Tor pentru tablete și smartphoneuri – navighează în siguranță pe internet cu Orweb și Orweb

Cum am scris în acest articol, pentru o securitate sporită folosește navigatorul Tor concomitent cu VPN și proxy, acum voi scrie despre aplicația Tor pentru Android ce vă recomand s-o folosiți pe toate dispozitivele (telefon, tabletă).

Tor vine cu două aplicații pentru Android: Orbot și Orweb, ambele trebuie instalate pe dispozitiv. Acestea trebuie să ruleze în același timp pentru o securitate sporită, aplicațiile vă protejează identitatea online, criptează traficul, vă ajută să evitați cenzura guvernelor și oferă protecție împotriva multor tipuri de vulnerabilități.

Orbot este practic clientul Tor și Orweb este navigatorul ce trebuie folosit în locul navigatoarelor obișnuite (Mozilla, Google Chrome ș.a.m.d).


Facilități ale clientului Tor pentru Android (Orbot):

 – protecție a identității dvs. pe internet – ascunderea IP-ului, evitarea interceptării traficului, criptarea traficului.

– posibilitatea de a seta ca toate aplicațiile să treacă prin Tor, astfel când te conectezi la aplicația Facebook Messenger (spre exemplu) traficul va trece mai întâi prin Tor, ceea ce înseamnă că nu te vei conecta de pe IP-ul real.

– posiblitatea de a face tethering prin USB sau WiFi prin intermediul Tor.


Facilități ale navigatorului Tor pentru Android (Orweb):

– navigatorul nu memoreză istoricul și activitatea dvs. pe internet.
– control cookie flexibil.
– protecție împotriva atacurilor ce se folosesc de JavaScript.
– rezistență împotriva vulnerabilităților Flash.
– ușor de folosit, interfață prietenoasă.


Capturi de ecran cu aplicațiile (Orbot și Orweb):

orbot_navigator_tor_android navigator_tor_android_2

orweb-navigator-tor-android tor_pentru_android


Descarcă Tor pentru Android:


Descarcă aplicația Orbot


Descarcă aplicația Orweb


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪