Tăblițele sumeriene antice și sacre, ENKI și felul cum au alterat și corupt religiile Avraamice tot ce era antic, adevărat și natural

Creștinismul este o religie Avraamică (alături de islam și iudaism). O religie ce îl are la bază pe evreul profet Avraam, este o religie recentă, credințele antice în Zeii Antici au precedat cu mult minciuna creștinismului (care, în realitate, este doar un program de control mental iudaic, creștinismul fiind derivat din iudaism). Celelalte articole publicate pe acest website, pot explica mai pe larg toate aceste lucruri.

Cei prinși în cel mai urât cancer al Planetei, într-un program de control mental Avraamic, nu vor face altceva decât să răspândească Tora evreiască, în care își are baza și creștinismul, oprind oameni importanți din evoluție și trăgându-i la nivelul lor, în cazanul lor unde se ucid unul pe altul și se trage în jos, la fund, unul pe altul, răspânind doar minciuni, neputând vedea niciodată adevărul și trece mai departe de Cohen sau rasa conducătoare.

Tot ce vor face cei subordonați celor ce au inventat programele iudeo-musulman-creștine de control mental, este să se ucidă între ei, sacrifice, torturându-se și umilindu-se în suferință și durere, pierzându-și natura sufletului, pentru a avansa agenda celor ce au inventat aceste programe de control mental.

S-a mers până acolo, încât textele noastre antice și reale, referitoare la creația omenirii, au fost alterate și împroșcate cu minciuni de ultimă speță, asemenea celor ale iudeo-creștinismului.


Websiteul efemeride.ro, transmite următoarele, pentru rating cel mai probabil și pentru a dezinforma și iluziona lumea:

O crimă mai mare decât a modifica istoria nu există. Însă, cei ce pot controla evenimentele și le pot influența, pot modifica și istoria și ne pot face să credem despre strămoșii sau căpeteniile noastre ceea ce doresc ei. Pentru că, dacă controlezi prezentul, poți modela trecutul și altera, corupe și împroșca cu minciuni.

Observați poza. Acea poză îl ilustrează pe EN.KI și Zeii Antici de rang înalt, cel mai probabil se făcea referire la EN.KI (față), Enlil (Belzebut) și Inanna (Astaroth). EN.KI era cunoscut, în Sumeria Antică, ca fiind Domn al Apelor, deoarece, și este afișat mereu înconjurat de pești și apă (în această poză având și coadă, aceea nu este o arcă), ce, de obicei, tâșnesc din el, deoarece zodia lui este Vărsător și Capricorn, de asemenea, Era Vărsătorului este Era când Satan/EN.KI va domni din nou. Au mers până acolo încât ne-au corupt textele antice cu minciuni iudaice, invențiile lor biblice asumându-și rolul Zeilor noștri antici, ca și cea ce se poate observa în poza atașată, cum că Zeul Antic ENKI este acel Noe biblic fictiv.  EN.KI este creator al primilor oameni, cunoscut și ca Satan sau cunoscut în minciunile iudeo-creștine, ce ne-au alterat istoria, ca și „șarpele [nenorocit, de care trebuie să fugi, să nu cumva să poți vedea prin minciuni și să dobândești înțelepciune] exilat de pe Pământ, ce a dat cunoaștere omenirii, libertate, rațiune și conștiință cât și conștientizare”.

EN.KI este ilustrat în multe tăblițe sumeriene antice ce fac referire la creația omenirii, printre care și cea de mai jos, de cele mai multe ori fiind înfățișat alături de Inanna (Astaroth) și Enlil (Belzebut).

*EN.KI, cel cu pălăria pe cap și acea pasăre pe umăr, este același cu cel afișat în prima poză, se poate observa și în această poză că din aripile lui țășnește apă, am explicat mai sus de ce.

În fotografia de mai jos, sunt ilustrați Zeii Antici:

*Nin-Hur-Sag este Inanna sau Astaroth.

Pentru mai multe referințe, vă invit să citiți, în primul rând pagina cu informații despre ENKI / Satan (aici puteți citi și despre faptul că Zodiile lui Satan sunt Vărsător și Capricorn).

Imagine reprezentativă cu zodia Capricorn:

*Vărsătorul, de asemenea, este ilustrat ca un om din care țâsnește apă sau care varsă apă.

Vă îndrum și pe Wikipedia, pentru a citi pagina referitoare la ENKI, însă unele idei, ca acelea că Zeii Antici au creat omenirea pentru a o exploata apoi fără milă în minele de aur, sunt invenții lipsite de sens, așa cum s-a explicat în alte articole publicate pe acest website. ENKI și-a dorit să creeze aici, pe Pământ, o civilizație puternică, permanentă și prosperă ce îi va continua moștenirea și va deveni asemenea lui. Putea construi mașinării, cu mult mai efective și mai rapide decât oamenii, probabil de 100 de ori, dacă dorea să extragă aur.

Ea/Enki (Satan), Enlil (Belzebut, Baal), Inanna (Istar, Isis, Astarot) şi Shamash/Utu, Ashur (Azazel) au fost patru cei mai populari, puternici şi notabili Zei de-a lungul timpului, în întreaga lume. Au fost Zeii Iniţiali ai Mesopotamiei. Toate sunt relaţionate. Belzebut/Enlil este fratele vitreg al lui Satan/Ea, iar Astaroth şi Azazel sunt fraţi gemeni, nepoţii lui Belzebut.

Mulți se întreabă, „de ce nouă, de ce nouă doamne? de ce ne chinui doamne, de ce suferim doamne?”. Pentru că ei evocă energiile haotice ale Torei, evocă să fie folosiți, umiliți, smeriți, umili, lipsiți de putere și să predea tot lui Dumnezeul în carne și oase (adică Cohen sau rabinii evrei de top, conform Talmudului Evreiesc), de la bogăție la suflet și la urmași, până la al zecelea neam. Ei nici măcar nu știu ce fac sau cui se închină și acceptă toate aceste lucruri datorită „scopurilor bune, păcii și iubirii” afișate. Dacă i-ai spune unui copil de 5 ani că este „iubire, ceva bun” să-l biciuești până la moarte, atunci el așa ar crede și ar accepta umil. Să ne amintim Inchiziția, unde au fost torturați oameni până la moarte, toate pentru scopuri bune, iubire și pace.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪