Vrajă pentru a incita iubire/dorință sexuală

*Înainte de toate reține că magia și vrăjtoria înseamnă puterile minții și ale sufletului, un articol referitor la acest lucru îl găsești aici (click).


Vraja pentru a incita iubire/dorință sexuală

vraja-pentru-iubire-sex

Pentru a face o persoană să te dorească sexual, să te iubească / să se îndrăgostească de tine se folosește orgasmul sexual – acesta este direcționat în sufletul celui dorit prin vizualizare iar energia este apoi programată prin afirmații.

De notat că orgasmul sexual are o putere magică foarte mare – fiind direcționat cum trebuie și energia fiind programată corespunzător.


Lucruri de reținut înainte de a începe această lucrare:


Cum să faci lucrarea:

 • masturbează-te până la orgasm gândindu-te la persoana dorită.
 • în momentul orgasmului sexual, vizualizează energia iluminându-i întregul corp, aură şi sufletul şi programează-l prin afirmaţii.

Afirmaţiile ar trebui să fie scurte, la timpul prezent şi directe.

Spre exemplu:

“__(numele celui dorit)__ este îndrăgostit/ă de mine şi mă doreşte sexual”.

Notă: în momentul orgasmului sexual intri automat într-o scurtă stare de transă.

Acest lucru trebuie făcut până lucrarea se lipește de persoana pe care o dorești, unora le funcționează din prima, alții trebuie să lucreze mai mult – totul depinde de tăria sufletului și psihicului tău și sufletul sau psihicul victimei. Poți reîntări lucrarea de câte ori dorești.


Mai multe informații despre magia sexuală și puterea orgasmului sexual:

(informații preluate de pe siteul bucurialuisatan.com)

Orgasmul sexual este echivalent în putere cu forţa vitală. Folosirea orgasmului sexual în ritualuri şi în lucrările tale magice, poate creşte exponenţial puterea acestora şi implicit rezultatul. Magia sexuală este antică, extrem de puternică şi este principiul creaţional.

În momentul orgasmului, intri automat într-o scurtă  stare de transă. Puternica energie orgasmică poate fi direcţionată. Acest lucru se face prin vizualizarea acesteia sub forma unei lumini intens strălucitoare, precum Soarele şi poate fi direcţionată în forme-mentale, dorinţe, talismane şi asa mai departe.

Femeile şi bărbaţii sunt diferiţi în ceea ce priveşte energia sexuală. Femeile tind să crească în putere în acord cu fazele ciclului menstrual. Lucrările psihice, proiecţia astral, precum şi celelalte practici care ţin de o senzitivitate înaltă, sunt foarte propice după un orgasm puternic. Orgasmul este de asemenea o modalitate excelentă de a-ţi induce relaxare, înainte de meditaţie.

Fluidele sexuale, atât semenul cât şi secreţiile vaginale şi sângele menstrual, conţin puterea forţei vitale.

La momentul orgasmului, este important să îţi direcţionezi întreaga concentrare şi dorinţă spre ţelul tău, dorindu-l cu toată fiinţa ta. Vizualizează energia orgasmică sub forma unei raze, bile sau vortex de energie, care penetrează obiectul/persoana pe care vrei să îl/o influenţezi, iluminând-o într-o aură strălucitoare, programându-l/o. Aceasta este baza magiei sexuale simplă.

Magia sexuală poate fi efectuată singur, cu un partener sau un Demon, ori în grup. Atunci când mai multe persoane lucrează împreună pentru acelaşi lucru, este foarte important – precum este în toate practicile magiei – ca toţi să fie uniţi într-un fel de efort organizat. Amestecarea energiei orgasmice cu un Demon/iţă, rezultă într-o magie extrem de puternică.

Voi scrie mai multe articole, cu mult mai multe informaţii referitoare la magia sexuală avansată, atât pentru cei care vor să lucreze singuri, cât şi pentru cei care vor să lucreze cu un partener sau în grup, despre sincronizarea lucrărilor cu fazele Lunii, cu stelele, etc.


Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Numărul de comentarii pentru acest articol: 12 comentarii - comentariile sunt listate mai jos.


Spune-ţi părerea despre articol, simte-te liber să adaugi un comentariu!
Vă rog să nu depășiți limita bunului simț în comentarii, prezentați ceea ce doriți să transmiteți într-o maniera cât mai civilizată. Subliniez că fiecare este răspunzător pentru ceea ce scrie; noi respectăm legea, prin urmare orice text ce încalcă legea va fi şters imediat ce acest lucru este sesizat de către un administrator. Dacă ți-a plăcut articolul, mă bucură acest lucru şi te invit să-l distribui și prietenilor - pe Facebook sau oricare altă reţea socială.
 1. salut …… De mult de vb despre ciclui feminin care ia mintile barbatilor . Care este echivaletul berbatesc ?
  ca sa ii luam noi mintile lor ??

  1. Nu înţeleg nimic din comentariul dvs., vă rog încercaţi să scrieţi cât mai coerent posibil, altfel eu nu vă pot descifra mesajul.

   Vraja pentru incitarea dorinţei sexuale postată pe site se poate face atât de barbaţi cât şi de femei, energia sexuală este foarte puternică.

 2. intrebarea mea este ………. stiti efectele ciclului asupra uniu barbat ? Daca o femei iti pune ciclu in bautura te indragostesti de ea . Barbatul ce ii pote pune in bautra unei femei sa se indragosteasca de el ? Sti ca ii ceva legat de sange .

  1. Această practică cu punerea sângelui menstrual în băutură nu doar că mi se pare scârboasă, mi se pare de-a dreptul lipsită de logică. Sângele într-adevăr are putere magică însă nu are sens să-i pui sângele menstrual în băutură unui bărbat pentru a se îndrăgosti de tine, cred că cine a spus că i-a funcţionat această metoda a avut parte pur şi simplu parte de o coincidenţă – sau cele cărora le-au funcţionat această lucrare pur şi simplu au crezut că ea va avea succes, încât chiar a avut succes. Magia înseamnă puterile minţii şi ale sufletului.

 3. exista o magie care poti sa ii faci unei femei sa se indragosteasca de un barbat ? cu ajutorul sangelui lui ?

  1. Într-adevăr sângele are putere magică, însă ideea de a-i pune unui bărbat în băuură sângele obţinut în timpul menstruaţiei este altceva. Mi-am scris părerea despre acest lucru în comentariul meu anterior.

   Despre cum poţi începe o lucrare pentru a face pe cineva să se îndrăgostească de tine sau să te dorească este scris în acest articol, în acest articol este scris despre direcţionarea energiei orgasmice către persoana ce doreşti s-o faci să te placă. În timp ce ea doarme te masturbezi cu gândul la ea până la orgasm (în timpul orgasmului sexual, omul intră într-o stare de transă), apoi ţi-o imagzinezi, îi tragi corpul luminos afară din corp şi îi dai comenzi, ca atunci când hipnotizezi pe cineva. Rezultatele se văd în timp, pot apărea după prima încercare sau după 30 de zile.

   Există o lucrare ce o poţi face cu sânge pentru a face pe cineva să te iubească.

   Poţi începe o lucrare de dragoste cu runa GEBO (spre exemplu), storci puţin sânge când începi lucrarea şi vibrezi GEBO de 7 ori sau un multiplu de 7. Începi lucrarea când Luna nu este în vid şi se află într-un semn zodiacal favorabil pentru lucrări de dragoste, continui lucrarea timp de 30 de zile (vibrezi o dată sau de două ori pe zi, spre exemplu de 28 de ori pe zi runa GEBO sau de 28 dimineaţa şi de 28 seara) – chiar dacă dă rezultate între timp nu te opri.

   Să-ţi fac un rezumat (să zicem că deja ai verificat că luna nu-i în vid şi este deja într-un semn favorabil pentru magie sexuală):

   *îţi cureţi aura.

   *storci puţin sânge, te concentrezi pe runa GEBO şi o vibrezi de 28 de ori.

   *acum afirmi de 11 ori „Energiile runei GEBO o fac pe __numele ei__ sa se indragosteasca de mine si sa ma dorească sexual. ___numele ei___ mă iubeşte şi mă doreşte sexual”

   *în timp ce faci aceste afirmaţii îţi imaginezi cum sunteţi împreună, vă iubiţi, faceţi sex, etc.

   *vibrezi AUM la sfârşitul lucrării.

   Ai terminat lucrarea.

   *acum îţi cureţi aura.

   Faci la fel a doua zi, a treia zi, a patra şi tot aşa până la 30 de zile.
   ______________________________________________________________

   Pagina cu runele: https://www.seruah.com/runele-futharkodin.html

   Pagina cu virarea corectă a runelor: https://www.seruah.com/vibrarea-corecta-a-runelor.html

   Numărul de vibraţii pentru rune: https://www.seruah.com/numarul-de-vibratii-pentru-rune.html

   Cum îţi cureţi aura: https://www.seruah.com/curatarea-aurei.html

   Sincronizează-ţi magia după fazele Lunii şi evită cursul vid: https://www.seruah.com/sincronizeaza-ti-magia-dupa-fazele-lunii-si-evita-cursul-vid-al-lunii.html

 4. Ţi-am scris mai sus cum se face, am editat comentariul.

  Este important să ai în vedere astrologia şi fazele Lunii când începi o lucrarea. La fel este important să-ţi cureţi câmpul electromagnetic al corpului (aura) înainte şi după fiecare lucrare magică. Normal aura trebuia curăţată de câteva ori pe zi.

 5. si o vraja mai sipla de dragoste dar 100% care functioneaza nu ai ?

  1. Nu există așa ceva, nu faci „hocus-pocus”, bați din palme și gata.

   O lucrare magică necesită energie psihică, viualizare și afirmații. Magia se poate explica dpdv științific și în mare parte reprezintă puterea minții și a sufletului.

   Gândurile sunt energie iar noi putem programa energia, „destinul”, așa cum ne dorim noi. Succesul unei lucrări magice constă în nivelul „Chi-ului” (bioelectricității). Dacă un om are un nivel de bioelectricitate extrem de crescut, poate obține lucruri doar dorinuși-le și imaginându-și că le are. Nivelul bioelectrcității (Chiului) crește când te împuternicești – meditații,yoga,mantre cu afirmații și vizualizare, etc. Acest lucru se poate observa clar și în viață. Unii muncesc foarte mult pentru ceva anume, în timp ce alții muncesc mai puțin și îl obțin mai repede, chiar dacă pozița socială și situația financiară este la același nivel.

   Dacă îți dorești să faci o persoană sa te placă, poți începe cu magia sexuală prezentată în acest articol sau poți face o lucrare cu runa GEBO. Nu se obține nimic fără muncă – fie că-i vorba de magie!

 6. Se poate intra in contact cu o demonita si sa pot face sex cu ea sau să am niste experiente sexuale cu ea?

  1. Da.

   Citește acest articol despre incubi/succubi și sexul în astral: https://www.seruah.com/incubisuccubi-si-sexul-astral.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2016 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.