Versete din biblie

Am dat peste aceste versete din biblie și m-am gândit să vi le arăt și vouă.

Isaia 13:15-18.

În aceste versete e detaliată situația actuală din Europa. În special în versetele 16 și 17. Probabil că ați auzit de înțelegerea dintre UE și Turcia, potrivit căreia europenii trebuie să plătească 6 miliarde de euro pentru a ține hoardele în afara granițelor UE, însă se pare că nici această sumă astronomică de bani nu poate stopa criza refugiaților din moment ce există o amenințare constantă că Turcia va deschide din nou influxul de migranți. Numerele din articolul ăsta (http://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/turcia-ameninta-uniunea-europeana-521532) care fac parte și din înțelegerea dintre UE și Turcia – vorbesc de la sine).

Aici „Babilon” e un cuvânt de cod pentru Europa, iar Medes sunt cei din Orientul Mijlociu.

Isaia 13:15-18
15. Toţi cei ce vor fi prinşi vor fi străpunşi şi toţi cei ce vor fi apucaţi vor cădea ucişi de sabie.
16. Copiii lor vor fi zdrobiţi sub ochii lor, casele le vor fi jefuite şi nevestele lor vor fi necinstite.
17. Iată, aţâţ împotriva lor pe mezi, care nu se uită la argint şi nu poftesc aurul.
18. Cu arcurile lor vor doborî pe tineri şi vor fi fără milă pentru rodul pântecelor: ochiul lor nu va cruţa pe copii.

Mai există un pasaj despre „domnia Antihristului” care va dura „trei ani și jumătate” … am sentimentul că inamicii s-au folosit de asta pentru a pune capăt Germaniei Naziste și că se vor folosi din nou de el, în viitor, împotriva noastră. Am încercat să găsesc din nou acel pasaj însă nu am găsit decât acest verset din apocalipsa:

Apocalipsa 13:5
5. I s-a dat o gură care rostea vorbe mari şi hule. Şi i s-a dat putere să lucreze patruzeci şi două de luni.

42 de luni = trei ani și jumătate.

Pentru novici, acestea nu sunt „profeții,” ci sunt magie evreiască. Aceste versete fac parte din Tora evreiască pe care aceștia o folosesc pentru a manifesta lucruri în planul fizic. În cazul primului exemplu de mai sus, toți știm de pe-acum că evreii au creat „criza refugiaților.” Evreii au instigat războaiele din Orientul Mijlociu, după care evreica Angela Merkel a deschis porțile Uniunii Europene pentru această invazie de „refugiați.” În aceeași măsură, fiți atenți cum anumite personalități ca Trump și alții, i-au numit pe acești refugiați o „armată” (de bărbați tineri) … Trump lucrează mână în mână cu evreii, așa că nu e deloc o coincidență că el împreună cu alții asemenea lui, folosesc astfel de termeni. Toate acestea par să stabilească conexiunea (subliminală) necesară pentru a face ca aceste versete din Tora să aibă putere. Asta face parte din magia cabalistică evreiască.


Sursa:

http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=5227


Îţi recomand să citeşti şi:

Apocalipsa – demascarea, aflarea adevărului și șfârșitul lumii

Noua Ordine Mondială şi bisericile creştine

Controlul creştin al minţii


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪