Zeii și formele animale

Formele animale sunt simboluri care reprezintă puterea Zeilor. Păunul este o pasăre sacră pentru Satan, acesta reprezentând nivelul multicolor din Magnum Opus, nivel care este urmat de nivelul Nigredo. Păunul mai simbolizează și culorile curcubeului din al treilea ochi, atunci când această chakră este activată și împuternicită în mod deplin.

Anubis este simbolizat de șacal, însă acest lucru NU înseamnă că Anubis ESTE un șacal … L-am întâlnit și am lucrat cu el; este foarte umanoid.

Lucrul pe care vreau să-l scot în evidență este că dacă ai așteptări puternice cu privire la felul în care Zeii ar trebui să ți se manifeste în astral, acest lucru va influența mai mult sau mai puțin felul în care aceștia îți vor apărea; acest lucru nu se diferențiază de comunicările astrale – ambele pot fi alterate de propria ta minte. Dacă ai fixări subconștiente puternice prin care îl asociezi pe un anume Zeu cu simbolul lui animal, există șanse reale ca să-l și vezi sub această formă atunci când îți apare; însă asta nu înseamnă că aceasta este înfățișarea adevărată a Zeului. Când eu am fost începătoare, am crezut că Satan îmi va apărea cu ochii roșii și cu coarne și că înfățișarea lui va face să mi se ridice părul pe spate, însă am fost deschisă la orice întrucât nu știam cu adevărat la ce mă pot aștepta. Am fost foarte surprinsă când am văzut că este înalt, cu părul blond și lung până la umeri și că purta o robă albă.

În ceea ce privește spurcăciunile de grimoare născocite de evrei; imaginile insultătoare cu Zeii noștri sunt acolo pentru a crea o impresie foarte urâtă și respingătoare în mințile celor care citesc aceste gunoaie. Scopul este de a-i descuraja pe cititori – și de această dată prin frică – de a stabili o relație cu Zeii. Sugestionările sunt foarte puternice, în special în cazul tinerilor/copiilor.

Imaginile hidoase și insultătoare SUNT de la inamic. Simbolurile animale din imaginile Zeilor în Egiptul Antic, sunt legitime.


Articolul este preluat de pe forumul Bucuria lui Satan.


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪