Vrem interzicerea muzicii ROCK în România!

Interzicerea muzicii ROCK si legalizarea pepdesei cu MOARTEA

Deci petiția doamnei/domnișoarei Loredana Schneider (Schenider este un nume evreiesc; vă puteți documenta) este următoarea:

Vrem interzicerea muzicii rock in Romania si legalizarea pedepsei cu moartea pentru cei care promoveaza acest gen muzical.

Rock-ul promoveaza violenta si satanismul ,iar noi suntem o tara crestina .Din cauza acestui gen muzical au murit acei tineri din Bucuresti. MUZICA ROCK UCIDE SI VA INDEPARTEAZA DE DUMNEZEU. daca vreti interzicerea rock-ului va rog mult sa semnati aceasta petitie.

https://www.petitieonline.com/vrem_interzicerea_rock-ului_in_romania

N-am cuvinte! Sunt groaznic de scârbit! Ce mă înspăimântă este că 2000 de persoane au semnat petiția, trăiesc înconjurat de oameni nebuni?

Cât de bolnav psihic sa fii să vrei să ucizi oameni doar pentru că nu sunt ca tine și au alte preferințe. Oh, dar stai, asta a făcut creștinismul până acum câteva sute de ani cu cei ce erau considerați păgâni și nu credeau în „zeul” lor și asta fac și islamiștii astăzi. Islamul este fratele geamăn al cretinismului, programe ce lucrează pentru aceeași agendă – mai multe despre acest subiect găsiți pe saitul „Creștinismul Expus”.

Pot să scriu pagini întregi despre cât de bolnavă este femeia asta și cei ce au semnat sperând să se legalizeze pedeapsa cu moartea pentru ascultatorii de rock dar n-are rost.

O întrebare am pentru ea: ce ai face dacă copiii tai sunt ascultători de rock într-o lume în care astfel de legi se aplică?


 Mă întreb, oare „oamenilor” asemănători Loredanei Schneider le-ar păsa de copiii lor dacă aceste legi inumane s-ar aplica? Eu cred că nu. De ce? Uite d-aia: O tânără a murit în spital pentru că părinții Martori ai lui Iehova nu permit transfuziile de sânge pe motive religioase. Treziți-vă! Am ajuns să ne lăsăm copiii să moară pentru mofturile lui iahve? Cred că este greșit spus „am ajuns”, pentru că asta am făcut întotdeauna.


Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Numărul de comentarii pentru acest articol: 4 comentarii - comentariile sunt listate mai jos.


Spune-ţi părerea despre articol, simte-te liber să adaugi un comentariu!
Vă rog să nu depășiți limita bunului simț în comentarii, prezentați ceea ce doriți să transmiteți într-o maniera cât mai civilizată. Subliniez că fiecare este răspunzător pentru ceea ce scrie; noi respectăm legea, prin urmare orice text ce încalcă legea va fi şters imediat ce acest lucru este sesizat de către un administrator. Dacă ți-a plăcut articolul, mă bucură acest lucru şi te invit să-l distribui și prietenilor - pe Facebook sau oricare altă reţea socială.
  1. Muzica Rock are peste 40 de ,,ramuri,, . Este ca un copac : tulpina se numește Rock , iar crengile și ramurile sun genuri de rock . Trupe din România de Rock sunt : Holograf , Iris , Compact , Direcția 5 , Voltaj (ne-a reprezentat la Eurovizion) . Ce zici doamnă ? , semnezi petiția pentru desființarea acestor trupe ? . Mai mult ca sigur ești o pocăită jegoasă și cu educația subțire . Dar de maneliști ce zici ? , mai mult ca sigur că iubești genul ăsta de muzică (Vijelie , Salam , Guță , Minune etc) . Pentru aceia România este cea mai SĂRĂNTOACĂ țară din Europa , deoarece mulți politicieni au gândirea și educația ca a ta doamnă .

    1. Sa nu uitam de Cargo, Bucovina, Phoenix. Cargo inca au cateva piese cu tenta religios crestina, gen „Apocalipsa”.

  2. ba sunteti niste cretini,rockul este o muzica frumoasa,nu satanista,ce aveti? Exista si preoti care asculta rock.

  3. Na, gandesc pozitiv, e doar un specimen fustrat, nu are legatura religia cu genul muzical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Contact | Notă legală | Arhivă Bucuria lui Satan / Joy of Satan Archive | Securitate și IT
© Seruah 2015 - 2016 | Spiritualitate și Satanism Spiritual, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.