Templul lui Solomon expus, crima organizată, terorismul, ciuma, cancerul și bolile lumii se află în cetatea lui Solomon și de la ei pornesc toate bolile lumii

Templul lui Solomon expus, crima organizată, terorismul, ciuma, cancerul și bolile lumii se află în cetatea lui Solomon și de la ei pornesc toate bolile lumii


*Distribuie și arată tuturor acest text. Salvează-l într-un document și dă-l mai departe. Citește până la capăt cu atenție, refuzi și refuză să ironizezi, fă conexiuni logice, pentru că logica și rațiunea îndepărtează „ceața” și confuzia. Am atașat legături / linkuri ce justifică ceea ce expun. Cercetează, vei cerceta și vei lua atitudine.


Psihologi și neurologi, colaboratori ai Serviciilor Secrete, persoanelor influente și bogate, Armatei sau autorităților, ei sunt aceia ce vă scriu destinul după bunul lor plac și vă transformă copiii și pe voi în sclavi, cobai, experimente și ceea ce doresc, aceia ce vă disprețuiesc mai rău decât ultimul animal.


Acesta este Templul lui Solomon!


Lovituri de stat, „asasinate moderne”, (citește și „cum s-a realizat asasinarea modernă a lui Mihai Eminescu, un geniu„, ceea ce astăzi se practică prin intermediul tehnologiei avansate, poți pune o masă de oameni [„Abigail” în Kabalah – caută despre acest cuvânt, de asemenea caută despre „Kabalah” și „Qlipoth„] să îl blesteme pe X sau Y, până se materializeaza, reține că gândurile umane sunt impulsuri electromagnetice și energie), terorismul, toate acestea există din vina unui grup de manipulatori ce cunosc cum să manipuleze mintea umană. Ține cont că, cei ce dețin puterea pot modela și manipula opinia maselor de oameni după bunul lor plac. Luați atitudine, prin educarea voastră și a celor dragi, prin adevăr nealterat și justiție reală. Articolele publicate în rubrica „psihotronica și controlul minții” vă explica mai pe larg. Toate acestea se întâmplă din ordinul marilor loji masonice. Daca fiul sau fiica ta sau tu, a (ai) refuzat un avans sexual, a (ai) jignit, s-a (te-ai) uitat urât la un om bogat și acest fapt l-a deranjat, atunci primul pas este utilizarea tehnologiei avansate, hipnoza prin intermediul tehnologiei, pe care o dețin persoane din sistem (militari, polițiști, medici, oameni influenti și bogați, ONG-uri
), apoi trecerea la implantarea unui RFID (microcip) – într-un spital sau clinica (privată sau nu), o vizită la un dentist … (pentru localizare GPS, control mental de la distanță). Toate acestea chiar fără nici un motiv real, chiar și pentru amuzament, dacă ai potențial și inteligență peste medie este un motiv suficient să te ia preia o echipă (citește și tehnologia bioelectrică și arta neagră a hipnotismului). Se pot băga camere în casă oricărui om, se lucrează prin infrastructura existentă, cu oameni din interiorul sistemului. Copiii voștri sau voi sunteți folosiți și vă sunt scrise destinele cu sau fără un motiv real, ca în MKUltra (caută despre cuvântul „MKUltra”, MKUltra încă se practică și astăzi). Foarte mulți dintre cei corupți ce lucrează în sistem sau masele de zombie spălați pe creier, fără cunoaștere, pot arunca vina pe paranoia sau ironiza, pentru că au un interes să minimizeze aceste informații, conștientizarea evenimentelor reprezintă mai mult de 50% din luptă câștigată. Cei ce cunosc aceste lucruri minimizează și ironizează cu un interes, pentru menținerea controlului populațional sau respectiv cei ce o fac din necunoștință de cauză, din lipsa cunoașterii și dobitocie, ca și un goy / animal docil (citește articolul cu „citate din Talmudul Evreiesc„). Pe lângă loviturile de stat, unde oamenii sunt folosiți de masonii corupți, ca mase de sub-animale pentru ping-pongul lor politic, ca incendiul din Colectiv, unde francmasonul Klaus Iohannis cu cohortele sale (Ciolos – francmason) au înscenat uciderea oamenilor nevinovați, pentru preluarea puterii …. așa cum și partea cohortelor lui Dragnea face, de asemenea, (pe langa acestea) au început să abuzeze extrem de putere, copiii voștri și voi sunt animalele lor de companie.


Ridicați-vă si inaintați, avansând, gândind liber și împuternicindu-vă mințile și sufletele, educandu-vă pe voi și pe cei dragi!


Toate acestea nu se întâmplă doar în România, la nivel de DIICOT, spre exemplu, unde multe dosare sunt manevrate de procurori corupți ci și în Statele Unite, spre exemplu, la nivel de FBI. Ei creează terorismul, iar dacă cineva refuză să le faca pe plac, împotrivindu-se, atunci se încearcă eliminarea lui, prin intermediul corupției și „networkului” / rețelei lor corupte și infrastructurii existente la care au acces.


Acesta este Templul lui Solomon!


Citește și despre cazul lui „Edward Snowden” (caută pe Google, ține cont că este expus mușamalizat parțial), chinuit în USA, deoarece nu era corupt și a refuzat să mai participe la crimele inumane ale Serviciilor Secrete și de „intelligence”. Familiile lor bogate, ale acelora ce au putere, acest network sau rețea a lor, fac tot posibilul să mențină controlul populațional absolut, călcând pe cadavrele și suferința populației.


Citește și articolul referitor la „Implantarea CIPurilor şi human enhancement – ofensiva tehnologiei pusă în slujba obţinerii controlului populaţional absolut„.


Se abuzează extrem de mult de putere, spre exemplu, poți simula intr-un om moartea clinică, în timpul somnului, astfel, omul este declarat mort, se lucrează în așa fel încât acesta să fie găsit mort, de aici se trece și la traficul de organe, ca și „il introducem într-o stare specifică undelor cerebrale de tip Delta, în moarte clinică (persoana nedorită de cei în putere) și îi scoatem organele pe viu, să simtă tortură”, citește despre cazul Aurei Ion, unde unui om nevinovat i s-au scos organele pe viu, caz în care, din fericire, s-a facut justiție și dreptate.


Citește și articolul referitor la „undele cerebrale, cum să-ți reproduci în creier o stare specifică anumitor tipuri de unde cerebrale sau protecție psihotronică și protecție hipnoză”.


Acesta este Templul lui Solomon!


Îți recomand, cu tărie să citești și:


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪