Tehnologia bioelectrică și arta neagră a hipnotismului

Cu toți avem un câmp electro-magnetic în jurul propriilor corpuri. Acesta este așa numita aură. Propriile gânduri și activitatea creierului formează un circuit în aură. Din moment ce gândurile și activitatea creierului sunt impulsuri electrice, acestea pot fi decodate și citite. Puterile lumii sunt conștiente de asta și cu tehnologia avansată a calculatoarelor sunt capabile să descifreze gândurile unei persoane, deoarece acestea pot fi recepționate de un mecanism special iar informația care este emisă este aproape la fel ca felul în care semnalele sateliților formează imagini în televizoarele noastre.

De asemenea, există micro-cipuri care pot fi folosite ca implanturi de-a lungul anumitor căi neurale, pentru a trimite impulsuri electrice către creier, stimulând anumite gânduri, sentimente, concepții sau pot implanta anumite amintiri. Chiar dacă această tehnologie mai are de avansat, în prezent există mecanisme ce citesc gânduri care la fel ca orice alt lucru, în timp pot fi perfecționate. Pe pielea unui subiect se montează un dispozitiv în zone specifice, care poate citii producția bioelectrică și o poate decoda pentru a fi citită cu ușurință pe un computer special.

În timpul anilor `70, puterile lumii au dobândit avantaje majore și indicii legate de tehnologia pentru controlul mental. Hipnoza are multe aplicații, cum ar fi însănătoșirea sau oprirea anumitor comportamente. Cei mai ”avansați” hipnotiști cad de comun acord că atunci când subiectul este sub o transă hipnotică, acesta nu va acționa niciodată împotriva propriei voințe sau să acționeze împotriva firii acestuia. Însă, în realitate asta e un rahat. Un operator calificat și încrezător poate determina orice subiect să facă orice îi este comandat.

20% din populație reprezintă subiecți perfecți pentru hipnoză. Un candidat perfect poseda următoare caracteristici: deasupra inteligenței medii, existența unui prieten imaginar cu care să se joace în copilărie, o tendință puternică către visatul cu ochii deschiși și fantezii și dorința de cooperare.

În artele negre ale hipnotismului, hipnotistul și subiectul formează o relație de stăpân – sclav. Este necesar ca subiectul să fie izolat de prieteni și familie și ca acesta să petreacă mult timp cu operatorul, deoarece așa este formată o legătură, așa cum e cu experimentele pe care  le face guvernul sau uneori cum se întâmplă cu colegul de celulă în închisoare. Existența unui raport emoțional este foarte importantă pentru stabilirea încrederii și obedienței. Operatorul trebuie să fie văzut ca un bun ascultător și să arate un interes care să pară natural pentru subiect. În prezența operatorului subiectul trebuie să devină confortabil și deschis cu acesta

Citeste articolul despre „undele cerebrale„.

Inducerea hipnotică inițială este cea mai importantă, deoarece pătrunde în mintea subiectului și îi deschide o ușă hipnotistului. Când se află în stadiul Alfa, mintea logică este dezactivată și orice persoană este deschisă sugestionării. Operatorul îi dă subiectului sugestia că acesta va deveni profund hipnotizat din nou oricând acestuia îi este dată replica inductivă. Această replică poate fi în cuvinte sau un semnal. Fiecare sesiune induce o stare hipnotică și mai profundă, unde subiectul este sub controlul deplin al operatorului. Prin intermediul transelor și mai profunde, subiectul devine din ce în ce mai lipsit de putere în fața operatorului.

Amnezia artificială (așa numita ”ștergere a memoriei”) este indusă de către operator prin a-i sugestiona subiectului faptul că acesta nu va mai deține nicio cunoaștere conștientă a sesiunii. Sunt și alte sugestii mai importante, cum ar fi faptul că nimeni altcineva să nu îl poată hipnotiza pe subiect și că acesta va acționa în transă ca și cum ar fi treaz.

Odată ce subiectul devine ușor de hipnotizat de către operator, mintea și personalitatea acestuia pot apoi fii condiționate. Prietenii cu care ne jucam în copilărie sunt adesea extensii ale personalității, în special cei care au o personalitate mai slabă și care nu vor riposta sau apăra. Prietenul imaginar de joacă poate riposta și se poate enerva, în timp ce copilul nu poate. Adesea, există un părinte abuziv către care sunt atribuite gândurile mânioase și acțiunile partenerului de joacă. De-a lungul fazei de condiționare inițială a sesiunii, operatul trebuie să reîntoarcă subiectul în copilărie. Regresia joacă un rol foarte important în stabilirea controlului asupra subiectului. Un operator care lucrează pentru guvern și produce spionii va căuta cei mai agresivi prieteni imaginari în încercare de a disloca personalitatea subiectului, în mod artificial. Cele mai agresive aspecte ale personalității sunt ideale în distrugerea tuturor inhibițiilor.

Citește articolul despre „experiența mea cu entitățile angelice„.

Dislocarea artificială a personalității se petrece atunci când prietenul imaginar este adus la suprafață iar subiectul devine acest prieten imaginar, atunci când i se dă replica inductivă. Adesea, prietenul de joacă iese la suprafață prin intermediul uneia dintre chakrele subiectului. Operatorul informează subiectul că ”numele prietenului de joacă” va ieși la suprafață prin stomacul acestuia, cel de-al treilea ochi, gât, etc. Subiectului îi este spus, în continuare, că nu își va aminti nimic despre sesiune sau despre personalitatea ieșită la iveală. În cazuri existente, personalitatea care iese la suprafață este condiționată prin intermediul programării și sugestionării să devină ostilă personalității de bază a subiectului. Această personalitate agresivă, în aproape toate cazurile este mai puternică și poate îndura mai mult abuz. Puterile lumii folosesc acești subiecți pe post de spioni robotizați. Programarea extensivă este instituită personalității agresive, pentru ca aceștia să nu dezvăluie anumite informații, chiar și dacă sunt torturați. Personalitatea de bază, care este amnezică cu privire la întreaga experiență, este adesea cea care îndură tortura sistematică, fără memorie sau amintire conștientă a informației pe care interogatorul încearcă să o descoase.

Prin intermediul mai multor sesiuni, personalitatea nou creată este adusă la suprafață din ce în ce mai mult și devine mult mai puternică, dislocându-se în totalitate de personalitatea de bază. Subiectul, din cauză că este programat să nu își amintească, nu cunoaște nimic, decât goluri în timp sau părți lipsă ale memoriei. Timpul trece neobservat și în mod neînțeles.

Citește articolul despre „cum te poți proteja de radiații, arme psihotronice și tehnologie avansată„.

Mai departe, alte sesiuni de condiționare sub transă includ convingerea subiectului de o experiență complet respingătoare de propria fire, unde subiectul a făcut ceva ce nu ar face niciodată în mod conștient. Subiectul ajunge să experimenteze exact ceea ce i se spune. Prin intermediul sesiunilor repetate, toate inhibițiile sunt învinse și personalitate este modelată exact așa cum dorește operatorul. Spre exemplu, în această situație subiectul poate omorî pe oricine fără să ezite sau poate face orice i se spune. La fel ca orice altceva, programarea repetată este întipărită și menținută în ședințele următoare.

Unei persoane încăpățânată i se pot administra barbiturice, deoarece acestea îi vor deschide mintea la orice sugestie dată de operator. Asta este cunoscută drept ”Psihologie Militară”. Charles Manson a fost cunoscut pentru faptul că lua cantități mai mici de droguri decât restul familiei sale, și prin asta avea abilitatea de a deține controlul asupra celorlalți membrii ai familiei sale. Prin acest mod i-a pus pe mulți alții sub controlul său, fără știrea acestora. Sub influența drogurilor oamenii sunt extrem de ușor de controlat fie în mod psihic – cum ar face un mag experimentat – fie în mod clinic. Charles a învățat aceste metode în închisoare și le-a pus în aplicare în familia sa. De asemenea, drogurile fac găuri în aura protectivă a unei persoane, și prin asta devii ușor de manipulată de către un expert.

Tratamentul cu șocuri electrice este folositor pentru distrugerea amintirilor și poate fi folosit pentru a șterge complet mintea unei persoane de către agențiile puterilor lumii. Mintea este apoi reprogramată, întipărindu-se concepte noi, idei, modele de gândire și comportamente noi, de obicei prin intermediul transei indusă prin intermediul drogurilor, până când operatorul deține controlul total asupra subiectului, iar drogurile nu mai sunt necesare. Acest lucru este cunoscut ca ”spălare a creierului” și poate fi făcut pentru orice scop.

Majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de ce poate fi făcut cu mintea acestora de către cei ce  au mai multă cunoaștere și control. Hipnotizarea propriei persoane este folositoare deoarece ne programăm propriile minți. În plus, alții nu vor fi capabil să ne influențeze mințile și să dețină controlul în acest fel.

Citește articolul despre reprogramarea / programarea subconștinetului cu înregistrări audio.

Referințe: Secret, Don’t Tell : The Encyclopedia of Hypnotism by Carla Emery, 1998

Text preluat de pe siteul Bucuria lui Satan.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪