Un preot beat și-a bătut un consătean

Preotul ortodox din localitatea Unguras a ajuns la politie incatusat dupa ce si-a batut un consatean cu pumnii si picioarele in timp ce se intorcea de la un botez, rupt de beat. Tanarul de 19 ani povesteste ca totul s-a intamplat aseara, inainte de miezul noptii, cand se intorcea spre casa de la barul din sat. Pe drum s-a intalnit cu preotul din Unguras care se intorcea de la un botez impreuna cu mai multi prieteni. Baiatul batut spune ca „slujitorul Domnului” canta din toti plamanii „Noi suntem romani”. L-a vazut pe marginea drumului si a sarit la gatul lui, pe motiv ca „nu ar fi roman”. L-a pus la pamant si a inceput sa il loveasca cu pumnii si picioarele. Norocul tanarului de 19 ani a fost ca la scurt timp, prin zona a trecut o ambulanta si un echipaj de politie care se intorceau de la un alt caz. Atat politistii cat si echipajul ambulantei au oprit pentru a vedea ce se intampla. Oamenii legii au fost nevoiti sa ii puna catuse preotului, care era recalcitrant. Victima a fost transportata la spital cu ambulanta, iar preotul, cu masina politiei. In curtea spitalului, in timp ce politistii asteptau vesti despre starea de sanatate a tanarului batut, preotul din Unguras a trecut la amenintari „divine”. I-a amenintat pe politisti ca le va face „slujbe negre” si se va alege praful de ei. Dupa aceea a inceput sa cante melodii bisericesti. „Slujitorul Domnului” ne-a declarat ca a fost la un botez in calitate de preot, dar a ramas si la petrecerea de dupa. Nu a recunoscut ca l-a batut pe consateanul sau, dar a recunoscut ca a exagerat cu alcoolul. Victima a refuzat internarea, fiind ranit la cap si in zona spatelui, dar a mers la sediul politiei unde a depus plangere impotriva preotului. Cel din urma risca dosar penal pentru loviri sau alte violente, dar si sa fie exclus din lumea bisericeasca pentru fapta sa.


Sursa:

http://www.dejeanul.ro/content/preotul-din-unguras-rupt-de-beat-si-a-batut-un-consatean/


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪