Zeul ENKI (EA) este SATAN – Satan este un ZEU antic

Artefact sumerian: a se nota ochii albaștrii din piatra lapis lazuli:

enki este satan

Laurence Garden ne arată în cartea sa, Genesis Of The Grail Kings, că „Enki a fost Domnul Șarpelui, însă în părți din Caldeea era numit Shaitan.”

Yezidi notează în scrierile lor că linia genealogică a blonzilor a venit mai întâi din India, după care au intrat în Sumeria și în Babilon; aceștia au fost caldeeni. Acest grup a fost clasa spirituală ariană. După istoria caldeenilor, aceștia au venit din regiunea Himalaya, de lângă platoul Pamir. Cuvântul „caldeean” este relaționat cuvântului „kula” care înseamnă „clan al sângelui sacru.” Sânge regal, sânge arian. Religia yezidilor încă mai este practicată în sudul Indiei în zona Sri Lanka, cu Skanda, Shiva, etc., loc în care aceasta a supraviețuit și, de asemenea, în anumite zone din Tibet, despre care tibetanii spun că au primit-o de la poporul Arian. În textele yezidilor este menționată și Shambhala, care este relaționată regiunii Himalaya.

„Shaitan” este de asemenea numele pe care yezidi l-au dat Zeului lor. Aceștia au preluat asta din Orientul Îndepărtat atunci când au plecat de acolo. În textele sumeriene, Enki/Satan a creat o a doua rasă de ființe înălțate în care a pus sângele Zeilor; în felul acesta secretele Zeilor au supraviețuit prin sângele acestora. Textele mai spun că acesta este felul în care Enki a creat această rasă în imaginea sa, fiind primul neam cu ochi albaștri. Această a doua rasă creată în imaginea lui Enki, a fost numită Ari în textele sumeriene, care în mod literar înseamnă arieni. Aceasta este rasa care în mod fizic este descendentă a Zeilor. Rasa Albă se trage din rasa Zeilor, după cum stă scris în textele noastre ancestrale, texte pe care programele evreiești a creștinismului și islamului au încercat să le distrugă. Împărtășim același suflet rasial cu Zeii Arieni – care sunt primii noștri străbuni. Acesta este motivul pentru care evreii ne urăsc. Evreii ne numesc „satane” și în textele lor spun că noi suntem sămânța lui Shaitan. Au dreptate.

Țelul arienilor este acela de a completa ascensiunea în mod complet și de a se bucura de un statut egal cu cel al Zeilor, făcând parte din rasa lor. Acesta este motivul pentru care Enki a fondat Fraternitatea Șarpelui. Textele yezide și cele mandeene spun că Enki, Shaitan i-a învățat pe Ari secretele ascensiunii, a practicilor yoga și a șarpelui puterii. Scrierile orientale care au supraviețuit spun că, prin șarpele puterii, sufletul este transmutat în întregime în plinătatea condiției divine.

Surse:
Genesis of the Grail Kings, de Laurence Gardner
Blue Apples, de William Henry
Guardians of the Holy Grail, de Mark Pinkham

– Înaltul Preot Don Danko

Text preluat de pe forumul Bucuria lui Satan.


Îţi recomand şi următoarele articole:

Ce fac sataniştii

Numele Care Vindecă – Genetică. Spiritualitate. Imortalitalitate.

De ce încă folosim numele Satan?

Învierea Îngerilor Căzuţi – Satan (ENKI) este Adevăratul Tată Creator!

Numele după care Demonii (Zeii) au fost cunoscuți în Dacia


Accesând acest site web ești de acord cu termenii și condițiile - notă informativă & termeni și condiții.

Satanism-Spiritual-Seruah-Hail-Satan-666

Donează acum pentru adevăr / Make a donation for Truth!

Română:

România: cetăţeni ţinuţi în tortură continuă, privarea de apă, mâncare, bani, oportunităţi, exploatare.

Donează acum pentru promovarea adevărului, cât mai puțin alterat. Eu pot face cu 5€ ceea ce alții nu au reușit să construiască cu 500€. Cu 50€, ceea ce alții nu au reușit cu 5.000€ iar cu 5.000€ ceea ce alții nu au reușit cu 500.000€. Pot spune că, tot ceea ce am construit nu a costat mai mult de 200€, din 2015 până acum și mereu am căutat adevărul, fără iluzii. Ceea ce alții încearcă să șteargă, cenzureze sau altereze, investind zeci de mii de euro frecvent pentru realizarea acestui fapt a fost construit cu mai puțin de 200€.

Dorința puternică de adevăr și dreptate a rupt blocajul banilor.

Întotdeauna au existat escrocii și aceia ce te iluzionează și sclavesc sau își vând minciunile și primesc sume imense de bani, ce constau în zeci de mii, sute de mii, milioane de euro. Iar ei au un interes să ascundă adevărul, altfel, afacerile lor nu vor mai functiona iar aceia ce își doresc adevăr și justiție reală, sunt privați de orice.

Poți dona, în interesul științei, cercetării și în primul rând, în interesul aflării adevărului, în contul de Bitcoin:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

English:

Romania: Torture on Citizenship, Deprivation of Aqua, Food, Money, Rights, Oppurtunities, Exploit.

Donate now for promote the truth. I can build or make, with 5€ what others did not succeed with 5000€. I can say that everything that we built by me, did not cost more than 200 €, from 2015 until now, and we have always looked for the truth without any illusions. What others try to delete, censor or alter, investing tens of thousands of euros € frequently to delete this was built with less than 200 €, like seruah.com website or all of my work.

The strong desire for truth and justice broke the money lock. I can, without money!

There have always been scammers and those who delude you and enslaved you or sell their lies and receive huge amounts of money for their lies, consisting of tens of thousands, hundreds of thousands, millions of euros. And they have an interest in hiding the truth, otherwise their lies will no longer work, and those who want real truth and justice are deprived of anything.

You can donate, in the interest of science, research and, first of all, in the interest of Truth, Freedom and Justice in the Bitcoin account:

1No8kLSVpLLQGuTenwGWwfkqiycMx2c8aM

Abonează-te

Scrie, în căsuța de mai jos, adresa ta de eMail pentru a te abona la cele mai recente articole publicate. Pentru ca abonarea să fie validă, trebuie s-o confirmi, printr-un click pe legătura primită pe adresa de eMail furnizată. Te poți dezabona oricând dorești. Adresa ta de eMail sau datele furnizate prin intermediul acestui formular, sunt strict confidențiale și îmi iau angajamentul să nu le împărtășesc nimănui.

Email *

Contact | Notă informativă şi termeni şi condiţii
© Seruah 2015 - 2019 | Spiritualitate Antică, meditații, puterile minții și ale sufletului, expunerea / demascarea Noii Ordini Mondiale.
♆ Mișcare de rezistența pentru protejarea naturaleții și demnității umane. "Cunoașterea înseamnă prin ea însăși libertate și putere." ♆
✪ Libertatea Sufletului înseamnă Libertatea de Exprimare şi vice-versa, altfel, sufletul nu se poate manifesta. ✪