Vrajă pentru a incita iubire/dorință sexuală

*Înainte de toate reține că magia și vrăjtoria înseamnă puterile minții și ale sufletului, un articol referitor la acest lucru îl găsești aici (click).


Vraja pentru a incita iubire/dorință sexuală

vraja-pentru-iubire-sex

Pentru a face o persoană să te dorească sexual, să te iubească / să se îndrăgostească de tine se folosește orgasmul sexual – acesta este direcționat în sufletul celui dorit prin vizualizare iar energia este apoi programată prin afirmații.

De notat că orgasmul sexual are o putere magică foarte mare – fiind direcționat cum trebuie și energia fiind programată corespunzător.


Lucruri de reținut înainte de a începe această lucrare:


Cum să faci lucrarea:

  • masturbează-te până la orgasm gândindu-te la persoana dorită.
  • în momentul orgasmului sexual, vizualizează energia iluminându-i întregul corp, aură şi sufletul şi programează-l prin afirmaţii.

Afirmaţiile ar trebui să fie scurte, la timpul prezent şi directe.

Spre exemplu:

“__(numele celui dorit)__ este îndrăgostit/ă de mine şi mă doreşte sexual”.

Notă: în momentul orgasmului sexual intri automat într-o scurtă stare de transă.

Acest lucru trebuie făcut până lucrarea se lipește de persoana pe care o dorești, unora le funcționează din prima, alții trebuie să lucreze mai mult – totul depinde de tăria sufletului și psihicului tău și sufletul sau psihicul victimei. Poți reîntări lucrarea de câte ori dorești.


Mai multe informații despre magia sexuală și puterea orgasmului sexual:

(informații preluate de pe siteul bucurialuisatan.com)

Orgasmul sexual este echivalent în putere cu forţa vitală. Folosirea orgasmului sexual în ritualuri şi în lucrările tale magice, poate creşte exponenţial puterea acestora şi implicit rezultatul. Magia sexuală este antică, extrem de puternică şi este principiul creaţional.

În momentul orgasmului, intri automat într-o scurtă  stare de transă. Puternica energie orgasmică poate fi direcţionată. Acest lucru se face prin vizualizarea acesteia sub forma unei lumini intens strălucitoare, precum Soarele şi poate fi direcţionată în forme-mentale, dorinţe, talismane şi asa mai departe.

Femeile şi bărbaţii sunt diferiţi în ceea ce priveşte energia sexuală. Femeile tind să crească în putere în acord cu fazele ciclului menstrual. Lucrările psihice, proiecţia astral, precum şi celelalte practici care ţin de o senzitivitate înaltă, sunt foarte propice după un orgasm puternic. Orgasmul este de asemenea o modalitate excelentă de a-ţi induce relaxare, înainte de meditaţie.

Fluidele sexuale, atât semenul cât şi secreţiile vaginale şi sângele menstrual, conţin puterea forţei vitale.

La momentul orgasmului, este important să îţi direcţionezi întreaga concentrare şi dorinţă spre ţelul tău, dorindu-l cu toată fiinţa ta. Vizualizează energia orgasmică sub forma unei raze, bile sau vortex de energie, care penetrează obiectul/persoana pe care vrei să îl/o influenţezi, iluminând-o într-o aură strălucitoare, programându-l/o. Aceasta este baza magiei sexuale simplă.

Magia sexuală poate fi efectuată singur, cu un partener sau un Demon, ori în grup. Atunci când mai multe persoane lucrează împreună pentru acelaşi lucru, este foarte important – precum este în toate practicile magiei – ca toţi să fie uniţi într-un fel de efort organizat. Amestecarea energiei orgasmice cu un Demon/iţă, rezultă într-o magie extrem de puternică.

Voi scrie mai multe articole, cu mult mai multe informaţii referitoare la magia sexuală avansată, atât pentru cei care vor să lucreze singuri, cât şi pentru cei care vor să lucreze cu un partener sau în grup, despre sincronizarea lucrărilor cu fazele Lunii, cu stelele, etc.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪