SRI-ul, Mossad și MAI: oameni hărțuiți, agresați, monitorizați 24/24 și amenințați – toate pentru „stăpânii din Israel”

Continuarea acestui articol o găsiți aici:

SRI-ul, Mossad și MAI: oameni hărțuiți, agresați, monitorizați 24/24 și amenințați – toate pentru „stăpânii din Israel” – partea II


Ce face SRI-ul și MAI cu banii tuturor românilor?

Ne agresează, pe noi, pe voi și copiii dvs., ne hărțuiesc, amenință și monitorizează permanent fără un motiv real – doar pentru că gândim liber și nu avem o mentalitate de vită, de sclav, de turmă.

Oricine se apropie de adevăr și studiază este o amenințare serioasă la adresa Elitei Evreiești ce conduce lumea, din acest motiv acești trădători se folosesc de toate mijloacele pentru a ține oamenii în sclavie și ignoranță.

Cei care luptă pentru libertate sunt hărțuiți și amenințați, de preferat sunt etichetați ca fiind „nebuni”, așa cum l-au transformat și pe Mihai Eminescu într-un simplu nebun.


Controlul minţii, implantarea şi citirea gândurilor – mintea şi tehnologia avansată

Jurnalist bătut de poliţişti în Centrul Vechi:

„Filmează-mi p***a! Acuma te fut în c*r!”


Şcene şocante au fost surprinse la Bârlad! Un om al străzii, bătut într-o maşină de Poliţie:


Copil bătut crunt de doi poliţişti în cancelaria şcolii:


„Filat pe strada si ameninat cu moartea, inchisoarea si bataia, de infractorii drogati din Serviciul Roman de Informatii si interlopii din Ministerul de Interne:

„Cine mortii ma-tii esti tu sa lupti cu sistemul mafiot? De ce nu mortii ma-tii nu accepti sclavia ca milioane de romani? Ba, ai sa vezi o patesti urat de tot…””

Întreg articolul:

[link şters]


„Tiganul interlop si violator Gelu Visan din Craiova este ofiter in cadrul Serviciului Roman de Informatii, gradul de colonel: a fost incadrat in anul 1998! Face parte din gasca gunoiului Zamfir, general in rezerva SRI. Zamfir este jidan sadea, afaceri de milioane de euro cu jidanul Berceanu (Bercovici)!”

Întreg articolul:

[link şters]


„Animalele bolnave psihic din Jandarmeria Romana: copii de gradinita amenintati cu pistolul in mana!”

Întreg articolul:

[link şters]


Îţi recomand să citeşti şi următoarele articole:

Citate din Talmudul Evreiesc

Evreii forţează marşul spre MICROCIPURI

Angela Merkel este EVREICĂ

Adevăraţii stăpâni ai presei din România – evreii

Un exemplu despre cum evreii joacă pe ambele fronturi

Adevărul despre Talmud

Rabinii evrei admit că rasa evreiască este una ce are scop cucerirea şi înrobirea lumii


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪