Un pastor dintr-o biserică din Arad a încercat să răpeasca două eleve: „A prins-o de ghiozdan și a tras-o spre mașina”

Un pastor în vârstă de 70 de ani din Arad a încercat să răpească două fetițe în vârstă de 9 ani.

Părinții au depus plângeri și susțin că suspectul le-a ademenit pe fete în mașina și le-a promis că le va plimba prin oraș. Înainte, bărbatul le-ar fi urmărit mai multe zile. Polițiștii l-au descoperit în scurt timp și l-au dus la audieri.

Cele doua fetițe, în vârstă de 9 ani, colege de clasă, i-au povestit învățătoarei cum bărbatul le-a chemat în mașina lui, după ce timp de mai multe zile ar fi fost văzut în zona școlii generale.

Individul le-a promis că le plimbă cu mașina. Mai mult, pe una dintre ele ar fi prins-o de ghiozdan și i-ar fi spus că vrea să o ducă într-un loc frumos.

Imediat ce au aflat, cadrele didactice au anunțat poliția și pe părinții celor doua eleve.

„Ea mergea spre școală. În jur de opt fără un sfert și în apropiere de școala, a oprit, s-a dat jos la ea, a prins-o de ghiozdan, ea s-a întors. I-ar fi zis ‘hai cu mine să te duc într-un loc frumos’, ea a zis ‘nu, lăsați-mă, că eu merg la școală’. Domnul a mers lânga ea și a prins-o de mână, a tras-o spre el. În momentul ăla mi-a zis că i-a tras un picior și a fugit în școală, pentru că era foarte aproape de școală”, povestește mama unei fetițe.

Marius Gheonder, directorul școlii: „Amândouă au povestit că au fost acostate de o persoana căruntă, care le-a invitat să meargă cu el, că le va fi bine, că le cumpără nu știu ce. Pe una dintre fete chiar a vrut să o ia să o bage în mașina, dar amândouă au fugit, au strigat și au scăpat.”

Potrivit unor surse din anchetă, suspectul audiat de polițiști este pastor la o biserică neoprotestantă.

Inspector Lorena Radu, purtător de cuvânt IPJ Arad: „La mai puțin de 2 ore de la sesizare, polițiștii au reușit depistarea și identificarea celui bănuit de comiterea faptei, fiind vorba de un bărbat de 70 de ani din Arad. Cel în cauză este cercetat în continuare de polițiști pentru hărțuire.”

Polițiștii vor analiza și înregistrările camerelor de supraveghere din zonă, pentru a stabili cum s-au derulat evenimentele.

Știre preluată de pe siteul stirileprotv.ro, publicată în data de 12 octombrie 2016.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪