Statul (NU) oprește finanțarea construirii colosalei Catedrale a Mântuirii Neamului

Recent Guvernul Cioloș a decis oprirea finanțării B.O.R pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului (pentru anul 2016 cel puțin). Atenție, nu faceți confuzie, a oprit finanțarea Catedralei nu celalalte sponsorizări oferite de stat către B.O.R.

Catedrala Mantuirii Neamului ROMSRAEL

M-am bucurat să văd știrea asta, însă mulți creștini sunt foarte revoltați, de exemplu pe Facebook scrie un creștin: „Nu e normal așa ceva, e inacceptabil”.

Să vă spun ceva: BISERICA SE POATE SUSȚINE SINGURĂ!

Vreți catedrală? OK! Sunt peste 15 milioane de creștini ortodoxi români (în 2002 erau 18 milioane de creștini ortodoxi), dacă fiecare creștin ar dona 2 lei pe lună (24 de lei pe an) s-ar strânge anual 360.000.000 lei (adică dublu față de cât donează statul anual pentru „lăcașurile de cult”), bani suficienți pentru avansarea construirii catedralei și dacă mai punem la socoteală și sumele colosale obținute de B.O.R din afacerile lor le ajung garantat banii și pentru catedrală și pentru câteva Mercedesuri și BMW-uri de zeci de mii de euro, poate nu la fel de multe mașini de lux…dar na.

Sau nu 2 lei, 1 leu pe lună și asta acoperă sponsorizările oferite de Guvern anual pentru construirea sau modernizarea lăcașurilor de cult.

Acum poate spui „dar dacă majoritatea sunt creștini de ce să nu se construiască catedrala?”. Uite de ce: România are o populație de 20 de milioane de locuitori (2013), nu mi se pare corect ca cinci milioane de români să finanțeze fără voia lor construirea unei clădiri colosale ce nu-și are rostul. Și să fim serioși…țara asta are o grămadă de probleme, oamenii mor de foame și abia de-și pot asigura hrana.

Ce se gândește B.O.R: luăm și banii proștilor, luăm și banii din afaceri, luăm și banii de la stat.

Cel mai bine să investească Guvernul sumele uriașe ce plecau către B.O.R pentru catedrală în alte lucruri cu adevărat utile, de exemplu educație de calitate, spitale, să ajute oamenii săraci ce dorm pe bănci în frig cu o casă (cămin), o masă și să le asigure un loc de muncă – apropo de asta, sunt oameni ce n-au ce mâncă, nu-și găsesc un loc de muncă, n-au unde dormii și noi trebuie să cazam în cămine musulmanii, să le oferim masă și ajutor social. Nu mai bine înainte de asta le asigurăm românilor ce nu au, un loc de muncă, casă și masă? Doar spun.

Oamenii mor de foame, voi furați, vă rugați unui zeu inexistent și investiți prost sute de milioane de euro în construcții colosale ce nu-și au rostul, bani cu care puteați salva milioane de vieți, IMBECILILOR!


EDIT:

Până la urmă Guvernul Romsraelului oprește sau nu finanțarea? Nici ei nu știu! Ieri Cioloș spunea că oprește finanțarea pentru catedrală, acum spune:

„Premierul Dacian Cioloş l-a asigurat pe pe Parintele Patriarh că Guvernul României va asigura finanţare pentru proiecte de investiţii importante şi că există tot sprijinul pentru a pune la dispoziţie resurse financiare în funcţie de posibilităţi pentru lăcaşele de cult aflate în construcţie, se arată într-un comunicat transmis duminică de Guvern.

Felicitări! Oamenii mor de foame sau cu zile în spitale, trăiesc în condiții mizere, analfabetismul și incultura e în floare și în tot timpul ăsta voi finantați cu zeci/sute de milioane de euro anual construirea unor „lăcașuri de cult”, clădiri colosale ce nu-și au rostul.

Sunt confuz, nu mai înțeleg, se oprește sau nu finanțarea catedralei? Am văzut că și salariile preoților cresc, dacă Guvernul „asigură finanțarea pentru lacașele de cult aflate în construcție”, înseamnă că finanțarea catedralei este în continuare asigurată de Guvern și pe lângă asta le mai cresc și salariile. Sau nu? Cine mai înțelege…

Pentru a se instaura acest nou Guvern mulți oameni au ieșit în stradă pentru separarea bisericii de stat, noul guvern ce face? Sponsorizează în continuare biserica și pe lânga asta mai crește și salariile preoților.


EDIT 2:

Într-un final s-a decis că se va sponsoriza acest proiect. Câtă nesimțire! În condiții în care văd zeci de oameni dormind în frig, pe bănci, în gări, în parcuri … în tot acest timp ei, sclavii evreilor (parlamentari, miniștri și așa mai departe), dau din banii noștri milioane și milioane de euro către B.O.R.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪