, relatând un subiect de interes public, cu respectarea adevărului, iar altă judecătoare a spus exact invers, şi m-a obligat să plătesc despăgubiri domnului Făget, pe motiv că problema înstrăinării gratuite a spitalului către un SRL înfiinţat ieri nu era de interes public! Cum puteam eu prejudicia suplimentar imaginea publică a unui agent al Poliţiei Politice Comuniste? Am făcut recurs, iar ÎCCJ mi-a refuzat strămutarea, deşi am demonstrat influenţa fostului şef al SRI în zonă. În momentul de faţă sunt judecat la Tribunalul Gorj, deşi preşedintele acestei instanţe este coleg de catedră la Universitatea Brâncuşi cu Făget.
Întreb: cum e posibil ca acest Făget, care a fost declarat de CNSAS agent al poliţiei politice comuniste, să predea “Drept” unor tineri, la o facultate de stat? Şi e important să detaliez: una dintre problemele acute ale SRI, în momentul de faţă, este neclarificarea şi nepedepsirea actelor de poliţie politică săvârşite după 1990, în România. Făget a fost dovedit că a făcut poliţie politică, ca şef de unitate SRI. Un cetăţean din Târgu-Jiu, consultându-şi dosarul de securitate, a găsit în el rapoarte SRI de după 1990, în care Făget ordona în scris continuarea urmăririi acestuia. Cetăţeanul a dat statul român în judecată. Am documente conform cărora trei judecători de la Curtea de Apel Craiova au scris cam aşa într-o sentinţă: acel cetăţean nu trebuie să primească despăgubiri de la stat, pentru că nicio lege din România, în momentul de faţă, nu incriminează poliţia politică de după 1990, deci nu poate fi reţinută în sarcina statului român!
Pe fondul problemelor pe care le am cu acest Făget, am fost contactat de o altă persoană, care, văzându-şi şi ea dosarul la CNSAS, a găsit şi ea un document SRI din 1990, în care un ofiţer îi raporta – culmea, aceluiaşi Făget – cam aşa: ”Îl urmărim pe X din 1970, asculta Europa Liberă, colporta ştiri, a încercat să treacă ilegal în Iugoslavia … Având în vedere noul cadru legal şi democratizarea vieţii româneşti, vă rugăm să aprobaţi scoaterea lui X de sub urmărire şi clasarea dosarului”. Ce rezoluţie a pus domnul Făget? „Nu sunt de acord, X trebuie lucrat în continuare!” Toate acestea în condiţiile în care justiţia îl declarase deţinut politic…
Eu am înfiinţat şi-un ONG, Grupul de Acţiune în Interes Public, pentru că îmi este clar că nu e de-ajuns să scrii în România…
Cotidianul.ro este primul ziar naţional care m-a contactat şi s-a arătat interesat de lucruri reale şi de importanţă majoră care se întâmplă în Gorj şi nu numai în acest moment.
Ai făcut publică o scrisoare în care-i luai apărarea deputatului Ion Stan, cel care a avut curajul să dezvăluie putreziciunea din interiorul SRI…
M-a îngrozit lejeritatea cu care s-a debarasat de el Victor Ponta în vinerea de dinaintea Crăciunului, mai ales că l-am cunoscut personal pe domnul Ion Stan în perioada în care am activat în interiorul SRI şi când m-am adresat Comisiei Parlamentare de Control al SRI. Trebuie să ştiţi că Ion Stan a fost un sprijin real pentru cadrele tinere din Serviciu, a pus tot timpul întrebări conducerii SRI în legătură cu abuzurile din interior şi a contribuit în mod real la diminuarea acestora, pentru că de stopat sunt greu de stopat.
Fără să spun cuvinte mari, cred că, dacă Ion Stan n-ar fi fost în ultimul deceniu în acea Comisie, SRI ar fi fost mult mai „exaltat” şi ar fi avut mult mai puţine oprelişti. Şi fac paralela cu Gorjul: dacă anumiţi politicieni subvenţionează 20 de ziare, e bine să fie un al 21-lea care spune altceva, care uneori le face nopţi albe şi, într-un fel sau altul, le mai pune stavilă. „Hai să nu trucăm chiar aşa, pe faţă, licitaţia asta, că poate află ăla!”
Eu constat că Ion Stan lasă un gol imens, mai ales că a fost înlocuit cu Sebastian Ghiţă, un tip destul de controversat. Eu am fost şocat să aflu că Ghiţă controlează, de-acum, SRI. A fost un semnal groaznic pentru corpul ofiţerilor din SRI, sunt convins! Aştept să văd câţi ofiţeri SRI, călcaţi în picioare în interior, se vor adresa de azi înainte Comisiei SRI conduse de Ghiţă!
Cei care l-au numit pe Ghiţă în acea poziţie pierd din vedere un lucru esenţial. Toţi membrii Comisiei parlamentare de control SRI trebuie să primească aviz de acces la informaţii clasificate. Dacă nu primesc acel aviz, dispar din comisie! Ca profesionist în domeniu, vă spun limpede că, luând în considerare doar datele existente în acest moment, în surse publice, despre Sebastian Ghiţă, el nu poate fi avizat, legal, pentru acces la informaţii clasificate. Dacă în România ar exista analişti militari independenţi, ar urmări cu mare atenţie acest subiect. E limpede că Ghiţă a ajuns vicepreşedinte al Comisiei SRI cu acceptul clar al conducerii SRI. Aceleaşi personaje vor da “verde” şi pentru avizare, de dragul coerenţei… Aşa se ajunge la pierderea instantanee a credibilităţii unei întregi instituţii. Mai spun doar atât: e păcat, mare păcat!

Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪