Vrem interzicerea muzicii ROCK în România!

Interzicerea muzicii ROCK si legalizarea pepdesei cu MOARTEA

Deci petiția doamnei/domnișoarei Loredana Schneider (Schenider este un nume evreiesc; vă puteți documenta) este următoarea:

Vrem interzicerea muzicii rock in Romania si legalizarea pedepsei cu moartea pentru cei care promoveaza acest gen muzical.

Rock-ul promoveaza violenta si satanismul ,iar noi suntem o tara crestina .Din cauza acestui gen muzical au murit acei tineri din Bucuresti. MUZICA ROCK UCIDE SI VA INDEPARTEAZA DE DUMNEZEU. daca vreti interzicerea rock-ului va rog mult sa semnati aceasta petitie.

https://www.petitieonline.com/vrem_interzicerea_rock-ului_in_romania

N-am cuvinte! Sunt groaznic de scârbit! Ce mă înspăimântă este că 2000 de persoane au semnat petiția, trăiesc înconjurat de oameni nebuni?

Cât de bolnav psihic sa fii să vrei să ucizi oameni doar pentru că nu sunt ca tine și au alte preferințe. Oh, dar stai, asta a făcut creștinismul până acum câteva sute de ani cu cei ce erau considerați păgâni și nu credeau în „zeul” lor și asta fac și islamiștii astăzi. Islamul este fratele geamăn al cretinismului, programe ce lucrează pentru aceeași agendă – mai multe despre acest subiect găsiți pe saitul „Creștinismul Expus”.

Pot să scriu pagini întregi despre cât de bolnavă este femeia asta și cei ce au semnat sperând să se legalizeze pedeapsa cu moartea pentru ascultatorii de rock dar n-are rost.

O întrebare am pentru ea: ce ai face dacă copiii tai sunt ascultători de rock într-o lume în care astfel de legi se aplică?


 Mă întreb, oare „oamenilor” asemănători Loredanei Schneider le-ar păsa de copiii lor dacă aceste legi inumane s-ar aplica? Eu cred că nu. De ce? Uite d-aia: O tânără a murit în spital pentru că părinții Martori ai lui Iehova nu permit transfuziile de sânge pe motive religioase. Treziți-vă! Am ajuns să ne lăsăm copiii să moară pentru mofturile lui iahve? Cred că este greșit spus „am ajuns”, pentru că asta am făcut întotdeauna.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪