Sufletul există, stochează informaţii iar memoria nu se pierde ci rămâne gravată în suflet

Memoria nu se pierde nici după moarte.

Omul nu este un robot de unică folosinţă, ci sufletul rămâne viu şi există chiar şi după ce corpul a încetat să mai funcţioneze. Inamicii încearcă din răsputeri să transforme oamenii în roboţi de unică folosinţă. Confuzia şi lipsa de antrenament a minţii/psihicului din viaţa anterioară face ca omul să uite tot în reîncarnarea viitoare. Mai exact, confuzia şi lipsa antranementului sufletului şi psihicului şi lipsa de practici spirituale nealterate şi reale face ca acest lucru să fie posibil. Sunt şi au existat cazuri unde anumiţi copii au spus cu exactitate ce au fost în viaţa anterioară, ce număr a avut şi cum arăta avionul ce l-au pilotat, etc.

În special poţi accesa anumite amintiri din vieţile anterioare atunci când eşti copil, când te afli în starea specifică undelor cerebrale Tetha, cu frecvenţe cuprinse de la 4 la 8 Hzaşa se pot explica şi regresiile în vieţile anterioare, atunci când subiectului i se induce o stare Tetha.

Acest lucru dovedeşte că informaţiile nu se pierd şi sufletul nu dispare – cel puţin sufletul celor ce nu se consideră roboţi de unică folosinţă şi îşi antrenează mintea şi sufletul. Nu a celor ce aşteaptă salvarea fără să facă nimic, „stai liniştit, nu trebuie să faci nimic, nu-ţi iubi sau antrena sufletul, îl dai lui Isus, implorând mila şi umilindu-te„.

Informaţia nu se pierde ci rămâne gravată în suflet şi eter/chintesenţă – faptul că regresia în vieţile anterioare este posibilă demonstrează acest lucru.

Matei, capitolul 10:

34.     Nu socotiţi că am venit să aduc pace pe pământ; n-am venit să aduc pace, ci sabie.

35.     Căci am venit să despart pe fiu de tatăl său, pe fiică de mama sa, pe noră de soacra sa.

36.     Şi duşmanii omului (vor fi) chiar cei din casa lui.

37.     Cel ce iubeşte pe tată ori pe mamă mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine; cel ce iubeşte pe fiu ori pe fiică mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine.

38.     Şi cel ce nu-şi ia crucea şi nu-Mi urmează Mie nu este vrednic de Mine.

39.     Cine ţine la sufletul lui îl va pierde, iar cine-şi pierde sufletul lui pentru Mine îl va găsi.

Până la 2 ani, copiii se află într-o stare de somn-inconştienţă, specifică undelor cerebrale tip Delta (0,5 – 4 Hz), de la 4 la 7 ani se află într-o stare specifică undelor cerebrale Tetha (4-8 Hz), de la 7 la 12 ani se află într-o stare Alpha, de conştienţă parţială (8-12 Hz).


Îţi recomand să citeşti şi următoarele articole:

Satan există – explicaţie despre Satan/ENKI, Demoni şi cum a distrus creştinismul adevărul

O etapă în Magnum Opus / imortalitatea şi obţinerea unei vieţi superioare

Cum ne înrobesc evreii şi cum ne întorc evreii unul împotriva altuia, aruncând toată vina pe ne-evrei


 – Articol scris de „Seruah„.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪