Sufletul, nemurirea și viața de apoi

Sufletul, nemurirea si viata de apoi
Chestia e că, cine esti chiar acum, și existența ta, durata existentei tale, depinde de tine. În același mod în care corpul tău, fără viață, cauzalitatea vieții din el, „moare“, sufletul lucrează într – un mod similar.

Există destul de multe forțe în planetă. De exemplu, avem în primul rând, si cel mai important, natura. Natura are propriile ei legi, automate, universale. Cu destulă putere, acestea pot fi modelate, controlate sau dirijate. La urma urmei, suntem parte din natură, fie ca ne place si o  respectam,  sau nu.

Ideea de existenta în afara naturii, este foarte anormală. Suntem  parte din ea, pentru totdeauna, indiferent unde vom merge. Nu există nici un motiv pentru a „nu“ face parte din natură, oricum. Numai inamicul spune că, într -un fel, lumea naturală si existența  inseamna pura rautate.

Acum, există și alte cai, astfel ca pe parcursul vietii  și până la moarte, sa poti evolua.

Să luăm o persoană normală. Ea nu a meditat, n – a făcut multe lucruri, n-a dat niciodată doi bani pe religie. Acest lucru înseamnă că, în mare parte, în acest suflet, nu există nici o programare religioasa  puternica. Sufletul ei nu se va încheia cu borgii, cel mai probabil. Chiar și inamicul știe, că aceste suflete încerca să „scape“, sau altfel spus, cauta reincarnarea pe cont propriu, pe cai naturale. Acesta este un lucru natural.
Acum, putem avea tot felul de alte rezultate, într – adevăr, infinite. Astralul este un loc foarte maleabil, iar lucrurile sunt mult mai ușor de schimbat decât în domeniul material. Un alt exemplu este ca atunci când oamenii mor, ei nu pot înțelege imediat că sunt morți, pentru că ei sunt de fapt agățati în astral și mintea lor înțelege  numai in plan fizic. Pe scurt, persoanele acestea sunt prinse acolo pentru un timp, și nu înțeleg ce se întâmplă.

Ar fi o eroare să se constate că există „o mărime ce se potrivește tuturor“, pentru că nu există. Fiecare suflet, în concordanta cu cine a fost cand traia, așa se manifesta si în viața de apoi.
O persoană devotata, islamică radicală, nu merge în „viața de apoi“, cu „toți ceilalți“. Aceste suflete stupide și animalice sunt recoltate și asa cum  în viață, ei sunt vitele, astfel  vor fi si in moarte. Ei merg acolo unde sufletul lor este în ton cu ceea ce au fost. Pentru orice rahat și pentru orice semnificatie a oricarui  lucru ei spun „allah“. Și, cu siguranță, ei nu vor întâlni fecioarele promise.

Apoi, avem alte lucruri. Există mai multi xini și alții care sunt adânc îndoctrinati cu ideologia inamica, și ei acceptă chiar și lucrurile cele mai extreme, cum ar fi că  vor muri în focul iadului pentru nesupunere față de evrei. Acest fel de lucru poate fi creat ca o realitate metafizică, și ei vor experimenta.
Acesta este motivul pentru care unii oameni atunci când au „experiențele în pragul morții“, de fapt, ei văd focurile iadului și toate aceste lucruri, pentru că sufletul lor este prins în acest nivel nenatural de existență, pentru că inamicul l-a creat în mod artificial pentru ei. Ei au creat, de asemenea, acest destin pentru ei înșiși, într – un sens.

Acum, fiecare persoană cu cunoștințe oculte, poate „interveni“ în natura reîncarnării. Aceasta este necromantia. De exemplu,  egiptenii antici, știau că sufletul ar putea, de asemenea, să moară, sau chiar să fie pierdut. Oamenii trebuie să mediteze și trebuie să meargă să găsească zeii, care au grijă de ei, și de reincarnarea lor.

Deoarece cunoașterea este pierduta,  Zeii ajung  la satanistii spirituali și la alte suflete, care sunt dedicate acestora, chiar dacă acestea nu urmează „cartea“ strictă în acest sens. Acesta este, de asemenea, cazul pentru hinduși și alți oameni care trteaza Zeii cu respect. Hindușii sunt, de asemenea, conștienți de faptul că zeii recompenseaza   persoanele cu o viata mai buna, le ajuta în avansare, și multe alte lucruri.

Din păcate, o mare parte din hinduism a fost distrus de conqistele islamice și evreiești. Spre deosebire de farsa că sufletul a fost ceva indestructibil care nu moare, sau alte bolboroseli,  ei au cunoscut adevărul, ca și egiptenii și multi altii care au spus la fel.
Egiptenii, de asemenea, vorbesc în mod deschis că sufletul trebuie să fie protejat (în același mod cum oamenii fac cu aura lor, de exemplu ) și că zeii trebuie să aibă grijă de suflet, pentru că există „ pericole “ acolo. Cele mai multe dintre ele ar putea fi de fapt foarte ciudate. Egiptenii antici au fost, de asemenea, conștienți de inamicul extraterestru  precum și de cum si cat rău poate face.

Cu alte cuvinte, în procesul  natural, alte forțe pot interveni. In bine sau  in rău. Acestea, de asemenea, au de- a face cu o singură  condiție „Sobek“, simbolizând  ignoranța, care poate actualmente consuma spiritul. Ignoranta unora poate fi pierzania lor, în cazul în care există o negare extremă spirituală, sau chiar complet „close mindedness“ cu privire la viata de apoi.

Avand credinta nereincarnarii dupa moarte, până la punctul unei certitudini complete în acest sens, și suprapunând acest lucru pe continuarea firească după moarte, aceea de a trăi în nivelul astral,  poate astralul, care este maleabil, va urma credinta … abordarea științifică ar trebui să fie agnosticismul,  nu acest rahat in care inamicul și nu prostiile pe care inamicul le impune unei DEFINITE NON EXISTENCE după moarte. Acest lucru nu este „anchetă“ sau receptivitate, trăim  într – un univers în care multe lucruri sunt secrete, și nevăzute.

Acesta este motivul pentru care, in  multe practici „spirituale“suicidale din Est sunt oameni care mediteaza pentru moartea lor, și care doresc să moară, sau alte lucruri fanteziste despre modul în care „dizolvarea“ existenței  este „eliberare“. Ei in cele din urma se dizolva, astfel încât să aibă ceea ce cer. Și la revedere pentru totdeauna.

Dacă sufletul este lăsat nelucrat pentru mai multe vieți, în cele din urmă, din moment ce partea nemuritoare  este inactiva, acesta se întoarce înapoi la nimicnicia din care a venit.

Singura parte nemuritoare a sufletului a fost „Spirit“. Acum, spiritul este un lucru foarte complicat. Spiritul este energia Kundalini, nu persoana  înșiși. Acesta  este, „spiritul nemuritor“. Dacă ai  șarpele Kundalini ridicat sau  energie în suflet, acest lucru este intens, o putere-socket în sufletul tău. Cuvântul Lumânare vine din Kundalini, ceea ce înseamnă, practic, fitilul focului. Este ceea ce păstrează memoria cuiva „in viata“.

Kundalini ne-a fost dat de către Satan, astfel încât forma de viață spirituală individuală (intenția naturii de evoluție) nu piere. Asta vă impiedica sa muriti  și  vă ține „nemuritori“, în astral. Oamenii care nu fac nici un progres ( în dezvoltare  nu este o conditie necesară, dar trebuie să existe energia sufletului pentru a supraviețui, de exemplu), ei trebuie sa se reincarneze, iar dacă nu, ei pot muri, de asemenea, pe perioade îndelungate, oricât de mulți ani pot rezista.

Pe scurt, sufletul nu este „nemuritor“, dacă nu este puternic prin meditație, și poate fi deteriorat într – un fel sau altul. Când oamenii fac vrăji de moarte, acest lucru se bazează pe această chestiune, de exemplu. Chiar și meditand  pe perioade  scurte de timp, garantează că sufletul tău se va dezvolta pentru tranziție.

Satanismul Spiritual se concentrează pe viața reală, veșnică. Nu se concentreaza pe moarte, nici pe conducerea morții, nici  pe teama  în ceea ce privește moartea. Cunoașterea disperseaza  iluzii și temeri false.

Nu  alte fiinte  iti  vor salva sufletul, tu esti cel care trebuie sa-l salvezi. Zeii noștri doar ajuta oamenii, ii ghideza, asista, chiar ne ajuta spiritual, dar ei nu pot face toată treaba pentru noi. Noi ne salvăm propriile noastre suflete.
Pentru a spune unele lucruri amuzante cum ar fi „Sufletul este de neclintit“ sau alte lucruri, este amuzant, mai ales pentru cei care cunosc ocultul. Acest meme de „ești nemuritor deja goy, nu-ti  face griji de nimic, doar  roaga-te la jewsus“ este pentru oameni care nu au nici o perspectivă spirituală. Când cineva evolueaza interior,  înțelege profunzimea crimelor asupra spiritului  comise de către inamic.

Ascultați invataturile antice, dar nu numai le cititi, ci  căutati  mai adânc în experiență. Nu va grabiti. Verificați – le și verificați din nou atunci când avansati. Cu cât înaintezi, cu atât mai mult vălurile vor ridica. Și atunci vei înțelege mai mult.

Toti anticii știau toate aceste lucruri.
Prin urmare, au pus un accent suplimentar pe avansarea spirituala a oamenilor in timpul vietii, pentru a nu avea astfel de probleme în moarte și, de asemenea, sa  se poata reîncarna în mod corespunzător și impecabil. Zeii și abilitățile spirituale atinse în viață, ar putea fi folosite ca auto-apărare în moarte și, de asemenea, pentru a alunga frica de moarte, etc.

Apoi, cineva ar putea avea o reîncarnare de calitate și să păstreze existența și avansarea, până când va deveni nemuritor, oprind acest cerc vicios și avansându-se în următoarele niveluri de evoluție spirituală.


Sursa:

http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=5310


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.
Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666
Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2016 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.