Sufletul, nemurirea și viața de apoi

Sufletul, nemurirea si viata de apoi
Chestia e că, cine esti chiar acum, și existența ta, durata existentei tale, depinde de tine. În același mod în care corpul tău, fără viață, cauzalitatea vieții din el, „moare“, sufletul lucrează într-un mod similar.

Există destul de multe forțe în planetă. De exemplu, avem în primul rând, si cel mai important, natura. Natura are propriile ei legi, automate, universale. Cu destulă putere, acestea pot fi modelate, controlate sau dirijate. La urma urmei, suntem parte din natură, fie ca ne place si o respectam, sau nu.

Ideea de existenta în afara naturii, este foarte anormală. Suntem  parte din ea, pentru totdeauna, indiferent unde vom merge. Nu există nici un motiv pentru a „nu“ face parte din natură, oricum. Numai inamicul spune că, într-un fel, lumea naturală si existența înseamnă pură răutate.

Acum, există și alte căi, astfel că pe parcursul vieții și până la moarte, să poți evolua.

Să luăm o persoană normală. Ea nu a meditat, n-a făcut multe lucruri, n-a dat niciodată doi bani pe religie. Acest lucru înseamnă că, în mare parte, în acest suflet, nu există nici o programare religioasa puternică. Sufletul ei nu se va încheia cu borgii, cel mai probabil. Chiar și inamicul știe, că aceste suflete încerca să „scape“, sau altfel spus, caută reîncarnarea pe cont propriu, pe căi naturale. Acesta este un lucru natural.

Acum, putem avea tot felul de alte rezultate, într-adevăr, infinite. Astralul este un loc foarte maleabil, iar lucrurile sunt mult mai ușor de schimbat decât în domeniul material. Un alt exemplu este ca atunci când oamenii mor, ei nu pot înțelege imediat că sunt morți, pentru că ei sunt de fapt agățati în astral și mintea lor înțelege numai in plan fizic. Pe scurt, persoanele acestea sunt prinse acolo pentru un timp, și nu înțeleg ce se întâmplă.

Ar fi o eroare să se constate că există „o mărime ce se potrivește tuturor“, pentru că nu există. Fiecare suflet, în concordanta cu cine a fost cand trăia, așa se manifestă și în viața de apoi.

O persoană devotata, islamică radicală, nu merge în „viața de apoi“, cu „toți ceilalți“. Aceste suflete stupide și animalice sunt recoltate și așa cum  în viață, ei sunt vitele, astfel vor fi și în moarte. Ei merg acolo unde sufletul lor este în ton cu ceea ce au fost. Pentru orice rahat și pentru orice semnificatie a oricărui lucru ei spun „allah“. Și, cu siguranță, ei nu vor întâlni fecioarele promise.

Apoi, avem alte lucruri. Există mai multi creștini și alții care sunt adânc îndoctrinati cu ideologia inamică, și ei acceptă chiar și lucrurile cele mai extreme, cum ar fi că vor muri în focul iadului pentru nesupunere față de evrei. Acest fel de lucru poate fi creat ca o realitate metafizică, și ei vor experimenta.

Acesta este motivul pentru care unii oameni atunci când au „experiențele în pragul morții“, de fapt, ei văd focurile iadului și toate aceste lucruri, pentru că sufletul lor este prins în acest nivel nenatural de existență, pentru că inamicul l-a creat în mod artificial pentru ei. Ei au creat, de asemenea, acest destin pentru ei înșiși, într-un sens.

Acum, fiecare persoană cu cunoștințe oculte, poate „interveni“ în natura reîncarnării. Aceasta este necromantia. De exemplu, egiptenii antici, știau că sufletul ar putea, de asemenea, să moară, sau chiar să fie pierdut.

Oamenii trebuie să mediteze și trebuie să meargă să găsească zeii, care au grijă de ei și de reîncarnarea lor.

Deoarece cunoașterea este pierdută, Zeii ajung la sataniștii spirituali și la alte suflete, care sunt dedicate acestora, chiar dacă acestea nu urmează „cartea“ strictă în acest sens. Acesta este, de asemenea, cazul pentru hinduși și alți oameni care tratează Zeii cu respect. Hindușii sunt, de asemenea, conștienți de faptul că zeii recompensează persoanele cu o viata mai buna, le ajuta în avansare, și multe alte lucruri.

Din păcate, o mare parte din hinduism a fost distrus de conqistele islamice și evreiești. Spre deosebire de farsa că sufletul a fost ceva indestructibil care nu moare sau alte bolboroseli, ei au cunoscut adevărul, ca și egiptenii și multi alții care au spus la fel.

Egiptenii, de asemenea, vorbesc în mod deschis că sufletul trebuie să fie protejat (în același mod cum oamenii fac cu aura lor, de exemplu) și că zeii trebuie să aibă grijă de suflet, pentru că există „pericole“ acolo.

Egiptenii antici au fost, de asemenea, conștienți de inamicul extraterestru (din afara Terrei) precum și de cum si cat rău poate face.

Cu alte cuvinte, în procesul natural, alte forțe pot interveni. În bine sau în rău. Acestea, de asemenea, au de- a face cu o singură condiție „Sobek“, simbolizând  ignoranța, care poate actualmente consuma spiritul.

Ignoranta unora poate fi pierzania lor, în cazul în care există o negare extremă spirituală, sau chiar complet „close mindedness“ cu privire la viața de apoi.

Având credința nereîncarnării dupa moarte, până la punctul unei certitudini complete în acest sens, și suprapunând acest lucru pe continuarea firească după moarte, aceea de a trăi în nivelul astral, poate astralul, care este maleabil, va urma credința … abordarea științifică ar trebui să fie agnosticismul, nu minciunile inamicului NON-EXISTENCE după moarte.

Acest lucru nu este „anchetă“ sau receptivitate, trăim  într-un univers în care multe lucruri sunt secrete și nevăzute.

Acesta este motivul pentru care, în multe practici „spirituale“ suicidale din Est sunt oameni care meditează practic pentru moartea lor și care doresc să moară … sau alte lucruri fanteziste despre modul în care „dizolvarea“ existenței este „eliberare“. Ei în cele din urmă se dizolva, astfel încât să aibă ceea ce cer. Și la revedere pentru totdeauna.

Dacă sufletul este lăsat nelucrat pentru mai multe vieți, în cele din urmă, din moment ce partea nemuritoare este inactiva, acesta se întoarce înapoi la nimiciția din care a venit.

Singura parte nemuritoare a sufletului a fost „spirit“. Acum, spiritul este un lucru foarte complicat. Spiritul este energia Kundalini, nu persoana înșiși. Acesta este, „spiritul nemuritor“. Dacă ai șarpele Kundalini ridicat sau  energie în suflet, acest lucru este intens, o putere-socket în sufletul tău.

Cuvântul Lumânare vine din Kundalini, ceea ce înseamnă, practic, fitilul focului. Este ceea ce păstrează memoria cuiva „in viata“.

Kundalini ne-a fost dat de către Satan, astfel încât forma de viață spirituală individuală (intenția naturii de evoluție) nu piere. Asta vă impiedica sa muriti și vă ține „nemuritori“, în astral. Oamenii care nu fac nici un progres (în dezvoltare nu este o conditie necesară, dar trebuie să existe energia sufletului pentru a supraviețui, de exemplu), ei trebuie sa se reîncarneze, iar dacă nu, ei pot muri, de asemenea, pe perioade îndelungate, oricât de mulți ani pot rezista.

Pe scurt, sufletul nu este „nemuritor“, dacă nu este puternic prin meditație, și poate fi deteriorat într-un fel sau altul. Când oamenii fac vrăji de moarte, acest lucru se bazează pe această chestiune, de exemplu. Chiar și meditând pe perioade scurte de timp, garantează că sufletul tău se va dezvolta pentru tranziție.

Satanismul Spiritual se concentrează pe viața reală, veșnică. Nu se concentrează pe moarte, nici pe conducerea morții, nici pe teama în ceea ce privește moartea. Cunoașterea disperseaza iluzii și temeri false.

Nu alte ființe îți vor salva sufletul, tu ești cel care trebuie să-l salvezi. Zeii noștri doar ajută oamenii, îi ghideză, asistă, chiar ne ajută spiritual, dar ei nu pot face toată treaba pentru noi. Noi ne salvăm propriile noastre suflete.
Pentru a spune unele lucruri amuzante cum ar fi „sufletul este de neclintit“ sau alte lucruri, este amuzant, mai ales pentru cei care cunosc ocultul.

Acest meme de „ești nemuritor deja goy, nu-ti  face griji de nimic, doar  roaga-te la jewsus“ este pentru oameni care nu au nici o perspectivă spirituală. Când cineva evoluează interior, înțelege profunzimea crimelor asupra spiritului comise de către inamic.

Ascultați invataturile antice, dar nu numai le cititi, ci căutati  mai adânc în experiență. Nu va grabiti. Verificați-le și verificați din nou atunci când avansati. Cu cât înaintezi, cu atât mai mult vălurile se vor ridica. Și atunci vei înțelege mai mult.

Toți anticii știau toate aceste lucruri. Prin urmare, au pus un accent suplimentar pe avansarea spirituala a oamenilor în timpul vieții, pentru a nu avea astfel de probleme în moarte și, de asemenea, să se poata reîncarna în mod corespunzător și impecabil. Zeii și abilitățile spirituale atinse în viață, ar putea fi folosite ca auto-apărare în moarte și, de asemenea, pentru a alunga frica de moarte, etc.

Apoi, cineva ar putea avea o reîncarnare de calitate și să păstreze existența și avansarea, până când va deveni nemuritor, oprind acest cerc vicios și avansându-se în următoarele niveluri de evoluție spirituală.


Sursa:

http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=5310


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2018 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆