Textele evreiești Admite Satana este Tatăl White Race și ordinele de exterminarea tuturor albilor

De ce suprimă și denigrează creștinismul sexualitatea și femeile?

Generat automat de Google Translate:

http://josministries.prophpbb.com/topic15580.html

Textele evreiești Admite Satana este Tatăl White Race și ordinele de exterminarea tuturor albi

În scrierile evreiești Samael [cuvântul ebraic pentru Satan] este numit tatăl rasei ariene în mod deschis. Rasa albă este, de asemenea, numit Amalec în scrierile evreiești și Samael este declarat a fi tatăl rasei albe aici. Aici, în scrierile evreiești remarcăm evreii îngrămădească blasfemie împotriva oricărei Neamurilor și Satana. Și dă ordin direct de exterminare a rasei albe, împreună cu toate Neamurile, „adunătura”, el descrie diferitele goyim, dar pune rasa albă într-o categorie specială, pentru a fi „cu șuruburi afară” pentru totdeauna așa cum se afirmă mai jos suntem copii de Samael / Satana, în mod direct.

Jewish Zohar volumul unu, paginile 28b la 29A prevede:

„La acea vreme mulțimea amestecată va trece departe de lume. Adunăturii sunt impuritatea care șarpele injectat în Eva. Din acea impuritate a ieșit Cain, care la ucis pe Abel. Căci ei sunt sămânța lui Amalec. Pe cine a spus” tu . bulon vei pomenirea lui Amalec „Neamurile, care sunt comparate cu fiarele câmpului încă din mazikin [goblinii] pentru sufletele celor răi sunt literalmente mazikin [goblini] ale lumii: și există o impuritate din partea demonii și duhurile rele; și nu este nimeni atât de ciudat printre ei ca Amalec, care este cel rău șarpele „. Dumnezeu ciudat” El este cauza tuturor caste și crimă și sufletul său geamăn este otrava de idolatrie, cele două împreună fiind numita Samel …. Această parte a șarpelui este acuzat mai presus de toate „.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪