Testele ADN sunt – majoritatea – o fraudă

Moise era un caracter FICTIV, precum Avram și mulți alții. Ăsta este un dar mort cu care ei prostesc populația.

Acest lucru este precum testarea hârtiei igienice prin compararea ei cu ”Giulgiul din Torino”. Toate astea sunt fictive.

Veți recunoaște asta cu inima. Compania „Gene corps” prosteşte lumea iar acest lucru este evident. Ea fac mai mult decât să adauge probabil sânge evreiesc către oricine, sau de african, sau orice altceva, astfel încât să ne putem simți ”destul de universali”. Ei au folosit aceste ”teste” timp de un deceniu pentru a aborda ”rasismul”, care este evident motivul pentru care au apărut aceste teste. Nu pentru oameni pentru a găsi sau evalua ceva, ci pentru motive de propagandă la un nivel superior.

Mostrele lor sunt luate REGIONAL. Asta înseamnă că dacă mostrele germanilor erau luate de turci, evrei sau somalezi din Germania, în baza de date, astea sunt ”germane”, și amestecate deoparte cu alte mostre. Același lucru este valabil și pentru alte regiuni. Corpii nu-i asimilează nici pe evrei. Dacă se naște în Rusia, este rus, dacă se naște în Europa, este european. Ei iau mostre și din evrei pentru a genera un fals pozitiv.

În același timp, sângele evreiesc poate fi ascuns în acest scop. Nu aș avea niciodată încredere în corpii care grupează toți infiltrații evreiești drept ”sânge 100% european” când ei arată 100% a mizerie rabinică.

Ei deja au proclamat oameni care sunt fundamental diferiți în genomul lor ca fiind toți ”la fel” (adică știința se supune prima dată evreilor și doar a doua oară naturii), chiar dacă asemenea schimbări minore sunt de fapt atât de decisive și fundamentale în ceea ce suntem, schimbând destinul ființelor vii pentru totdeauna. Ei nu fac niciun un fel de serviciu onest. Totul servește la agenda globalistă.

Ziua va veni curând în viitor când toți evreii vor avea ”certificate de puritate” chiar dacă ei arată precum reptilienii încarnați și poartă steaua lui David pe frunte drept tatuaj, și citesc tora în fața ta în timp ce beau sângele bebelușilor.

Niciodată să nu vă încredeți în evrei.

Uitați-vă la exemplul de mai jos. Ei practic admit că nu știu ceea ce fac:

Din ADN-ul ancestral care este cel mai celebru corp genetic:

5. Rezultatele etniei mele genetice nu par să fie ce m-aș fi așteptat. De ce asta?

”Arborele genealogic al familiei tale poate să meargă cu sute de ani în urmă, dar există lucruri care ar putea însemna mai mult pentru povestea familiei tale care merg dincolo de găsirea documentelor de hârtie și cercetările convenționale. ADN-ul strămoșesc poate atinge sute, poate chiar o mie de ani, pentru a vă spune lucruri care nu există în înregistrările istorice – lucruri pe care niciodată nu le-ați fi știut.

Cu toate că algoritmii noștri etnici și modelele de predicție vor continua să se îmbunătățească cu trecerea timpului, există câteva motive pentru care estimarea ta etnică poate să nu fie exact ce te-ai așteptat: 1. Etnia ta genetică se poate întoarce mai departe în timp decât arborele familiei tale. 2. În timp ce strămoșii tăi au trăit într-o anumită țară, este posibil să fi existat influențe genetice din alte locuri. 3. Nu ai neapărat ADN comun cu toți strămoșii tăi.”

Mai multe aici:

7. Cât de precis este acest test?

Testul ADN folosește tehnici științifice avansate pentru a vă produce rezultatele. Măsurăm și analizăm întregul genom al unei persoane din peste 700.000 de locații. În timpul procesului de testare, fiecare mostră de ADN este ținută la un standard de calitate cu o rată de apel de cel puțin 98%. Orice rezultat care nu întrunește standardul poate necesita o nouă mostră ADN care să fie colectată.

Apoi îți comparăm ADN-ul cu una dintre cele mai cuprinzătoare și unice colecții de mostre ADN de la oamenii din întreaga lume, pentru a identifica suprapunerea. Întrucât baza de date de mostre de ADN de care dispunem este în creștere, poți primi actualizări cu informații noi.”
Imagine

Test BBCode

Să vedem acum cine deține asemenea companii…

Un neajuns major al testelor genetice oferite de compania 23andMe, susținută de Google.

https://www.livescience.com/41534-23and … mings.html

Sunt aceeași oameni care au cartografiat întreaga planetă de parcă ar fi un grajd imens. Vreți ca ei să aibă codul vostru genetic?

https://www.scientificamerican.com/arti … da-thinks/

”23andMe este terifiantă, dar nu pentru motivele pe care le crede FDA

Scopul companiilor de testări genetice este de a obține datele voastre personale.”

În plus, să devenim puțin paranoici pentru un timp. Ce ar fi dacă ei ar putea reține abilități spirituale și alte lucruri, sau chiar să te cloneze? Nu ai nicio idee despre unde se îndreaptă aceste ”Date”, iar aceste companii vând aceste date cu mare plăcere în viitor. Clonarea este deja pe deplin posibilă, cu excepția unor universități stupide unde acei oameni cred că ei sunt ”purtătorii științei”. Adevărata știință trece prin subteran…

Deci cel puțin în opinia mea, ele sunt o înșelătorie iar oamenii ar trebui să se abțină. Asta este numai cea mai mare încălcare a tuturor datelor care reprezintă existența voastră biologică. Ei iau aceste date pentru propriile scopuri.

Dacă cineva are experiențe cu asemenea companii, scrieți în comentarii, astfel încât să avem o viziune mai cuprinzătoare. Cineva poate puncta de asemenea informații mai științifice întrucât eu nu sunt un biolog.

Oricine ar vrea un asemenea test. Acordați puțin timp până când terenul este curat, aveți răbdare, iar apoi aceste științe vor avansa cu adevărat fără tora și talmud drept ghizi.

Înaltul Preot Hooded Cobra 666


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪