Un pastor dintr-o biserică din Arad a încercat să răpeasca două eleve: „A prins-o de ghiozdan și a tras-o spre mașina”

Un pastor în vârstă de 70 de ani din Arad a încercat să răpească două fetițe în vârstă de 9 ani.

Părinții au depus plângeri și susțin că suspectul le-a ademenit pe fete în mașina și le-a promis că le va plimba prin oraș. Înainte, bărbatul le-ar fi urmărit mai multe zile. Polițiștii l-au descoperit în scurt timp și l-au dus la audieri.

Cele doua fetițe, în vârstă de 9 ani, colege de clasă, i-au povestit învățătoarei cum bărbatul le-a chemat în mașina lui, după ce timp de mai multe zile ar fi fost văzut în zona școlii generale.

Individul le-a promis că le plimbă cu mașina. Mai mult, pe una dintre ele ar fi prins-o de ghiozdan și i-ar fi spus că vrea să o ducă într-un loc frumos.

Imediat ce au aflat, cadrele didactice au anunțat poliția și pe părinții celor doua eleve.

„Ea mergea spre școală. În jur de opt fără un sfert și în apropiere de școala, a oprit, s-a dat jos la ea, a prins-o de ghiozdan, ea s-a întors. I-ar fi zis ‘hai cu mine să te duc într-un loc frumos’, ea a zis ‘nu, lăsați-mă, că eu merg la școală’. Domnul a mers lânga ea și a prins-o de mână, a tras-o spre el. În momentul ăla mi-a zis că i-a tras un picior și a fugit în școală, pentru că era foarte aproape de școală”, povestește mama unei fetițe.

Marius Gheonder, directorul școlii: „Amândouă au povestit că au fost acostate de o persoana căruntă, care le-a invitat să meargă cu el, că le va fi bine, că le cumpără nu știu ce. Pe una dintre fete chiar a vrut să o ia să o bage în mașina, dar amândouă au fugit, au strigat și au scăpat.”

Potrivit unor surse din anchetă, suspectul audiat de polițiști este pastor la o biserică neoprotestantă.

Inspector Lorena Radu, purtător de cuvânt IPJ Arad: „La mai puțin de 2 ore de la sesizare, polițiștii au reușit depistarea și identificarea celui bănuit de comiterea faptei, fiind vorba de un bărbat de 70 de ani din Arad. Cel în cauză este cercetat în continuare de polițiști pentru hărțuire.”

Polițiștii vor analiza și înregistrările camerelor de supraveghere din zonă, pentru a stabili cum s-au derulat evenimentele.

Știre preluată de pe siteul stirileprotv.ro, publicată în data de 12 octombrie 2016.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪