Universul, predică satanică

Universul, predică Satanică

Știu că mulți oameni au o grămadă de întrebări cu privire la știință, univers și viață. Postez aceste informații deoarece ar putea fi de interes. Cu mulți ani în urmă când am terminat universitatea, specializarea mea a fost în fizică. Satanismul susține avansarea științei. Omenirea nu a reușit să facă nici un progres serios în domeniul științific, datorită lucrurilor pe care le voi aminti mai jos. Lumile avansate combină spiritualitatea cu tehnologia, cum e telechinezia în grup pentru operarea farfuriilor zburătoare. Există un punct în care știința se îmbină cu spiritualitatea/ocultul, completându-se una pe alta. Așa-numitul ocultism poate fi explicat în întregime din punct de vedere științific.

Azi dimineață am terminat cartea Cracking the Bible Code. Datorită faptului că ebraica folosește litere pentru numere, trucurile magicienilor pot fi încorporate în secvențe și coduri numerice. Tot felul de lucruri pot fi făcute prin numere, lucru pe care orice matematician îl știe. Acesta este un alt fapt de care nu sunt conștienți prea mulți oameni. Așa-numitele Coduri ale Bibliei nu sunt decât o altă înșelăciune promovată de evrei.

Lilith mi s-a arătat chiar după ce am terminat de citit cartea cu privire la teoria Big Bang, în care se menționa faptul că universul ar avea 15 miliarde de ani. Notează și de această dată … 15 miliarde, unde 1+5=6. Lilith mi-a spus că teoria Big Bang este o porcărie și o tâmpenie absolută. Am întrebat-o despre univers, despre micro și macrocosm, iar ea mi-a zis că datorită faptului că noi trăim și murim, trecem prin naștere și moarte, adesea vedem lucrurile din perspectiva timpului linear; în sensul că noi percepem totul ca având un început și un sfârșit. A mai menționat faptul că Thoth a spus că universul este de formă triangulară. Apoi a continuat, arătându-mi cât de mult știința și celelalte lucruri au fost înăbușite și estompate de evrei.

Teoria conform căreia universul ar avea 15 miliarde de ani este bazată pe căcaturile scornite de Einstein. Din nou, minciuni evreiești. La rândul lor, aceste căcaturi își au rădăcina în Tora lor tâmpită; apoi îi mai avem pe idioții musulmani care refuză să admită că pământul este mai bătrân decât ceea ce e menționat în Coran, asemenea jidanilor – așadar, la toată cercetarea științifică se pun bețe în roate (totul pornind de la evrei). Am citit mai demult că profesorii și ceilalți oameni de știință importanți care nu se conformează lucrurilor considerate drept învățături acceptate, în multe cazuri, chiar și în ciuda cercetărilor care dovedesc contrariul, aceștia primesc avertismente serioase după care sunt ostracizați și în cele din urmă scoși din pozițiile lor, în cazul în care persistă. Anumite cercetări științifice sunt considerate un tabu (și evitate de mulți oameni de știință tocmai pentru că le e teamă de a nu fi discreditați. Inchiziția nu a luat sfârșit încă! Lucrurile pe care evreii le-au făcut lui Galileo Galilei, le mai fac și azi savanților).

După aceea Lilith a plecat, iar eu am continuat să citesc și în acea carte chiar se spunea că înainte de teoria lui Einstein, convingerea generală era aceea că Universul nu are nici început și nici sfârșit – exact cum mi-a zis Lilith.

Vedeți cum evreii ruinează și știința? Nu se diferențiază deloc de ceea ce am citit cu mulți ani în urmă, despre cum NASA se află complet sub controlul lor.

– Înalta Preoteasă Maxine Dietrich


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪