Utilizările magice ale plantelor sau ierburilor

INFORMAȚII IMPORTANTE DESPRE PLANTE/IERBURI

Plantele însele au puțină putere magică. Pentru a practica vrăjitoria puternică folosind plante, acestea trebuie infuzate cu putere. Asta reprezintă o magie avansată, necesitând abilitatea de a invoca/evoca direct și elementele. Fiecare plantă poartă proprietăți elementare care corespund utilizărilor sale medicinale. Acestea pot fi găsite sub conducerile planetare. În plus, pentru a împuternici plantele cu adevărat, orele planetare ar trebui  respectate pentru amplificarea oricărei lucrări.

Medii diferite sunt folosite în timpul oricărui ritual sau lucrare magică. De exemplu, lumânările potrivite acționează ca un far pentru spirite, iar folosirea adecvată a diferitelor culori, imagini și plante pot ajuta la eficacitatea unuei lucrări.

Plantele medicinale au fost mult timp folosite în lucrări magice. Prin puterea aromei; tămâie, parfum, uleiuri din plante, utilizate pentru ungerea propriului corp, ungerea lumânărilor, talismanelor și sigililor; baia de purificare înainte de ritual; și ceva de ingerat.

  • Florile sunt folosite pentru mirosuri sau ca umplutură pentru păpuși, plicuri și perne sau ca un aditiv pentru apa de baie.
  • Partea lemnoasă poate fi folosită pentru a construi unelte și instrumente în scopuri magice.
  • Frunzele sunt foarte versatile și pot fi folosite la fabricarea unguentelor, uleiurilor; pentru baie, și pentru umplutura păpușilor, pernelor; înmuiate și băute ca ceai – ASIGURĂ-TE CĂ NU SUNT TOXICE ȘI CĂ NU EȘTI ALERGIC LA ELE!
  • Gumele aromatice sau rășinile,  împreună cu lemnul, scoarța și uleiurile pot fi arse pe post de tămâie. Este întotdeauna o idee bună să testezi unele tămâi, arzându-le înainte de orice ritual important, pentru a stabili cât de bine ard, și cum e calitatea parfumului. Tămâia de proastă calitate poate fi o distragere majoră a atenției și poate ruina un întreg ritual, să nu neglizăm că aceasta poate fi ofensatoare pentru spirite.

Tămâia, ca și lumânările, oferă un mediu propice pentru manifestarea spiritelor, pentru afectarea psihicului și atragerea forțelor planetare și zodiacale corespunzătoare. Este esențial să fie coordonate aceste elemente.

Anumite mirosuri sunt folosite pentru a acționa asupra minții în timpul ritualului. Aceste mirosuri pot stimula orice emoție de la mânie și furie extremă, până la dorință și poftă sexuală, la pace, relaxare și liniște. Utilizarea mirosurilor ajută la sporirea ieșirilor emoționale necesare pentru a da suficientă putere lucrării, astfel încât ea se va putea manifesta în realitate.

Uleiul este pentru ungerea propriului corp, și poate fi adăugat în apa de baie, înainte de un ritual. Lumânările pot fi unse pentru a crea un plus de parfum, pentru ca flacăra să ofere un miros și mai puternic. Uleiurile puternice pot fi folosite pe post de unguente pentru zonele chakrelor, dar și pentru corp, în obținerea anumitor efecte.

  Balsamurile sunt picături parfumate de la anumiți copaci și plante. Acestea pot fi transformate în unguente și folosite pentru propriul corp sau pentru obiectul lucrării. Scopul aplicării uleiurilor, balsamurilor, sau rășinilor pe corp este de a induce starea de spirit propice pentru facerea ritualului.

De exemplu, plantele conduse de Marte sunt de foc, arzâtoare și usturătoare. În cazul în care uleiul, balsamul, sau rășina se aplică la axilă sau în alte zone sensibile ale corpului, acesta va incita mânia și ura necesară vrăjilor de răzbunare și de chin, deoarece va încuraja o concentrare mai puternică asupra durerii și mizeriei.

Plantele conduse de Venus pot fi folosite în același fel pentru lucrările ce conțin vrăji de dragoste, deoarece acestea stimulează și calmează.

Cele care au proprietăți afrodisiace și provoacă o excitare sexuală extremă, sunt bune pentru vrăjile care incită pofta într-o altă persoană aleasă. Excitarea ridicată se concentrează asupra persoanei dorite. Cu orgasme mai puternice și/sau multiple; energia acestora, fiind direcționată în mod corespunzător în cel dorit, va face ca vraja să devină mult mai puternică.

Plantele corespund semnelor zodiacale, planetelor și elementelor. Plantele proaspete conțin cea mai multă energie. Dacă folosești plante proaspete, încearcă să le alegi atunci când planeta care le influențează este puternică și crește în energie.

Aici aveți o scurtă listă a unor plante și a utilizărilor diferite ale acestora:

Salcâm:
Florile pot fi folosite în divinație, dragoste magică și pentru transă.

Aloe:
Gărzi împotriva accidentelor; aduce noroc și protecție. Părțile folosite sunt sucurile și guma de mestecat. Infuzează cu energie alb-aurie de la Soare și programeaz-o să protejeze.

Ambra:
Folosită pentru lucrări de mânie și răzbunare; corespondență psihică. Este utilizată ca fixator. Părțile folosite sunt uleiul. Pentru mânie și răzbunare, infuzeaz-o cu foc atunci când planeta Marte este puternic plasată și crește.

Măr:
Folosit în vrăji de dragoste. Lemnul din arbore poate fi folosit; semințe. Pentru lucrări de dragoste, la început,  părțile folosite trebuie infuzate cu elementul apă.  Apoi, energia orgasmică, energia din chakrele sexuală si inimii și fluidele sexuale trebuie infuzate. Planeta Venus ar trebui să fie puternic plasată și să crească în energie.

Frasin:
Baghetele pentru asigurarea prosperității sau pentru utilizarea în lucrările privind moartea pot fi făcute din lemn. Pentru moarte, infuzează-le cu elementul pământ atunci când planeta Saturn este puternic plasată și crește. Lucrările ar trebui efectuate când luna este în descreștere.

Benzoina:
Lemnul și balsamurile sunt folosite pentru tămâie, uleiuri și plicuri. Benzoina este bună pentru utilizarea în sesiuni, incantații și probleme de dragoste. Pentru lucrarea psihică, infuzeaz-o cu elementul apă și chintesență.

Mesteacăn:
Uleiul de mesteacăn este uleiul de perișor. Baghetele pot fi realizate din lemn pentru a fi utilizate în vrăji de răzbunare și de pedeapsă, dar ar trebui să fie întotdeauna infuzate cu energia elementară corespunzătoare. Elementul foc este de obicei folosit cu baghetele. Parfumul poate fi de asemenea utilizat în astfel de lucrări.

Limba mielului:
Poate fi folosită pentru atragerea banilor și a afacerilor de succes. Părțile utilizate sunt frunzele, florile și tulpinile. Ar trebui să fie infuzate cu elementul pământ.

Brusture:
Rădăcina este folosită în vrăji de protecție. Aceasta poate fi arsă. Infuzeaz-o cu energie alb-aurie provenită de la Soare și programeaz-o pentru a proteja.

Muşeţel:
Mușețelul poate fi luat ca ceai pentru a acționa ca relaxant în activitatea psihică. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat în plicuri și perne pentru visele psihice și prevenirea coșmarurilor. Este o plantă bună pentru baie. Pentru lucrarea psihică, infuzeaz-o cu elementul apă și chintesență, când luna este plină.

Catnip:
Catnip-ul poate fi folosit ca relaxant pentru lucrarea psihică. Puteți face un ceai din el și să beți o cană.

Cedru:
Uleiul este folosit în vrăji de răzbunare. Baza de lemn poate fi arsă în timpul vrăjilor pentru bani, noroc în dragoste și pentru afaceri; De asemenea, pentru munca psihică.

Zibeta:
Zibeta produce tămâie bună pentru munca psihică.

Cuișoară:
Uleiul este utilizat pentru comunicare spirituală și pentru atragerea bogăției. Infuzeaz-o cu elementul pământ atunci când planeta Venus este puternic plasată și crește în energie.

Coriandru:
Arzând-ul ca tămâie, acesta va acționa în înfurierea minții pentru vrăji de magie neagră și alte lucrări distructive.

Chiparos:
Uleiul și tămâia pot fi folosite în vrăji de răzbunare și în activitatea psihică.

Mărar:
Utilizarea mărarului provoacă pe alții să vină la timp. Frunzele pot fi arse, iar uleiul poate fi folosit pentru ungerea lumânărilor în ritualuri împotriva oamenilor neprezenți sau negativi.

Mustul dragonului:
Acesta este conectat cu steaua fixă Sirius. Portaltoiul poate fi făcut ca ceai și băut pentru a induce o stare de transă. Mustul Dragonului este bun pentru munca psihică și divinație. Infuzează-l cu chintesența atunci când luna este plină.

Sângele Dragonului:
Sângele Dragonului este parfumul de agresiune și este excelent pentru lucrările de magie neagră. Utilizați balsamul în vrăji pentru a provoca un chin inamic. Infuzează-l cu foc atunci când planeta Marte este puternic plasată și crește. Rășina sub formă de pulbere este bună în lucrările de mânie și în vrăji de incitare a poftei. Pentru vrăji de poftă sexuală, infuzează-l cu energia orgasmică.

Fenicul:
Arderea tămâii va infuria mintea pentru lucrările de distrugere.

Iarba moale:
Protejează împotriva bolilor, accidentelor și isteriei. Infuzeaz-o cu energie alb-aurie provenită de la Soare și programeaz-o pentru a proteja.

Olibanum-ul:
Utilizați tămâia pentru a incita intensitate, și a face dreptate (răzbunare). Tămâia este foarte compatibilă cu elementul foc, așa cum sunt toate condimentele.

Ginseng (Panax)
Balsamul și uleiurile pot fi folosite ca unguent pentru corp în comunicarea spirituală, vizualizare, divinație, transă, și muncă de creație. Infuzeaz-o cu apă și chintesență.

Spânz:
Negru: spânzul negru este o otravă, precum și o plantă de chin. Parfumul incită agresiune și furie pentru lucrările de mânie. Acesta poate fi folosit în plicuri amestecate. Spânzul negru ar trebui să fie infuzat cu elementul pământ când planeta Saturn este puternic plasată și crește.
Alb: la fel ca și cel de mai sus; poate fi ars ca tămâie. Spânzul alb este mult mai puternic decât cel negru.
Verde: spânzul verde este cel mai puternic dintre toate.

Cucuta:
Uleiul este bun pentru ungerea talismanelor în lucrările distructive. Talismanele ar trebuie întotdeauna infuzate cu putere. În plus, ar trebui să știi întotdeauna ce reprezintă simbolurile de pe orice talisman înainte de a-l utiliza. Cucuta funcționează bine cu energii saturniene pământii și trebuie utilizată numai cu un talisman compatibil. Tămâia poate înfuria mintea pentru lucrări de magie neagră. Frunzele de măsline pot fi adăugate la cucută pentru un mijloc mai pașnic de eliminare a inamicilor și a celor urâți.

Hameiul:
E bine sa fie băut ca ceai pentru relaxarea necesară muncii psihice sau pentru ajutor în inducerea unei stări de transă. Hameiul nu se păstrează mult timp atunci când este depozitat.

Iasomia:
Ulei de iasomie, parfumul și tămâia, sunt toate bune pentru a fi utilizate în vrăji de dragoste și poftă sexuală. Pentru lucrări de dragoste, la început, părțile folosite trebuie infuzate cu elementul apă. Apoi, energia orgasmică, energia din chakra sexuală (poftă) și chakra inimii (dragoste), și fluidele sexuale ar trebui și ele infuzate. Planeta Venus ar trebui să fie puternic plasată și în creștere. Pentru pofta pură, Marte trebuie să fie puternic  plasat și să crească în energie. Pentru dragoste și poftă, Venus ar trebui să fie în conjuncție sau în aspectul trigon cu Marte.

Mandrakea:
Această rădăcină este una dintre cele mai puternice, care poate fi utilizată în toate tipurile de magie. Ea corespunde cu stelele fixe Deneb Algedi și Spica. Este capabilă de muncă puternică în orice vrajă. Aceasta poate fi utilizată ca umplutură pentru plic, ca un talisman, ca tămâie, ca umplutură pentru o păpușă, pentru munca psihică sau pentru protecție. Mandrakea otrăvitoare este cea mai puternică rădăcină în magia dragostei și se spune că ar fi cel mai periculos pentru mag. Mandrakea trebuie spălată în vin și învelită într-o pânză roșie sau albă, care ar trebui schimbată la fiecare lună nouă. Mandrake poate fi, de asemenea, utilizată în divinație.

Gălbenelele:
Utilizați-le ca umplutură pentru plic, cu o frunză de dafin, și dormiți pe ea. Dacă ceva ți-a fost furat, acel lucru îl vei visa, împreună cu hoțul. E valabil și pentru a stabili dacă un partener a fost fidel. Infuzează-le cu elementul apă și chintesență în timpul lunii pline.

Mosc:
Moscul este un afrodisiac puternic. Uleiul poate fi folosit pentru organele genitale în lucrări de poftă sexuală. (Doar asigură-te că nu ești alergic!) Pentru lucrări de dragoste, părțile folosite trebuie infuzate cu elementul apă, la început. Apoi, energia orgasmică, energia din chakra sexuală (pofta) și chakra inimii (dragoste), și fluidele sexuale trebuie infuzate. Planeta Venus ar trebui să fie puternic plasată și în creștere. Pentru pofta pură, Marte ar trebui să fie plasat puternic și să crească în energie. Pentru dragoste și poftă, Venus ar trebui să fie în conjuncție sau în aspect trigon cu Marte.

Nucşoara:
Uleiul poate fi uns în temple pentru lucrare psihică, concentrare și memorie. Nucșoara este un halucinogen puternic în cantități mari și este compatibil cu elementul foc.

Pinul:
Pinul este bun pentru chemarea spiritelor și al lementalilor pădurilor. Rășina poate fi utilizată în lucrări de pofte sexuale sau de răzbunare. Infuzează-l cu elementul pământ.

Trandafirul:
Folosit în vrăji de dragoste, florile pot fi puse într-o păpușă. Trandafirii roșii pot incita pasiunea în vrăjile de dragoste. Uleiul de trandafir și/sau florile pot fi folosite în băile dinaintea ritualului. Infuzează-l cu energia orgasmului când Venus este puternic plasat și crește. Pentru dragoste și poftă sexuală, Venus ar trebui să fie în conjuncție sau în aspectul trigon cu Marte.

Iarba-de-har:
Această plantă poate fi folosită pentru umplerea unei forme de ciupercă, deoarece va provoca un chin destul de urât în lucrările de magie neagră. Planeta Saturn ar trebui să fie puternic plasată și în creștere. Iarba-de-har trebuie infuzată cu elementul pământ. În mod ideal, pentru vrăji de distrugere, luna ar trebui să fie în descreștere.

Salvia:
Băută ca un ceai, aceasta reprezintă un relaxant pentru munca psihică și, în același timp, ascute simțurile și concentrarea. Aceasta poate fi, de asemenea, arsă pe post de tămâie, iar uleiul poate fi folosit pentru aceleași scopuri. Infuzeaz-o cu chintesență și elementul apă.

Storax:
Ars ca tămâie, este folosit în vrăji de răzbunare, dușmănie, rea voință și separare. Storax-ul trebuie infuzat cu elementul pământ atunci când planeta Saturn este puternic plasată și în creștere. În mod ideal, pentru vrăji de distrugere, luna ar trebui să fie în descreștere.

Căpșuna:
Căpșuna este bună pentru vrăjile de dragoste și de poftă sexuală. Pot fi folosite și frunzele și fructele. Uleiul și parfumul sunt de asemenea folosite. Pentru lucrări de dragoste, părțile folosite trebuie infuzate cu elementul apă. Ca urmare, energia orgasmică, energia din chakrele sexuală (pofta) și inimii (dragoste), și fluidele sexuale trebuie infuzate atunci când planeta Venus este puternic plasată și crește. Pentru poftă pură, folosește energia din chakra sexuală atunci când Marte este puternic plasat și crește. Pentru dragoste și poftă, Venus ar trebui să fie în conjuncție sau în aspectul trigon cu Marte.

Verbina:
Mirosul crește excitarea sexuală. Uleiul este utilizat în farmecele de dragoste și magie. Pentru lucrări de dragoste, părțile folosite trebuie infuzate cu elementul apă.  Apoi, energia orgasmică, energia din chakrele sexuală (poftă), cea a inimii (dragoste) și fluidele sexuale, trebuie infuzate atunci când planeta Venus este puternic plasată și crește. Pentru poftă sexuală pură, folosește energia din chakra sexuală atunci când Marte este puternic plasat și crește. Pentru dragoste și poftă, Venus ar trebui să fie în conjuncție sau în aspectul trigon cu Marte.


Articolul este preluat de pe forumul Bucuria lui Satan.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪