SRI-ul, Mossad și MAI: oameni hărțuiți, agresați, monitorizați 24/24 și amenințați – toate pentru „stăpânii din Israel” – partea II

Acest articol este continuarea articolului SRI-ul, Mossad și MAI: oameni hărțuiți, agresați, monitorizați 24/24 și amenințați – toate pentru „stăpânii din Israel”


„In cel mai scurt timp vom avea primele concluzii in dosarul interlopilor din cadrul DIPI – Ministerul de Interne, implicati in crima organizata, hartuire, santaj, deturnare de fonduri, probe masluite plantate in dosare, amenintare, abuz psihic, dosare penale fictive, etc! Ei sunt gunoiul pe nume Ministerul de Interne al Romaniei, cel mai infect si corupt sistem politienesc european!”

Citește tot articolul:

[link şters]


„Gunoiul pe nume Politia Romana, cel mai infect si corupt sistem politienesc european: mana in mana cu cele mai periculoase clanuri interlope din Romania! Milioane de romani, la fel ca in anul 1950, au ajuns sa tremure de frica interlopilor burtosi si nespalati din Ministerul de Interne si infractorilor drogati din Serviciul Roman de Informatii! Au transformat tara in Coreea de Nord: oameni ridicati de pe strada si torturati cu salbaticie de gunoaiele din Ministerul de Interne!”

Citește tot articolul:

[link şters]


„Colonel (rtg.) SRI Vasile Zarnescu – Avatarul iudaismului.”

Citește tot articolul:

[link şters]


„Militianul bolnav Dan Antonescu, la Romania Tv: „Tanarul trebuia impuscat! Politia a dat dovada de blandete…””

Citește tot articolul:

[link şters]


„Informatie primita de la Bruxelles, in urma cu zece minute: „Se pare ca pregatesc noi atentate! Maimutele inchinatoare la Allah sunt agitate la maxim, vor sa iasa in strada!””

Citește tot articolul:

[link şters]


Îţi recomand să citeşti şi următoarele articole:

Citate din Talmudul Evreiesc

Evreii forţează marşul spre MICROCIPURI

Angela Merkel este EVREICĂ

Adevăraţii stăpâni ai presei din România – evreii

Un exemplu despre cum evreii joacă pe ambele fronturi

Adevărul despre Talmud

Rabinii evrei admit că rasa evreiască este una ce are scop cucerirea şi înrobirea lumii


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪