Toți oamenii au probleme

Toți cei care există, au probleme.

Nu este o rușine pentru nimeni să aibă probleme. De fapt, asta arată că tu exişti. Cei care nu există și nu fac nimic, inamicul le promite, că dacă sunt pasivi și pacifiști, nu vor avea probleme. Asta este o mare minciună. Acești oameni au de fapt cele mai mari probleme. Viața lor este departe de a nu fi problematică.

Universul, prin definiție, are partea sa de energie negativă pe care o dă oricui, în același mod în care dă şi energii pozitive. Universul dă aceste lucruri destul de „orbește”. Toată lumea are un Saturn. Cu excepția cazului în care aceste energii sunt învățate să fie controlate sau se depun eforturi pentru a le echilibra,  acestea distrug viața.

Mulți oameni sunt buni în a pretinde că totul este bine, iar acest lucru vine dintr-o conștiință foarte limitată. Cei mai mulți își trăiesc viața prin acoperirea simptomelor ce provin de la problemele lor și pur și simplu le neglijează. În cele mai multe cazuri, problemele se întorc cu o răzbunare și, uneori, pot distruge până în punctul în care pot fi gestionate.

Din momentul în care îți începi existența, există în tine o polarizare a energiilor negative și pozitive. Există forțe în natură care, de fapt, se opun vieții. Dacă aceste forțe nu sunt ținute sub control, viața e distrusă. Naturii nu-i pasă, deoarece natura acționează fără prea multă conștiință în ceea ce privește acest lucru.

Dezvoltarea oamenilor, a raselor, a statelor, a ceea ce ai, se reduce la capacitatea lor de a lua efectiv forțele şi de a le controla, de a le rafina, de a le direcționa sau de a se opune lor atunci când este necesar. Acest lucru se face în conformitate cu dezvoltarea.

Nu te simți vinovat şi nici să îți fie ruşine de probleme, de asemenea, nu este bine să fugi de ele. Pe de altă parte, nu trebuie să devi mulțumit de existența lor. Toată lumea are viața sa, existența sa și partea lor de probleme.

Orice apare, trebuie să apară ca ceva ce trebuie rezolvat. Trebuie să luptăm pentru a ne schimba, a evolua și a ne strădui să devenim mai buni.

Cu cât îți creşte puterea mai mult, cu atât problemele încep să devină din ce în ce mai mici, iar apoi va trebui să cucereşti noi munți și noi pajiști, ca să spun aşa. La fiecare munte, există alte probleme care trebuie să fie confruntate, uneori naturale, uneori artificiale, uneori chiar fără sens.

Unul câte unul, toți munții vor fi cuceriți.

În Satanismul Spiritual, nu numai că avem meditațiile, dar avem și asistența minunaților noştri prieteni, Zeii. Ei ajută, ghidează şi sprijină omenirea, așa cum ar trebui să fie, și așa cum a fost din timpuri imemoriale, până când programele negative și mortale au venit să-i orbească pe Gentili şi să-i izgonească în ignoranță.

Saturn și Jupiter sunt prezenți în toată lumea. Jupiter, care a fost un fiu al lui Saturn, trebuia să câștige în cele din urmă lupta împotriva propriului său tată. Acesta l-a făcut pe Jupiter foarte puternic după ce l-a urmărit în mod constant ca să-l distrugă. Timp de mulți ani, Jupiter a trebuit să se ascundă, pentru că era prea slab și fragil ca să-l înfrunte și să-l înfrângă complet pe Cronus (Saturn). Dar, cu diligența și pregătirea venită de la Zei, acesta a reușit să evolueze și, în cele din urmă, să răstoarne „tirania” lui “Saturn”.

În cele din urmă, Jupiter a obţinut o victorie de necontestat. El a luptat și a câștigat. Fiind cel mai capabil în această luptă, l-a forțat pe Cronus să-i lase liberi pe frații și surorile lui care au fost înghițiți de el. Cronus i-a lăsat să plece după ce Jupiter a luptat cu el. După ce au fost eliberați, ei au distrus împreună aceste circumstanțe trecute și forțele negative (titanii) şi au construit un nou cerc dominant din mituri.

Asta e o călătorie metaforică a tuturor ființelor vii. Acceptă și mergi pe drumul tău. A lupta și a-ți depăși problemele reprezintă viața și definiția existenței. În acest caz, pacea vine numai după război.


Sursa:

http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=5307


 Îţi recomand şi următoarele articole:

Informații despre vrăjitorie și Satanism pentru atei si șceptici


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪