SRI-ul, Mossad și MAI: oameni hărțuiți, agresați, monitorizați 24/24 și amenințați – toate pentru „stăpânii din Israel”

Continuarea acestui articol o găsiți aici:

SRI-ul, Mossad și MAI: oameni hărțuiți, agresați, monitorizați 24/24 și amenințați – toate pentru „stăpânii din Israel” – partea II


Ce face SRI-ul și MAI cu banii tuturor românilor?

Ne agresează, pe noi, pe voi și copiii dvs., ne hărțuiesc, amenință și monitorizează permanent fără un motiv real – doar pentru că gândim liber și nu avem o mentalitate de vită, de sclav, de turmă.

Oricine se apropie de adevăr și studiază este o amenințare serioasă la adresa Elitei Evreiești ce conduce lumea, din acest motiv acești trădători se folosesc de toate mijloacele pentru a ține oamenii în sclavie și ignoranță.

Cei care luptă pentru libertate sunt hărțuiți și amenințați, de preferat sunt etichetați ca fiind „nebuni”, așa cum l-au transformat și pe Mihai Eminescu într-un simplu nebun.


Controlul minţii, implantarea şi citirea gândurilor – mintea şi tehnologia avansată

Jurnalist bătut de poliţişti în Centrul Vechi:

„Filmează-mi p***a! Acuma te fut în c*r!”


Şcene şocante au fost surprinse la Bârlad! Un om al străzii, bătut într-o maşină de Poliţie:


Copil bătut crunt de doi poliţişti în cancelaria şcolii:


„Filat pe strada si ameninat cu moartea, inchisoarea si bataia, de infractorii drogati din Serviciul Roman de Informatii si interlopii din Ministerul de Interne:

„Cine mortii ma-tii esti tu sa lupti cu sistemul mafiot? De ce nu mortii ma-tii nu accepti sclavia ca milioane de romani? Ba, ai sa vezi o patesti urat de tot…””

Întreg articolul:

https://deveghepatriei.wordpress.com/2016/08/23/sunt-omul-care-a-desconspirat-cei-mai-multi-agenti-sub-acoperire-din-cadrul-ministerului-de-interne-si-securitatii-poporului-sri/


„Tiganul interlop si violator Gelu Visan din Craiova este ofiter in cadrul Serviciului Roman de Informatii, gradul de colonel: a fost incadrat in anul 1998! Face parte din gasca gunoiului Zamfir, general in rezerva SRI. Zamfir este jidan sadea, afaceri de milioane de euro cu jidanul Berceanu (Bercovici)!”

Întreg articolul:

https://deveghepatriei.wordpress.com/2016/12/29/tiganul-interlop-si-violator-gelu-visan-din-craiova-este-ofiter-in-cadrul-serviciului-roman-de-informatii-gradul-de-colonel-a-fost-incadrat-in-anul-1998-face-parte-din-gasca-gunoiului-zamfir-gener/


„Animalele bolnave psihic din Jandarmeria Romana: copii de gradinita amenintati cu pistolul in mana!”

Întreg articolul:

https://deveghepatriei.wordpress.com/2016/10/28/animalele-bolnave-psihic-din-ministerul-de-interne-al-romaniei-cea-mai-infecta-si-corupta-institutie-a-statului-roman-ameninta-copii-de-gradintia-cu-pistolul-in-mana-de-patru-ani-de-zile-scriu-desp/


Îţi recomand să citeşti şi următoarele articole:

Citate din Talmudul Evreiesc

Evreii forţează marşul spre MICROCIPURI

Angela Merkel este EVREICĂ

Adevăraţii stăpâni ai presei din România – evreii

Un exemplu despre cum evreii joacă pe ambele fronturi

Adevărul despre Talmud

Rabinii evrei admit că rasa evreiască este una ce are scop cucerirea şi înrobirea lumii


Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Numărul de comentarii pentru acest articol: 2 comentarii - comentariile sunt listate mai jos.


Spune-ţi părerea despre articol, simte-te liber să adaugi un comentariu!
Vă rog să nu depășiți limita bunului simț în comentarii, prezentați ceea ce doriți să transmiteți într-o maniera cât mai civilizată. Subliniez că fiecare este răspunzător pentru ceea ce scrie; noi respectăm legea, prin urmare orice text ce încalcă legea va fi şters imediat ce acest lucru este sesizat de către un administrator. Dacă ți-a plăcut articolul, mă bucură acest lucru şi te invit să-l distribui și prietenilor - pe Facebook sau oricare altă reţea socială.
  1. Câinele moare de drum lung proștii de grija Moshadului

    1. Patetic și fără sens! Adică noi să întoarcem celălalt obraz și să nu le expunem crimele? Dezvoltă te rog sau argumentează, din comentariul tău nu se înțelege nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2016 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.