Subconstientul şi manifestarea gândurilor noastre în realitate

Tot ceea ce a construit omul, a fost cândva ideea cuiva, în mintea cuiva, fapt ce a dus la manifestarea şi materializarea acelui gând. Gândurile umane sunt, impulsuri electromagnetice şi energie. În documente declasificate ale CIA, a fost arătat cum mulţi oameni s-au vindecat de cancer, prin intermediul puterilor minţii şi ale sufletului. Subiecţii se concentrau pe organul canceros şi trimiteau energie vindecătoare, astfel, subiecţi au reuşit să elimine cancerul, fără o eliminare cu laser sau orice altceva ţine de tehnologie medicală disponibilă astăzi pentru tratarea cancerului si omorârea celulei canceroase.


Particulele, prietenele noastre


Inceputul calatoriei noastre porneste de la nivel atomic, intrucat baza tuturor lucrurilor consta in particulele atomice si subatomice, fapt despre care a fost demonstrat de nenumarate ori ca acestea se comporta diferit atunci cand sunt puse sub observatie. Ele pot fi influentate cu ajutorul celui mai puternic instrument pe care orice om il poseda si anume MINTEA. Acum, mintea este impartita in partea constienta si subconstienta, cea subconstienta fiind responsabila pentru aproximativ 96-98% din actiunile pe care le facem, iar cea constienta pentru aproximativ 2-4%. Ganditi-va ca unui om ii place inghetata, lucru ce este generat de subconstient. El nu poate sa bata din degete si sa spuna ca nu ii mai place, dovada ca subconstientul este cu mult mai puternic decat constientul. Sufletul, la randul sau este compus din aceste particule, el reprezentand matricea dupa care anumite lucruri se manifesta in lumea din jurul nostru, matrice dupa care particulele se ghideaza pentru a crea realitatea pe care ne-o dorim, ele fiind intotdeauna prezente pentru a primii noi „ordine” pe care sa le execute.


Noi alegem ce seminţe plantăm


Gânditi-va ca subconstientul este ca un pamant fertil, de cea mai buna calitate, in care putem planta seminte din care vor rasari flori minunate. Aceste seminte sunt reprezentate de ganduri, iar cu ajutorul constientului alegem ce seminte plantam si pe care nu. De asta este foarte important sa avem mentalitati cat mai pozitive. O data ce ati plantant un gand in subconstient si il imputerniciti regulat, acesta va incepe sa se manifeste. Sa luam ca exemplu ca va doriti o anumita masina, intrati in transa pentru a accesa subconstientul mai bine si VIZUALIZATI cum conduceti masina respectiva, SIMTITI bucuria care o genereaza si, foarte important este sa simtiti deasemenea cum acel lucru s-a materializat deja. Mintea subconstienta nu face diferenta intre gand si realitate, iar folosindu-va cat mai multe simturi creand realitatea pe care v-o doriti, aceasta tinde sa se manifeste mult mai rapid. Toate acestea combinate si cateva afirmatii vor duce la rezultate extraordinare.


Filtrarea gândurilor


In timp ce va construiti realitatea pe care o doriti, este foarte posibil sa apara si ganduri de indoiala. Este foarte important sa nu va atasati de acestea, intrucat vor disparea de la sine, cu cat va concentrati mai mult pe un anumit gand, ii conferiti putere, de aceea trebuie sa va axati pe lucrurile pozitive ce conteaza cu adevarat.


Efectul Placebo


Unul dintre cele mai cunoscute experimente, prin care se aleg doi oameni suferind de aceeasi afectiune, sa dam ca exemplu banala durere de cap. Celor doi li se spune ca vor primi o pastila pentru tratarea durerii de cap, insa doar unul dintre acestia primeste o pastila adevarata, celalalt primind o simpla tabletă de zahar. Rezultatul ce a urmat a fost identic pentru amandoi subiectii, vindecandu-se de durerea de cap, in ciuda faptului ca numai unul din ei a primit o pastila adevarata. Acest experiment demonstreaza foarte bine capacitatea mintii de a ne influenta atat pe noi cat si realitatea in care traim, in functie de ceea ce credem. Corpul uman poseda capacitatea de a se vindeca singur de orice afectiune, si are proprietati regenerative uimitoare, mintea fiind cel mai puternic instrument prin care putem accesa aceste proprietati.


Concluzie


Putem avea orice vieti ne dorim, putem vindeca orice afectiune sau boala ne deranjeaza, personal am avut parte de experiente uimitoare accesand puterea subconstientului, trebuie doar sa ne deprogramam de mentalitatea evreiasca ce a fost sadita in mintile noastre de atatia ani. Suntem arhitectii propriei vieti, pictorii ce aleg singuri in ce culori ne desenam realitatea, singurele limite fiind cele pe care ni le impunem noi insine. Acestea fiind spuse, sper ca am reusit sa va imbunatatesc modul in care priviti realitatea, si de asemenea sa va motivez pentru a va atinge visele, fiindca ele pot deveni cu usurinta realitate.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪